@Lanvin z racji odleglosci wysylam kartke do mamci. A standardowo brat w moim imieniu kupi jej zolty bukiet bo to jej ulubiony kolor kwiatow
a zamiast prezentow to mamcia woli jak wydamy kase na cos waznego dla niej, np. wegiel czy leki.
@Kurcia nie jestes jedyna
mnie szczeka po kanalowym leczeniu 6 to z rok bolala. Gorna 4 byla leczona w styczniu i nadal jest wrazliwa i boli przy nitkowaniu. Po czyszczeniu macicy mialam takie cyrki, ze mialam histeroskopie, kolposkopie, biopsje i usg. Dziewczyny pamietaja jakiego schiza mialam, Ciebie jeszcze tutaj nie bylo. Dopiero teraz wraca wszystko do normy a zabieg mialam w lipcu 2016.
Bardzo dlugo moj organizm dochodzi do siebie po wszelkich inferencjach.
@oczekiwanie moja ma 72 i dobija mnie, ze mieszkam tak daleko, coraz wiecej pomocy potrzebuje. Chociaz tyle, ze brat jest blisko. Mamcia obiecala, ze jak juz bedzie jej za ciezko to szczerze o tym powie, wtedy wezme ja do siebie jesli sie zgodzi.
@mfifi04 bardzo mi przykro z powodu takiej niedajnej sytuacji i to z siostra. 200km no bez przesady, przeciez to jednorazowy wypad. Moj brat mnie bez zajakniecia 3 godziny w jedna strone na lotnisko wozi i 3 godziny wraca do domu. Jak ktos chce pomoc to to zrobi.
Masz juz nowego kierowce cxy tylko jej powiedzialas, ze masz?
W nastepnym zyciu chce byc takim psem zeby mnie smyrano i calowano po brzuszku [emoji23]
[emoji33] 67,7kg --->
57kg ---> 52kg [emoji7]