reklama
ketsurui
Fanka BB :)
Jadę tym pociągiem, bateria mi zdechnie niebawem, za bilet zapłaciłam 199 zł, a nie ma nawet gniazdka, żeby się podłączyć. Polska rzeczywistość [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ketsurui
No to zbieram się kochane do przygotowania podwozia do wizyty. Hehe wizyta na 11 ale muszę 40km dojechać więc za dużo czasu mi nie zostalo. Trzymajcie kciuki. Jak tylko wyjdę z gabinetu odezwę sie. Mam stresa strasznego.
Trzymam mocno [emoji8][emoji8][emoji8]
Lanvin
O matuchno, czemu tak dużo?Jadę tym pociągiem, bateria mi zdechnie niebawem, za bilet zapłaciłam 199 zł, a nie ma nawet gniazdka, żeby się podłączyć. Polska rzeczywistość [emoji53]
Iza, pisz od razu po wizycie, czekamy!!
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
To idziemy równo. Kciuki za nas w majuPrzyszła @
@Agatusia1 stosunek lh do fsh powinien wynosic 1. U ciebie jest spora różnica.
MoKa
a lekarze mówili Ci jaka jest szansa? U mnie mówili że 15%. Głowa do góry, wiadomo że to nie jest fajne, ale co zrobisz?nie udało się tym razem i trzeba patrzeć przed siebie, tego co za Tobą już nie zmienisz.
Ja mam 36 lat 3 lata starań za sobą i coraz częściej myślę że to nie jest dobre tak się przeciwstawiać naturze... Zaczynam otwierać się na inne opcje.
Powodzenia następnym razem !! [emoji4]
Tak tak mówił że ok 18 % ale nadzieję zawsze się ma. Ja jeszcze dwie próby i in vitro.
Carmen24l
No na to liczę, bo się przekręcę, a sama z dzieciakami w domu jestem [emoji33] czytam teraz, że wiele dziewczyn tak ma.
Trzymam kciuki,żeby przeszło
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
MoKa
Jeśli wszystko dobrze będzie i tak jak w tamtym miesiącu iui będę miała w 11 dc to wypada w dzień matki....To idziemy równo. Kciuki za nas w maju
komareczka
Dziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?
reklama
Lanvin
A o czym to świadczy??To idziemy równo. Kciuki za nas w maju
Oby to był szczęśliwy dzień dla Was [emoji8]Jeśli wszystko dobrze będzie i tak jak w tamtym miesiącu iui będę miała w 11 dc to wypada w dzień matki....
I za każde lUl osobno musicie płacić, czy z góry za 3 podejścia??
Wrzuć zdjęcie, to Ci powiemyDziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom