reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się dzisiaj z pociągu. Jadę służbowo do Warszawy [emoji846]
A już myślałam, że nie dam rady. Wzięłam wczoraj ten cholerny bromergon i myślałam, że w nocy umrę [emoji33] Miałam takie helikopterki jak przy dobrym piciu [emoji12] mdłości, wymioty i w drodze do toalety prawie odpadłam [emoji853] No ki czort [emoji33] Masakra. Jak tak to ma wyglądać cały czas to ja chyba podziękuję. Miałyście tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Organizm przy takich lekach często potrzebuje ok 2tyg na przystosowanie się :) ja tak miałam przy metforminie...
Dobrze, jak bierzesz wieczorem, wtedyy szansa, że przespisz objawy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mój śluz w duzej ilości okazał się infekcją, więc zaaplikowałam sobie wczoraj Gynoxin, już nie chciałam czekać, żeby w razie czego nie okazało się, że przez infekcje ciąży nie będzie...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Organizm przy takich lekach często potrzebuje ok 2tyg na przystosowanie się :) ja tak miałam przy metforminie...
Dobrze, jak bierzesz wieczorem, wtedyy szansa, że przespisz objawy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Metformina to przy tym pikuś w moim przypadku [emoji12] jak się odważę to wezmę dzisiaj, może będzie lepiej [emoji846]

@ketsurui po bromergeronie tak jest podobno. Dlatego mi od razu dali Dostinex. Nic mi się po nim nie dzieje. Moze czasami leciutko sie w glowie zakreci i tyle. No i bierze sie go raz w tygodniu a nie codziennie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się dzisiaj z pociągu. Jadę służbowo do Warszawy [emoji846]
A już myślałam, że nie dam rady. Wzięłam wczoraj ten cholerny bromergon i myślałam, że w nocy umrę [emoji33] Miałam takie helikopterki jak przy dobrym piciu [emoji12] mdłości, wymioty i w drodze do toalety prawie odpadłam [emoji853] No ki czort [emoji33] Masakra. Jak tak to ma wyglądać cały czas to ja chyba podziękuję. Miałyście tak?

Czytałam kiedyś przez przypadek, ze niektórzy właśnie tak maja na początku
Może to tylko kwestia wzięcia paru pierwszych tabletek??

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@Lanvin No widzę że super 30 dni cykl - exstra :) Też tak chcę ale mam takie wrażenie, że ten dong przyczynił się do wydłużenia tego cyklu :( To możliwe?
Nie powinien. Mi przy pierwszym cyklu nie zmienił nic. Dopiero w drugim i teraz w 3 jest super.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

@ketsurui po bromergeronie tak jest podobno. Dlatego mi od razu dali Dostinex. Nic mi się po nim nie dzieje. Moze czasami leciutko sie w glowie zakreci i tyle. No i bierze sie go raz w tygodniu a nie codziennie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę podejść do mojego gina, ale w tym cyklu już nie dam rady, bo przyjmuje tylko w pon i środy. Jutro nie mogę, a w przyszłym tygodniu jestem na szkoleniu w Gdańsku. Mam go brać do 15 dc. Może dziś będzie lepiej

reklama
Czytałam kiedyś przez przypadek, ze niektórzy właśnie tak maja na początku
Może to tylko kwestia wzięcia paru pierwszych tabletek??

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

No na to liczę, bo się przekręcę, a sama z dzieciakami w domu jestem [emoji33] czytam teraz, że wiele dziewczyn tak ma.

Do góry