reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie ja rozumiem ze bez grupy krwi nie można zrobić konkretneho badania ale można by było powiedzieć to normalnie a tak czulam się jak zakażony czpun czy cos ogólnie jak zapytalam o cenę to oczami przewrocila i ze wróżka nie jest no kurcze chciałam wiedzieć ile oj nie mile babsko
Ja robiłam te badania i nikt nawet nie pytał mnie o grupę krwi..bardzo dziwne. Jeśli robisz prywatnie to raczej próba naciągnięcia ...bad. gr. krwi jest drogie.

reklama
Daje mi to nadzieje, ciekawe co z tego wyjdzie :) znając życie nic, ale...

1494827503-aaaaaa.png

Kciuki kochana [emoji8]

:(

Wrzuć zdjęcie jak będziesz miała i daj znać po wizycie [emoji8]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaj ale skok [emoji6] kciuki zacisniete [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ja jutro do Polski dziś ostatni dzień w pracy ale wcześniej kończę bo.musze się ogarnąć a lot mam z samego rana [emoji6] u mnie już jest zabarwiony sluz więc malpa idzie może już nie będzie plamienia u doktorka. Mam nadzieję.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ze drogie kurcze żałuje ze z robilam ta grupę ito i nie zaczekalam do jutra bym pojechała dalej badania robilam prywatnie

Wiem ze drogie kurcze żałuje ze z robilam ta grupę ito i nie zaczekalam do jutra bym pojechała dalej badania robilam prywatnie
Badanie gr. krwi robi się raz na całe życie bo ona się nie zmienia. Nie daj się zrobić w bambuko ...ja bym przedzwoniła do szefa tego laba

Witam sie z Wami po komuni roczku i 4 urodzinach jednoczesnie. Wrocilam pozno w nocy a do tego jeszcze moj syn ktory ma refluks o 24 zespawal mi pol mieszkania wiec maz sprzatal bo mnie az naciagalo a ja ziolka parzylam dla syna. Dzis mnie czeka doczyszczanie i pranie wszyskich dywanikow masakra.
Moj termin @ niby minal wczoraj nie mam zadnych boli miesiaczkowych jedynie od wczoraj mi cos piersi jakby ciagnelo.
No nic poczekam do jutra dzis kupie test moze sie spoznic bo chyba owu o 2 dni mi sie przesunela. Ale nigdy jeszcze tak nie mialam.

Zrobilam bo nie byłam pewna czy mam w domu ten dokument z grupa krwi co robilam wczesniej a mówiła ze na słowo to nikt mi nie zrobi i zrobilam

Do kierownika i to na pismie bo na gebe to moze wszystko powiedziec a na pismie to juz ciezej pierdzielic. Moze baba otrzezwieje.

Ehh od akcji z ordynatorka z Kielc jestem bojowo nastawiona na wszelkie chamstwo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

StorAnia tak jak dziewczyny pisza tsh troche za niskie ale lepsze takiendo staranek niz za wysokie.
Moka kiedy mialabys @dostac?

@MoKa przykro mi ale @ jeszcze nie ma?
@StorAnia może sproboj z nowa praca dobrze pamiętam ze w obecnej nie jest za ok ? Nawet gdyby w nowej okazało się ze by się udało i była by ciąża to i tak cie nie zwolnia.
Dziewczyny mam durne pytanie ginekolog kazała mi zrobić masę badan miedzy innymi na HCV toxo i HIV przeciwciała nie miałam przy sobie grupy krwi a pielęgniarka opier... Mnie ze grupa musi być robiona u nich drugi raz i nie zrobi tych przeciwciał ogólnie niewiem czy ze na HIV mam zlecenie to takie traktowanie była wręcz hamska dodam ze tu labo jest jedne na miejscu do drugiego mam 40 km czy to nie normalne z tymi badaniami na wirusy wydawało mi się że w ciąży to mysi być nawet w karcie ciąży mam tabelki z tymi badaniami

No właśnie z @ to jest teraz problematyczne do stwierdzenia - zawsze miałam 29 - 30 dniowe cykle ale w tamtym miesiącu (nie wiem czy przez CLO) miałam 24 dniowy. Teraz nie brałam CLO tylko menopur więc nie wiem. Jak 24 dni to @ powinna być jutro, jak 29 - 30 to powinna być 20 lub 21 maja. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że brałam duphaston i dopiero dziś odstawiam (lekarz powiedział, że mam przerwać jak wynik będzie negatywny) i nie mam pojęcia ile dni po odstawieniu pojawia się okres. Najgorsze, że ten biało żółty bezwonny śluz ciągle ze mnie leci i jeszcze dobija.... nigdy nie miałam tyle i takiego śluzu przed @ jak coś to brązowe plamienia a nie żółty śluz...

Witam się w piękny słoneczny poranek. Dzisiaj 10t0d jutro mam wizytę. Już nie mogę się doczekać,i trochę się też boje. Ostatnio miałam wizytę w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo. Mam nadzieję że moja kruszynka rosnie. Pozdrawiam i Miłego dnia zycze.
Czekamy na wieści i na zdjęcie &&&.
No ja się normalnie załamałam, zaczęłam wątpić że kiedyś się uda, że kiedyś zobaczą dwie kreski i poczuję maleństwo pod sercem nowe życie :sad:
Mi pani w laboratorium ostatnio mówiła żeby wyluzowac, odpuścić. No i tak niby zrobiliśmy i duuuzo, mi się wydaje, że u mnie się babel nie może zagniezdzic.
Prolaktynę miałam ponad 700. Nie pamiętam jednostek. Bromergon raz dziennie tabletka, spadła po miesiącu do 300, teraz pół rani i cała wieczorem prze dwa miesiące i czekam na wyniki ;)
Tsh 0,57 przy dawce 175 euthyroxu :)
U Ciebie to jakieś olbrzymie te wartości . Ale szybko spadło. Daje mi to nadzieję.
@Lanvin twój wykres całkiem calkie
@MoKa przykro mi ale @ jeszcze nie ma?
@StorAnia może sproboj z nowa praca dobrze pamiętam ze w obecnej nie jest za ok ? Nawet gdyby w nowej okazało się ze by się udało i była by ciąża to i tak cie nie zwolnia.
Dziewczyny mam durne pytanie ginekolog kazała mi zrobić masę badan miedzy innymi na HCV toxo i HIV przeciwciała nie miałam przy sobie grupy krwi a pielęgniarka opier... Mnie ze grupa musi być robiona u nich drugi raz i nie zrobi tych przeciwciał ogólnie niewiem czy ze na HIV mam zlecenie to takie traktowanie była wręcz hamska dodam ze tu labo jest jedne na miejscu do drugiego mam 40 km czy to nie normalne z tymi badaniami na wirusy wydawało mi się że w ciąży to mysi być nawet w karcie ciąży mam tabelki z tymi badaniami
To normalne badania w ciąży, mnie przy nich nikt nie pytał o grupę. Dziwna babka.
@MoKa kurcze! może jeszcze wyjdzie pozytywnie - tak jak piszą dziewczyny. Nie załamuj się.
@oczekiwanie ja mam za wysoką prolaktynę. Dostałam Dostinex - 1/4 tabl/ tydzień.
A jaka ci wyszła, że taka dawka?? Właśnie endo mi mówiła, że ten lek co Ania ma to daje najwięcej skutków ubocznych. Ale kazała z tym do ginekologa. Żeby on decydował co i jak. Bo ona bardziej, że jest ciąża. Dziwne wróżenie z fusów.
@M2b w końcu ten dzień wylotu. Trzymam &&& za lot i badania. Odzywaj się do nas, jak będziesz w PL.

reklama
Do góry