reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurczę, przykro tak. Ja na brata i on na mnie zawsze może liczyć, ale mąż na rodzeństwo wcale [emoji853] nie pomogli nawet jak nie mieliśmy oboje pracy, dwoje maleńkich dzieci i kredyt na mieszkanie. Nie zapytali nawet czy mamy za co kupić pieluchy [emoji853] Teściowa zresztą też [emoji53] także rozumiem Cię doskonale...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak mówią z rodziną tylko na zdjęciu. Ja akurat mam dobry kontakt z kuzynka mojego. A to przecież dla mnie obca osoba

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w udanym cyklu wręcz żarłam jak prosie i tez mówiłam : kur*a i znowu okres, pamietam ze pożarłam polowe dużego garnka bigosu, korzonki mnie bolały jak zwykle przed okresem... nawet szyjka pod wieczór mi sie obniżyła i otworzyła. Rano jak wstałam o dziwo okresu nie było a co lepsze szyjka poszła tak wysoko i sie wykręciła ze nie dało rady jej wymacac
Trzymam kciuki,aby ta franca nie przyszła do Ciebie na długie 9 miesięcy .

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

No u mnie też wilczy głód zwiastował ciążę, więc @Lanvin widzisz, duża szansa, że @ nie przyjdzie [emoji8]

Tak jak mówią z rodziną tylko na zdjęciu. Ja akurat mam dobry kontakt z kuzynka mojego. A to przecież dla mnie obca osoba

No właśnie. Dlatego najważniejsze, żeby mieć oparcie w drugiej połówce, a z całą resztą to co najwyżej kawę można wypić i o przysłowiowej d... Maryni pogadać. U mnie z tego powodu rodzina męża nic nie wie o naszych staraniach. I długo się nie dowie...

No właśnie. Dlatego najważniejsze, żeby mieć oparcie w drugiej połówce, a z całą resztą to co najwyżej kawę można wypić i o przysłowiowej d... Maryni pogadać. U mnie z tego powodu rodzina męża nic nie wie o naszych staraniach. I długo się nie dowie...

Wszystko jest naprawdę przykre. Masz rację najważniejsze jest wsparcie drugiej połowy

Klubik dziecięcy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo super pomysł :)

A mój się cudownie opiekuje 1,5 rocznym kuzynem [emoji7] też chciałby braciszka młodszego, bo starszy brat się z nim nie bawi [emoji846]

923834bbbfe0fd37717c754e29de38a0.jpg
To Twój synek? Tez duży, jak fajnie :)

Oj długi i już mam serdecznie dość tego cyklu :/ z moich obliczeń wychodzi że ten cykl będzie wynosił jakieś 80 dni [emoji14] masakra !
Jestem tylko ciekawa czy jakby nam się teraz udało to jak ginekolog mi termin porodu wyliczy [emoji14] Pewnie z USG bo ostatnią @ miałam 10.03.
Jeny, takiego długiego cyklu to nawet ja nie miałam [emoji33]

Ja w udanym cyklu wręcz żarłam jak prosie i tez mówiłam : kur*a i znowu okres, pamietam ze pożarłam polowe dużego garnka bigosu, korzonki mnie bolały jak zwykle przed okresem... nawet szyjka pod wieczór mi sie obniżyła i otworzyła. Rano jak wstałam o dziwo okresu nie było a co lepsze szyjka poszła tak wysoko i sie wykręciła ze nie dało rady jej wymacac
Trzymam kciuki,aby ta franca nie przyszła do Ciebie na długie 9 miesięcy .

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Jeny, bigos...akurat nie znoszę [emoji2] ale za miesiąc ma być u nas zjazd Food Trucków [emoji7] juz się nie mogę doczekać [emoji2]

A w ciąży pamiętam, że odrzucalo mnie od zapachu gorącego oleju, nie mogłam smażyć kotletów [emoji2]

No u mnie też wilczy głód zwiastował ciążę, więc @Lanvin widzisz, duża szansa, że @ nie przyjdzie [emoji8]

[emoji8]

Jak zajdę w ciążę, to nie mam zamiaru ulegać wszystkim zachciankom, nie chcę wyglądać jak słonica [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo super pomysł :)

To Twój synek? Tez duży, jak fajnie :)

Jeny, takiego długiego cyklu to nawet ja nie miałam [emoji33]

Jeny, bigos...akurat nie znoszę [emoji2] ale za miesiąc ma być u nas zjazd Food Trucków [emoji7] juz się nie mogę doczekać [emoji2]

A w ciąży pamiętam, że odrzucalo mnie od zapachu gorącego oleju, nie mogłam smażyć kotletów [emoji2]

[emoji8]

Jak zajdę w ciążę, to nie mam zamiaru ulegać wszystkim zachciankom, nie chcę wyglądać jak słonica [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój młodszy 10 lat ma łobuz, starszy 12 [emoji7]

Współczuję kochana :*
Masakra, w takim przypadku jestem szczęśliwa, że jestem jedynaczką....

A ja tam swoja rodzinke kocham. Zawsze zdarzaja sie jakies fochy itp. jak to miedzy ludzmi ale fajnie jest miec rodzenstwo nawet takie starsze o 20 lat jak w moim przypadku.

Moje futro spi kolo mnie i przerobila chyba juz wszystkie pozycje z kamasutry [emoji23] musze sir zbierac do pracy [emoji31]

Hmm a nie myslalam o czym czego mozesz sie nauczyc w domu i potem szukac pracy z tym zwiazanej? Wlasnie tak mam zamiar zrobic :) juz wiem, ze czeka mnie przynajmniej rok ciezkiej nauki w domu i po tym pewnie dopiero roczny staz i moze bede miala wtedy szanse na rynku. No ale kto nie ryzykuje nie pije z pucharu. A ja sobie nie wyobrazam siebie w wieku 65 lat pracujacej fizycznie.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(

Do góry