reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak naprawdę początkowo tylko prostimen i antybiotyk, wyniki trochę lepsze ale dzidzi brak, później przerwa w lekach, kolejne prostimen plus mucosolvan i to był jeden cykl i dwie kreseczki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super:):) Dziękuję za odpowiedź, daje nadzieję. Pytam po ilu, bo chcę się zwolnić z pracy, która mnie już wykańcza psychicznie. Ale boję się z drugiej strony, że wtedy akurat zajdę w ciążę i będę z niczym. A z drugiej strony nasze starania mogą się ciągnąć latami...

reklama
Witajcie muszę wam się wyżalić. Moja siostra jest mlodsza ode mnie o 2 lata. Kiedyś wzięliśmy kredyt na spłatę mieszkania i płacilismy ratę na pół. Po jakimś czasie się okazało że raty nie są płacone bo mądra siostra zamiast płacić wolała to przeznaczyć na narkotyki!! Nigdy jej tego nie wypomniałam.

Pół roku temu wiedziała że teraz w piątek jedziemy na wesele poprosiłam ja żeby nas zawiozła. Powiedziała że nie ma problemu. Wczoraj do mnie dzwoni i mówi że musiała by zrobić 200 km. I czy możemy kogoś innego ogarnąć!! Wpadłam w szał. Kilka dni przed weselem mam kogoś załatwić? Napisałam jej ze mam juz kierowcę i łaski nie potrzebuje. Ze nigdy nie mogę na nią liczyć. Ona na mnie zawsze może liczyć. Nigdy nie otrzymałam od niej wsparcia wtedy kiedy tego potrzebowałam a w ostatnim czasie jest mi bardzo potrzebne!!! Przepraszam że mecze was moimi problemami ale lepiej jest mi się wygadac[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aż sie flaki przekręcają jak rodzona siostra odmawia pomocy i wsparcia [emoji17]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Teraz to i tak jestem po owulacji (chyba) - temperatura wyższa od trzech dni. Gin powiedziała że Luteina w niczym nie przeszkadza a faktycznie kazała mi ją wziąć w następnym cyklu po 16 dc ( czyli teoretycznie po owulacji :) Zrobię tak - wezmę teraz 5 dni żeby już ten cykl się skończył a następny cykl po owulacji - chyba że znów będzie taki długi to wcześniej.
Zdecydowanie po owulacji weź :)
Aa i jak mierzysz temp. To po luteinie to nie ma sensu, ona ją zawyza...

@arrow92 @Lanvin ja ostatnio kuzynce kupiłam fajny prezent dla spodziewanego dzidziusia w sklepie internetowym crazyshop. Można tam spersonalizować prezenty. Zamówiłam śpioszki gdzie było napisane:
"50% - tu imię mamy,
50% - tu imię taty dziecka,
100% - imię bobasa".
I widziałam, że jest tam dużo ciekawych prezentów na Dzień Mamy. I każdy można spersonalizować i wpisać imię swojej mamy :)

Edit: zabrzmiałam jak jakaś reklama ;) ale po prostu byłam mega zadowolona z jakości i niespotykanych prezentów więc Wam polecam :)
Ale fajnie! Ile dałaś? :)

Jeśli była owulacja tego 14.05 to wstrzeliliśmy się w sam dzień owulacji więc może coś z tego będzie [emoji14] Polujemy na chłopca :p
Ja przy 34 cyklu, w którym w ogóle miałam nie zajść, jak się potem okazało też idealnie w owu się wstrzelilismy (nawet chwilę po wg lekarza) i teraz w brzuszku rośnie mi syn... także kciuki! :*

Witajcie muszę wam się wyżalić. Moja siostra jest mlodsza ode mnie o 2 lata. Kiedyś wzięliśmy kredyt na spłatę mieszkania i płacilismy ratę na pół. Po jakimś czasie się okazało że raty nie są płacone bo mądra siostra zamiast płacić wolała to przeznaczyć na narkotyki!! Nigdy jej tego nie wypomniałam.

Pół roku temu wiedziała że teraz w piątek jedziemy na wesele poprosiłam ja żeby nas zawiozła. Powiedziała że nie ma problemu. Wczoraj do mnie dzwoni i mówi że musiała by zrobić 200 km. I czy możemy kogoś innego ogarnąć!! Wpadłam w szał. Kilka dni przed weselem mam kogoś załatwić? Napisałam jej ze mam juz kierowcę i łaski nie potrzebuje. Ze nigdy nie mogę na nią liczyć. Ona na mnie zawsze może liczyć. Nigdy nie otrzymałam od niej wsparcia wtedy kiedy tego potrzebowałam a w ostatnim czasie jest mi bardzo potrzebne!!! Przepraszam że mecze was moimi problemami ale lepiej jest mi się wygadac[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że to trudne ale powinnaś też ją kilka razy olac, może by zrozumiała...

reklama
Do góry