reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze, oby implantacja... ;) kciuki! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Daje mi to nadzieje, ciekawe co z tego wyjdzie :) znając życie nic, ale...

1494827503-aaaaaa.png

Kompletnie nie wiem co robić. Jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną. Przeraża mnie każdy wybór ;)
Kciuki kochana [emoji8]

Normalnie się załamałam. Poranny mocz najczulszy test nie ma szans na pomyłkę :(
:(

Witam się w piękny słoneczny poranek. Dzisiaj 10t0d jutro mam wizytę. Już nie mogę się doczekać,i trochę się też boje. Ostatnio miałam wizytę w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo. Mam nadzieję że moja kruszynka rosnie. Pozdrawiam i Miłego dnia zycze.
Wrzuć zdjęcie jak będziesz miała i daj znać po wizycie [emoji8]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się w piękny słoneczny poranek. Dzisiaj 10t0d jutro mam wizytę. Już nie mogę się doczekać,i trochę się też boje. Ostatnio miałam wizytę w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo. Mam nadzieję że moja kruszynka rosnie. Pozdrawiam i Miłego dnia zycze.
Izuś kciuki i dawaj jutroo szybko znać! Plus zdjęcie oczywiście! ;*

Lanvin dooobrze to wygląda!!! Oby implantacja się powiodła jeśli to to (a tak wygląda) :D

reklama
Do góry