reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1494934091-aaaaaa.jpeg
na salę
1494934103-aaaaaa.jpeg
do kościoła

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin a kiedy termin @??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba 24.04 :) ale nie jestem pewna, czy ovufriend poprawnie wyznaczyło mi owu.

Wrzucam jeszcze raz wykres, czy Waszym zdaniem owu mogła być jednak w 14dc? Jeśli ten spadek teraz oznaczał implantacje (oby!), to wydaje mi się, że w 5dpo to chyba niemożliwe?

1494936141-aaaaaa.png

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to jest z tą temperaturą? Ma być mierzona o tej samej porze, ale np czasami o 7 to ja już nie śpię i czekam i leżę, a czasami się muszę na te 7 budzić. To na bank jest inna sytuacja, bo taki już rozkrecony organizm raczej ma inną temp niż taki wyrwany że snu... Jak Wy to ogarniacie?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Będziesz miała nawet ładniejszy [emoji4] tylko musisz poczekać na swoją kolej

[emoji8]

A jak to jest z tą temperaturą? Ma być mierzona o tej samej porze, ale np czasami o 7 to ja już nie śpię i czekam i leżę, a czasami się muszę na te 7 budzić. To na bank jest inna sytuacja, bo taki już rozkrecony organizm raczej ma inną temp niż taki wyrwany że snu... Jak Wy to ogarniacie?

Ja mierze o 6:30, ale czasem +/- pół godziny jak wstanę szybciej lub później i ovufriend mi to zalicza. Jeśli zmierze z różnicą 1 godziny to już mi nie liczy tego pomiaru.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Metformina to przy tym pikuś w moim przypadku [emoji12] jak się odważę to wezmę dzisiaj, może będzie lepiej [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może za duża dawkę od razu. Ja zaczynałam od 1/4 tabletki i co 3-4 dni zwiekszalam. Czułam się normalnie. Może pierwsze dwa dni trochę skolowana. Brałam go ponad rok i ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry