reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jadę tym pociągiem, bateria mi zdechnie niebawem, za bilet zapłaciłam 199 zł, a nie ma nawet gniazdka, żeby się podłączyć. Polska rzeczywistość [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a lekarze mówili Ci jaka jest szansa? U mnie mówili że 15%. Głowa do góry, wiadomo że to nie jest fajne, ale co zrobisz?nie udało się tym razem i trzeba patrzeć przed siebie, tego co za Tobą już nie zmienisz.
Ja mam 36 lat 3 lata starań za sobą i coraz częściej myślę że to nie jest dobre tak się przeciwstawiać naturze... Zaczynam otwierać się na inne opcje.
Powodzenia następnym razem !! [emoji4]

Tak tak mówił że ok 18 % ale nadzieję zawsze się ma. Ja jeszcze dwie próby i in vitro.

No na to liczę, bo się przekręcę, a sama z dzieciakami w domu jestem [emoji33] czytam teraz, że wiele dziewczyn tak ma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki,żeby przeszło

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?:confused:

reklama
To idziemy równo. Kciuki za nas w maju ;)
@Agatusia1 stosunek lh do fsh powinien wynosic 1. U ciebie jest spora różnica.
A o czym to świadczy??

Jeśli wszystko dobrze będzie i tak jak w tamtym miesiącu iui będę miała w 11 dc to wypada w dzień matki....
Oby to był szczęśliwy dzień dla Was [emoji8]

I za każde lUl osobno musicie płacić, czy z góry za 3 podejścia??

Dziewczyny, a ja ma takie pytanie, zrobiłam wczoraj wieczorem test, tak w sumie nie wiem po co, bo jeszcze za wcześnie, ale mąż chciał i wyszła mi w polu testowym biała kreska, na lekko rozmytym tle... dziś rano zrobiłam drugi, bo mnie to jakoś zaciekawiło, innej firmy i wyszło to samo. Nigdy wcześniej tak nie miałam, któraś ma podobne doświadczenie? Ktoś wie co to może oznaczać? Błędne testy, czy można sobie robić jakąś nadzieję?:confused:
Wrzuć zdjęcie, to Ci powiemy :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry