reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej żaby, przyszłam wam rozdać troche dorodnych fluidów, na odczarowanie[emoji8][emoji8][emoji8]
1494944545-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biorę ile wlezie [emoji7] [emoji7] [emoji7]

@Lanvin Twoj cykl wyglada obiecująco. Już niedługo będziesz miała brzuszek jak inne na bb. :) trzymam za to mocno kciuki!
Mam nadzieję [emoji7] [emoji8] tymczasem pokaż no swój, proszę...

Level Master staraczkowej frustracji- powiedziałam swoim uczniom, że w ich przypadku przydałaby się sterylizacja...
[emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! Trochę napisałyście tych postów, postaram się nadrobić wszystkie. Nie było mnie kilka dni, musiałam się chyba oswoić z tym, że będę mamą. Człowiek się starał, chciał, ale jak się dowiedział to i tak lekki szok. W następnym tygodniu lecę do ginekologa, żeby potwierdził. Już się nie mogę doczekać, ale chyba lekki stresik jest.
Jedyne co mnie martwi to ból brzucha jak przy okresie, oczywiście o wiele lżejszy. Boje się czy to nie jest zły znak.

Cześć dziewczyny! Trochę napisałyście tych postów, postaram się nadrobić wszystkie. Nie było mnie kilka dni, musiałam się chyba oswoić z tym, że będę mamą. Człowiek się starał, chciał, ale jak się dowiedział to i tak lekki szok. W następnym tygodniu lecę do ginekologa, żeby potwierdził. Już się nie mogę doczekać, ale chyba lekki stresik jest.
Jedyne co mnie martwi to ból brzucha jak przy okresie, oczywiście o wiele lżejszy. Boje się czy to nie jest zły znak.
Macica się powiększa- spokojnie mamo

StorAnia, słusznie! Weekendów nie dałabym sobie odebrac, bez przesady! I mam nadzieje ze bedzie zielone światło od lekarza do dalszych staran[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Marc, dobrze ze macie nakreślony jakis plan teraz[emoji106] mnie tez sie wydaje, ze prędzej czy pozniej przyjdzie czas na sprawdzenie twojego M skoro twoje wyniki są ok. Mowisz ze plamienia ja tez zmartwiły, ale co to oznacza ze co? Ma jakieś podejrzenia co jest powodem?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Macica się rozciąga, spokojnie :)

Jeny, dziewczyny... Moje piersi! Tak bolą, że jak zajęłam stanik, to każdy krok sprawiał ból. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak bolały...są takie jakby napompowane. Miałam się nie nakrecac, ale głupia zaczynam myśleć ehhh...

Hej dziewczyny ;) staram się o drugie dziecko, ale coś nie wychodzi. Powiedzcie Mi czy progesteron ma wpływ na uklad nerwowy? Jak to z nim jest? . Od dwóch miesięcy w drugiej połowie cyklu az di @ jestem taka nerwowa, że sama z sobą nie wytrzymuje :( chciałam zrobić wszelki badania hormonalne i tsh a lekarz stwierdził ze przeszło pół roku starań to nie powód, żeby robić badania hormonalne i ewentualne leczenie. Jak tak dalej będzie z tymi barwami to mnie w końcu w kaftanie bezpieczeństwa wywioza:(

Ja dzisiaj nie miałam co robić w pracy i szukalam promocji na ubrania dziecięce i udało mi się wyhaczyć kilka rzeczy. W 5.10.15 kupiłam małemu 2 pary spodni i zapłaciłam 75 zamiast 170, a w Smyku zamówiłam spodnie, dwa t-shirty i softshell i zamiast 205 wyszło niecałe 130 :) także jestem zadowolona, bo mi powyrastal ostatnio. Mam wrażenie, że wymieniam mu garderobę tak często jakby miał rok, a nie prawie 7. Ostatnio go zmierzylam, to ma już 131cm, szok! A dopiero był taki malutki...

reklama
Do góry