reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jadę tym pociągiem, bateria mi zdechnie niebawem, za bilet zapłaciłam 199 zł, a nie ma nawet gniazdka, żeby się podłączyć. Polska rzeczywistość [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a lekarze mówili Ci jaka jest szansa? U mnie mówili że 15%. Głowa do góry, wiadomo że to nie jest fajne, ale co zrobisz?nie udało się tym razem i trzeba patrzeć przed siebie, tego co za Tobą już nie zmienisz.
Ja mam 36 lat 3 lata starań za sobą i coraz częściej myślę że to nie jest dobre tak się przeciwstawiać naturze... Zaczynam otwierać się na inne opcje.
Powodzenia następnym razem !! [emoji4]

Tak tak mówił że ok 18 % ale nadzieję zawsze się ma. Ja jeszcze dwie próby i in vitro.

No na to liczę, bo się przekręcę, a sama z dzieciakami w domu jestem [emoji33] czytam teraz, że wiele dziewczyn tak ma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki,żeby przeszło

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?:confused:

reklama
To idziemy równo. Kciuki za nas w maju ;)
@Agatusia1 stosunek lh do fsh powinien wynosic 1. U ciebie jest spora różnica.
A o czym to świadczy??

Jeśli wszystko dobrze będzie i tak jak w tamtym miesiącu iui będę miała w 11 dc to wypada w dzień matki....
Oby to był szczęśliwy dzień dla Was [emoji8]

I za każde lUl osobno musicie płacić, czy z góry za 3 podejścia??

Dziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?:confused:
Wrzuć zdjęcie, to Ci powiemy :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry