NeSSi
Moderatorka
To samo gin i endo mi mówił...Ale chyba dla staraczek powinno byc 1.0-1,5? Tak optymalnie na ciąże
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo gin i endo mi mówił...Ale chyba dla staraczek powinno byc 1.0-1,5? Tak optymalnie na ciąże
Poczekaj jeszcze troche. Ja z chłopcami tydzień po spodziewanej @ test był pozytywny i druga kreska bladaChyba psychicznie nie dam rady, nie jestem w stanie drugi raz zobaczyć negatywnego wyniku, testy jeszcze tak czułe rzadko się mylą a jestem 13 dpo więc choć cień by był...
Lanvin dooobrze to wygląda!!! Oby implantacja się powiodła jeśli to to (a tak wygląda)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli to nie to, to spadek dojdzie jako kolejny punkt do listy objawów, w które nie mogę wierzyć, haha [emoji2]@Lanvin może wreszcie się uda wykres idzie bardzo ładnie! Najgorsze to czekanie!
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Jeszcze nie spadła poniżej linii@MoKa strasznie mi przykro kochana [emoji8][emoji8] przytulam
@oczekiwanie może @ nie przyjdzie...
@StorAnia powodzenia na rozmowie. Kciuki zaciśnięte [emoji8]
Wrzucam Wam mój wykres. @ jeszcze nie ma, ale bebzol już pobolewa. Strasznie mi się ten cykl ślimaczy...
@MoKa przykro mi ale @ jeszcze nie ma?
@StorAnia może sproboj z nowa praca dobrze pamiętam ze w obecnej nie jest za ok ? Nawet gdyby w nowej okazało się ze by się udało i była by ciąża to i tak cie nie zwolnia.
Dziewczyny mam durne pytanie ginekolog kazała mi zrobić masę badan miedzy innymi na HCV toxo i HIV przeciwciała nie miałam przy sobie grupy krwi a pielęgniarka opier... Mnie ze grupa musi być robiona u nich drugi raz i nie zrobi tych przeciwciał ogólnie niewiem czy ze na HIV mam zlecenie to takie traktowanie była wręcz hamska dodam ze tu labo jest jedne na miejscu do drugiego mam 40 km czy to nie normalne z tymi badaniami na wirusy wydawało mi się że w ciąży to mysi być nawet w karcie ciąży mam tabelki z tymi badaniami
Grupę krwi musisz mieć oryginał z laboratorium, inaczej musisz powtórzyć. Te wirusy to standard w ciąży. Ja bym poprosiła kierownika labu do siebie a panią o pisemne uzasadnienie odmowy badania.@MoKa przykro mi ale @ jeszcze nie ma?
@StorAnia może sproboj z nowa praca dobrze pamiętam ze w obecnej nie jest za ok ? Nawet gdyby w nowej okazało się ze by się udało i była by ciąża to i tak cie nie zwolnia.
Dziewczyny mam durne pytanie ginekolog kazała mi zrobić masę badan miedzy innymi na HCV toxo i HIV przeciwciała nie miałam przy sobie grupy krwi a pielęgniarka opier... Mnie ze grupa musi być robiona u nich drugi raz i nie zrobi tych przeciwciał ogólnie niewiem czy ze na HIV mam zlecenie to takie traktowanie była wręcz hamska dodam ze tu labo jest jedne na miejscu do drugiego mam 40 km czy to nie normalne z tymi badaniami na wirusy wydawało mi się że w ciąży to mysi być nawet w karcie ciąży mam tabelki z tymi badaniami
Ale grupa krwi nie jest potrzebna do tych badań, chyba że pani pobiera krew jak rzeźnik i jest konieczność transfuzji po wszystkimWiecie ja rozumiem ze bez grupy krwi nie można zrobić konkretneho badania ale można by było powiedzieć to normalnie a tak czulam się jak zakażony czpun czy cos ogólnie jak zapytalam o cenę to oczami przewrocila i ze wróżka nie jest no kurcze chciałam wiedzieć ile oj nie mile babsko