oczekiwanie
Fanka BB :)
Wiecie co i ja sobie siknelam, ale oczywiście biel hehe. Oj ta głupia głowa . Testów mam trochę bo M zamiast owu to ciążowe kupił haha. Może to jakiś znak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękuję kochana już się nie mogę doczekać pogoda ma być super podobno, z rodzicami się zobaczę, rodzeństwem ale z drugiej strony boję się okropnie co mogę usłyszeć. Trochę miałam małe załamanie, też się nie udzielalam bo nie chciałam takiej smutnej atmosfery sprowadzać.Czekamy na wieści i na zdjęcie &&&.
Mi pani w laboratorium ostatnio mówiła żeby wyluzowac, odpuścić. No i tak niby zrobiliśmy i duuuzo, mi się wydaje, że u mnie się babel nie może zagniezdzic.
U Ciebie to jakieś olbrzymie te wartości . Ale szybko spadło. Daje mi to nadzieję.
@Lanvin twój wykres całkiem calkie
To normalne badania w ciąży, mnie przy nich nikt nie pytał o grupę. Dziwna babka.
A jaka ci wyszła, że taka dawka?? Właśnie endo mi mówiła, że ten lek co Ania ma to daje najwięcej skutków ubocznych. Ale kazała z tym do ginekologa. Żeby on decydował co i jak. Bo ona bardziej, że jest ciąża. Dziwne wróżenie z fusów.
@M2b w końcu ten dzień wylotu. Trzymam &&& za lot i badania. Odzywaj się do nas, jak będziesz w PL.
No właśnie z @ to jest teraz problematyczne do stwierdzenia - zawsze miałam 29 - 30 dniowe cykle ale w tamtym miesiącu (nie wiem czy przez CLO) miałam 24 dniowy. Teraz nie brałam CLO tylko menopur więc nie wiem. Jak 24 dni to @ powinna być jutro, jak 29 - 30 to powinna być 20 lub 21 maja. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że brałam duphaston i dopiero dziś odstawiam (lekarz powiedział, że mam przerwać jak wynik będzie negatywny) i nie mam pojęcia ile dni po odstawieniu pojawia się okres. Najgorsze, że ten biało żółty bezwonny śluz ciągle ze mnie leci i jeszcze dobija.... nigdy nie miałam tyle i takiego śluzu przed @ jak coś to brązowe plamienia a nie żółty śluz...
Bedzie dobrze, a jak początek cyklu to fajnie bo zrobisz fsh,LH, Estradiol. Do kiedy będziesz w PL?? I kiedy wizyta??Ok dziękuję kochana już się nie mogę doczekać pogoda ma być super podobno, z rodzicami się zobaczę, rodzeństwem ale z drugiej strony boję się okropnie co mogę usłyszeć. Trochę miałam małe załamanie, też się nie udzielalam bo nie chciałam takiej smutnej atmosfery sprowadzać.
Postaram się odezwać w trakcie wyjazdu. Rodzice mają neta więc nie powinno być problemów [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
MoKa ale jeśli masz takie rozne cykle to na test chyba za wcześnie?
A co się zadziało?Do kierownika i to na pismie bo na gebe to moze wszystko powiedziec a na pismie to juz ciezej pierdzielic. Moze baba otrzezwieje.
Ehh od akcji z ordynatorka z Kielc jestem bojowo nastawiona na wszelkie chamstwo.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana, ja nie pamiętam jakie tabletki brałam, ale dostałam na wywołanie okresu, jednak nie pojawił się przez wiele miesięcy wiec może u Ciebie tez tak będzie nie zawsze w terminie test wychodzi, wszystko zależy od tego kiedy się dzidź zagniezdzilNo właśnie z @ to jest teraz problematyczne do stwierdzenia - zawsze miałam 29 - 30 dniowe cykle ale w tamtym miesiącu (nie wiem czy przez CLO) miałam 24 dniowy. Teraz nie brałam CLO tylko menopur więc nie wiem. Jak 24 dni to @ powinna być jutro, jak 29 - 30 to powinna być 20 lub 21 maja. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że brałam duphaston i dopiero dziś odstawiam (lekarz powiedział, że mam przerwać jak wynik będzie negatywny) i nie mam pojęcia ile dni po odstawieniu pojawia się okres. Najgorsze, że ten biało żółty bezwonny śluz ciągle ze mnie leci i jeszcze dobija.... nigdy nie miałam tyle i takiego śluzu przed @ jak coś to brązowe plamienia a nie żółty śluz...
Baw się dobrze, misia [emoji8] a pogoda faktycznie ma być super, pod koniec tygodnia 26 stopni u nasOk dziękuję kochana już się nie mogę doczekać pogoda ma być super podobno, z rodzicami się zobaczę, rodzeństwem ale z drugiej strony boję się okropnie co mogę usłyszeć. Trochę miałam małe załamanie, też się nie udzielalam bo nie chciałam takiej smutnej atmosfery sprowadzać.
Postaram się odezwać w trakcie wyjazdu. Rodzice mają neta więc nie powinno być problemów [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od owu mam właśnie cały czas mokro w majtkach. Nie wie, czy to infekcja jakaś się czai, czy co...wczoraj profilaktycznie zaaplikowałam Lactovaginal i w środku miałam taki mleczny śluz.Zrób betę, bdziesz miala 100% pewności..
Ja po dupku okres dostałam po 2 dniach....
Przed ciążą też zalewał mnie białomleczny, czasem żółtawy śluz....