Super Dziękuję za odpowiedź, daje nadzieję. Pytam po ilu, bo chcę się zwolnić z pracy, która mnie już wykańcza psychicznie. Ale boję się z drugiej strony, że wtedy akurat zajdę w ciążę i będę z niczym. A z drugiej strony nasze starania mogą się ciągnąć latami...Tak naprawdę początkowo tylko prostimen i antybiotyk, wyniki trochę lepsze ale dzidzi brak, później przerwa w lekach, kolejne prostimen plus mucosolvan i to był jeden cykl i dwie kreseczki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nie idę bo mi pękaja.A idziesz na monit sprawdzić czy pękły i ile?
Spark
Fanka BB :)
Mp3 i "nerke" [emoji14] przyda jej sumie na wyjazdCo kupujecie swoim mamom na Dzień mamy?
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24l
Witajcie muszę wam się wyżalić. Moja siostra jest mlodsza ode mnie o 2 lata. Kiedyś wzięliśmy kredyt na spłatę mieszkania i płacilismy ratę na pół. Po jakimś czasie się okazało że raty nie są płacone bo mądra siostra zamiast płacić wolała to przeznaczyć na narkotyki!! Nigdy jej tego nie wypomniałam.
Pół roku temu wiedziała że teraz w piątek jedziemy na wesele poprosiłam ja żeby nas zawiozła. Powiedziała że nie ma problemu. Wczoraj do mnie dzwoni i mówi że musiała by zrobić 200 km. I czy możemy kogoś innego ogarnąć!! Wpadłam w szał. Kilka dni przed weselem mam kogoś załatwić? Napisałam jej ze mam juz kierowcę i łaski nie potrzebuje. Ze nigdy nie mogę na nią liczyć. Ona na mnie zawsze może liczyć. Nigdy nie otrzymałam od niej wsparcia wtedy kiedy tego potrzebowałam a w ostatnim czasie jest mi bardzo potrzebne!!! Przepraszam że mecze was moimi problemami ale lepiej jest mi się wygadac[emoji26]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Aż sie flaki przekręcają jak rodzona siostra odmawia pomocy i wsparcia [emoji17]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Spark
Zdecydowanie po owulacji weźTeraz to i tak jestem po owulacji (chyba) - temperatura wyższa od trzech dni. Gin powiedziała że Luteina w niczym nie przeszkadza a faktycznie kazała mi ją wziąć w następnym cyklu po 16 dc ( czyli teoretycznie po owulacji Zrobię tak - wezmę teraz 5 dni żeby już ten cykl się skończył a następny cykl po owulacji - chyba że znów będzie taki długi to wcześniej.
Aa i jak mierzysz temp. To po luteinie to nie ma sensu, ona ją zawyza...
Spark
Ale fajnie! Ile dałaś?@arrow92 @Lanvin ja ostatnio kuzynce kupiłam fajny prezent dla spodziewanego dzidziusia w sklepie internetowym crazyshop. Można tam spersonalizować prezenty. Zamówiłam śpioszki gdzie było napisane:
"50% - tu imię mamy,
50% - tu imię taty dziecka,
100% - imię bobasa".
I widziałam, że jest tam dużo ciekawych prezentów na Dzień Mamy. I każdy można spersonalizować i wpisać imię swojej mamy
Edit: zabrzmiałam jak jakaś reklama ale po prostu byłam mega zadowolona z jakości i niespotykanych prezentów więc Wam polecam
Spark
Ja przy 34 cyklu, w którym w ogóle miałam nie zajść, jak się potem okazało też idealnie w owu się wstrzelilismy (nawet chwilę po wg lekarza) i teraz w brzuszku rośnie mi syn... także kciuki! :*Jeśli była owulacja tego 14.05 to wstrzeliliśmy się w sam dzień owulacji więc może coś z tego będzie [emoji14] Polujemy na chłopca
Agatusia1
Czyli jak dziś mam trzeci dzień wyższych temperatur to mogę przypuszczać że owulacja była i dziś wziąć luteinę? Dzięki za cenne wskazówkiZdecydowanie po owulacji weź
Aa i jak mierzysz temp. To po luteinie to nie ma sensu, ona ją zawyza...
Spark
Wiem, że to trudne ale powinnaś też ją kilka razy olac, może by zrozumiała...Witajcie muszę wam się wyżalić. Moja siostra jest mlodsza ode mnie o 2 lata. Kiedyś wzięliśmy kredyt na spłatę mieszkania i płacilismy ratę na pół. Po jakimś czasie się okazało że raty nie są płacone bo mądra siostra zamiast płacić wolała to przeznaczyć na narkotyki!! Nigdy jej tego nie wypomniałam.
Pół roku temu wiedziała że teraz w piątek jedziemy na wesele poprosiłam ja żeby nas zawiozła. Powiedziała że nie ma problemu. Wczoraj do mnie dzwoni i mówi że musiała by zrobić 200 km. I czy możemy kogoś innego ogarnąć!! Wpadłam w szał. Kilka dni przed weselem mam kogoś załatwić? Napisałam jej ze mam juz kierowcę i łaski nie potrzebuje. Ze nigdy nie mogę na nią liczyć. Ona na mnie zawsze może liczyć. Nigdy nie otrzymałam od niej wsparcia wtedy kiedy tego potrzebowałam a w ostatnim czasie jest mi bardzo potrzebne!!! Przepraszam że mecze was moimi problemami ale lepiej jest mi się wygadac[emoji26]
reklama
Widzisz nie umiem zawsze byłam chętna do pomocyWiem, że to trudne ale powinnaś też ją kilka razy olac, może by zrozumiała...