reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój młodszy 10 lat ma łobuz, starszy 12 [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, to duże chłopaki już! :) faaaajnie, ja bardzo chciałabym, żeby mały miał rodzeństwo, ja nie mam i nie czuje się z tym dobrze :(

No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(
No niee :( kiedy teraz idziesz na monitoring??

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(
Nie martw się.wiem że to trudne ale zobaczysz!! po burzy zawsze wychodzi słonko kochana.wiem że ja się tak długo nie staram jak niektóre dziewczyny ale przeżywam każdą porażkę.głowa do gory będzie dobrze!!:)

1495021022-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny czy cos tu jest czy mam zwidy ??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, to duże chłopaki już! :) faaaajnie, ja bardzo chciałabym, żeby mały miał rodzeństwo, ja nie mam i nie czuje się z tym dobrze :(

A przypomnij mi w jakim wieku jest twój syn?moi chłopcy też już duże bo 9 i 11 lat.chciałabym dla nich taka malutka siostrzyczke:)
Ja w niedzielę mam mieć okres lub w sobotę.mam bole brzucha już od trzech dni.boję się ze znowu nici z tego:(

Za tydzień.... Niby za każdym razem nawet na naturalnym mam jeden pęcherzyk ale czy teraz też tak będzie to nie wiem. Poza tym jeden... przy dwóch jest większa szansa szczególnie że czasami mi nie pękają...

Wedlug mnie jestem po terminie 14.05 ale wiem tez ze owu mi sie przesunela i liczac wedlug fazy lutealnej (14 dni)jutro powinna przyjsc.
Owu mialam 4.05

A to test z teraz czy rana?jutro powtorz i zobaczysz.Ale czuję ze będzie dobrze:)masz jakieś objawy?

Wedlug mnie jestem po terminie 14.05 ale wiem tez ze owu mi sie przesunela i liczac wedlug fazy lutealnej (14 dni)jutro powinna przyjsc.
Owu mialam 4.05

Wynik odczytany później chyba co?
Zrób jutro inny :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry