NeSSi
Moderatorka
To zastanawiające ...machnij jutro jakiś rossmanowski teściorRobiłam dziś rano zupełnie inny innej firmy i wyszło to samo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zastanawiające ...machnij jutro jakiś rossmanowski teściorRobiłam dziś rano zupełnie inny innej firmy i wyszło to samo...
Cześć Słoneczka :-*
Jestem po wizycie o pani ginekolog. Konkretna kobieta. Pokazałam jej wyniki badań - tsh, prolaktyne mowi, ze sa świetne.
Martwią je te moje plamienia tak samo jak mnie, powiedziała, ze wszystko u mnie wyglada ok - prawidłowo. Dajemy sobie 4 miesiące - jeżeli do tego czasu nic to wtedy standard z tym nasieniem mojego M - Bo jeżeli u mnie jest wszystko ok to prawdopodobnie jest problem po stronie męża.
Ale to tez jakbym wiedziała od was :-)
Dostałam duphaston 2 opakowania i jak mi sie kiedyś skończy to żeby nie wykupować kolejnej wizyty to mam powołać sie na nią i w recepcji zostawi mi receptę w sensie :-)
Wszystko :-)
Tak zrobię, chociaż wydaje mi się, ba, jestem pewna, że to trochę za wcześnie na testy, ten pierwszy zrobiłam z ciekawości mężowej no i po tej białej kresce drugi, ale to jest w sumie dopiero jakiś 7-8 dzień od teoretycznego zapłodnienia, a nawet nie mam pewności, czy owu była, więc szanse marne ale będę jeszcze robić, stracę fortunę na testy, ale trudnoTo zastanawiające ...machnij jutro jakiś rossmanowski teścior
Haha, my tu wszystkie dorabiamy / łyśmy firmy produkujące testyTak zrobię, chociaż wydaje mi się, ba, jestem pewna, że to trochę za wcześnie na testy, ten pierwszy zrobiłam z ciekawości mężowej no i po tej białej kresce drugi, ale to jest w sumie dopiero jakiś 7-8 dzień od teoretycznego zapłodnienia, a nawet nie mam pewności, czy owu była, więc szanse marne ale będę jeszcze robić, stracę fortunę na testy, ale trudno
No dokładnie Poczekam tydzień (o ile wytrzymam) i dam znaćHaha, my tu wszystkie dorabiamy / łyśmy firmy produkujące testy
Faktycznie za wcześnie ... poczekaj jeszcze kilka dni ..
Jak to nie przeszła? Ja słyszałam właśnie ze przeszłaCholera szkoda, że ustawa o wolnych niedzielach nie przeszła
Ciężko było by mi ogarnąć się z tą budową...
To super a ten lek jest dużo droższy?
No więc dziewczyny jestem i oto mój teścior i tajemnicza biała krecha. Drugiego nie wrzuciłam, bo mi na zdjęciu nie wyszła, ale jest taka sama. Jakość zdjęcia też nie najlepsza, na żywo jest bardziej widoczna. Dziwne to, ale nie wydaje mi się, żeby to cokolwiek oznaczało...Zobacz załącznik 806774
Nie, kreska jest biała, na takim minimalnie ciemniejszym tle i testy zupełnie różne, ale wynik taki sam, jedna krecha ciemna i testowa biała.O kurde [emoji16][emoji16]nigdy tak nie widziałam.... ale w środku tej białej kreski jakby coś było czy nie
I dwa testy takie same.......
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk