reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Też byłam przekonana, że tym razem się udało... normalnie serce mi pęka... siedzę i wyję... nie wiem jak ja się do pracy pozbieram...

Dziękuję kochana oby pomogło. Szkoda że tak wyszło u Ciebie ale masz bardzo mądre podejście no i co chyba też ważne w tej sytuacji to masz dwójkę cudnych dzieci i wiesz co to znaczy nosić życie pod sercem...

O maj no to teraz masz nas wszystkie niemające pojęcia co zrobić z ogrodem na głowie ;)

No dobra dziewczyny pojechałam po pracy do całodobowej apteki. Mieli niestety tylko jeden rodzaj testu ale kupiłam go razy dwa. Jeśli kreska będzie pojadę na betę jeśli nie to.. Ehhhh.... Nie chcę nawet myśleć. Boję się jak przed jakimś egzaminem. Wiecie same jak to jest kolejny miesiąc nadziei a potem biała biel. Martwi mnie też to że cycki mnie w ogóle nie bolą. Wszystkie dziewczyny w ciąży mówią o bólu piersi, żyłkach, że są powiększone a u mnie nic a nic....
Bolące piersi i żyłki miałam dopiero tydzień po terminie @. A tak jedynym objawem był brak @...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochana oby pomogło. Szkoda że tak wyszło u Ciebie ale masz bardzo mądre podejście no i co chyba też ważne w tej sytuacji to masz dwójkę cudnych dzieci i wiesz co to znaczy nosić życie pod sercem...

O maj no to teraz masz nas wszystkie niemające pojęcia co zrobić z ogrodem na głowie ;)

No dobra dziewczyny pojechałam po pracy do całodobowej apteki. Mieli niestety tylko jeden rodzaj testu ale kupiłam go razy dwa. Jeśli kreska będzie pojadę na betę jeśli nie to.. Ehhhh.... Nie chcę nawet myśleć. Boję się jak przed jakimś egzaminem. Wiecie same jak to jest kolejny miesiąc nadziei a potem biała biel. Martwi mnie też to że cycki mnie w ogóle nie bolą. Wszystkie dziewczyny w ciąży mówią o bólu piersi, żyłkach, że są powiększone a u mnie nic a nic....

@MoKa to moja czwarta ciąża i nie miałam żadnych objawów od początku. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Także co ciąża to inaczej i nie ma objawów typowych na ciąże na tym etapie. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] nie trać nadziei [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Też byłam przekonana, że tym razem się udało... normalnie serce mi pęka... siedzę i wyję... nie wiem jak ja się do pracy pozbieram...
Może zrób dla wszystkiego betę? Z testami bywa różnie.. Niektórym tydzień po @ dopiero wychodzą....

Kompletnie nie wiem co robić. Jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną. Przeraża mnie każdy wybór ;)

@StorAnia idź na całość, czasem pozwalając życiu płynąc podejmujemy najlepsza decyzje. Nie szarp się, puść niech wszystko idzie swoim torem [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może zrób dla wszystkiego betę? Z testami bywa różnie.. Niektórym tydzień po @ dopiero wychodzą....

Chyba psychicznie nie dam rady, nie jestem w stanie drugi raz zobaczyć negatywnego wyniku, testy jeszcze tak czułe rzadko się mylą a jestem 13 dpo więc choć cień by był...

Witam się w piękny słoneczny poranek. Dzisiaj 10t0d jutro mam wizytę. Już nie mogę się doczekać,i trochę się też boje. Ostatnio miałam wizytę w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo. Mam nadzieję że moja kruszynka rosnie. Pozdrawiam i Miłego dnia zycze.
Kciuki za wizytę ! :)

reklama
Chyba psychicznie nie dam rady, nie jestem w stanie drugi raz zobaczyć negatywnego wyniku, testy jeszcze tak czułe rzadko się mylą a jestem 13 dpo więc choć cień by był...

U mnie słaba kreseczka wyszła tydzień po @ ale naprawdę słaba. Zobacz i co dziwne te 25 lepiej mi pokazywały niż
10
To jest z dnia oczekiwanej @
1494827512-aaaaaa.jpeg

A to tydz pózniej
1494827605-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry