reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay cudownie wyglądasz! :)

Dziewczyny ogólnie to jestem po rozmowie kwalifikacyjnej do Lidla i.... nie idę tam :(
Kasa super, wszystko by było ok, pakiet medyczny w medicover dla Całej rodziny, no fajnie. Zapier...l straszny, ale teraz też tyram jak wół. Niestety wolny weekend tylko na wyraźną prośbę :( a na działce samo się nie zrobi... :(
Więc zostaje w tym syfie, idę prywatnie do ginekologa i jeśli da mi szansę to walczę o dziecko. Jeśli nie to szukam innej pracy. A jeśli mnie zwolnią to pójdę do Lidla :D
TYLE :) :)
Ps. Ale mądrze napisałam, co?
Ja mam też wolny weekend na prośbę. Jestem za twoim pomysłem!! Trzymam kciuki!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej żaby, przyszłam wam rozdać troche dorodnych fluidów, na odczarowanie[emoji8][emoji8][emoji8]
1494944545-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepięknie Ci w ciąży

Cześć Słoneczka :-*

Jestem po wizycie o pani ginekolog. Konkretna kobieta. Pokazałam jej wyniki badań - tsh, prolaktyne mowi, ze sa świetne.
Martwią je te moje plamienia tak samo jak mnie, powiedziała, ze wszystko u mnie wyglada ok - prawidłowo. Dajemy sobie 4 miesiące - jeżeli do tego czasu nic to wtedy standard z tym nasieniem mojego M - Bo jeżeli u mnie jest wszystko ok to prawdopodobnie jest problem po stronie męża.
Ale to tez jakbym wiedziała od was :-)

Dostałam duphaston 2 opakowania i jak mi sie kiedyś skończy to żeby nie wykupować kolejnej wizyty to mam powołać sie na nią i w recepcji zostawi mi receptę w sensie :-)

Wszystko :-)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane!

Czytam Was. Od tygodnia siedzę na wsi albo nad jeziorem. Jest tak cudownie. Pogoda dopisuje a mój Stas fika koziołki w brzuszku jak szalony :)

@Izabela90 gratulacje Kochana. Bardzo się cieszę :* czas szybko leci. Zaraz z 3 cm będzie 53 :) :*

@bertha przykro mi, ze nie udała się pierwsza próba. Ale właśnie. Pierwsza. Trzymam ogromnie kciuki za Ciebie.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i z niecierpliwością czekam na testy. :)

@cheebay super mamuska!!!

Cholera szkoda, że ustawa o wolnych niedzielach nie przeszła :(
Ciężko było by mi ogarnąć się z tą budową...
Szkoda, ze taka lipa z tymi weekendami. Z tego, co tu nam pisałaś uważam, ze jak najszybciej powinnaś zmienić pracę. Byc może i ona przyczynia sie do niepowodzen. Ciagly stres, brak odpowiedniej ilosci snu, sam fakt, ze źle się tam czujesz co wiele razy pisałaś. Mam nadzieję, ze coś się pojawi na horyzoncie. Trzymam kciuki za starania :)

No więc dziewczyny jestem i oto mój teścior i tajemnicza biała krecha. Drugiego nie wrzuciłam, bo mi na zdjęciu nie wyszła, ale jest taka sama. Jakość zdjęcia też nie najlepsza, na żywo jest bardziej widoczna. Dziwne to, ale nie wydaje mi się, żeby to cokolwiek oznaczało...:errr:
18554907_1465038080225652_11360717_n.jpg

Załączniki

• 18554907_1465038080225652_11360717_n.jpg
    18554907_1465038080225652_11360717_n.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 353
No więc dziewczyny jestem i oto mój teścior i tajemnicza biała krecha. Drugiego nie wrzuciłam, bo mi na zdjęciu nie wyszła, ale jest taka sama. Jakość zdjęcia też nie najlepsza, na żywo jest bardziej widoczna. Dziwne to, ale nie wydaje mi się, żeby to cokolwiek oznaczało...:errr:Zobacz załącznik 806774
Moim zdaniem to defekt testu ...zrób jutro innej firmy.

reklama
Do góry