reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam z rana :)

Młody dzisiaj wstał lewą nogą i siedzę z bólem głowy...wczoraj byliśmy do wieczora na działce, pojadlam kiełbasek, boczku, karkowki, mniam ;)

@NeSSi piękny brzunio :)

@Paraplu już coraz bliżej celu, pięknie ogarniacie mieszkanie :)

@Joaszka, córka boska [emoji7]

Nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać [emoji33]

U mnie dzisiaj takie cuda:

1494739618-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurcze, oby implantacja... ;) kciuki! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MoKa kiedy test? Jestem dobrej myśli!
Ja dzień przed testowaniem na piwku byłam, wypilam jedno, kupiłam drugie i wypilam może ćwierć... nie miałam ochoty...:D oczywiście nie łączyłam tego z ciążą bo nawet testowania w planach nie miałam, ale jak owulacyjne kupiłam i w gratisie był ciążowy to skorzystałam :)
Co do piersi to sutki mnie piekły, ale piersi nie bolały ;)

@NeSSi piękny mały brzuszek! :)
Łożysko niech się ładnie podnosi, tylko odpoczywaj!!! :*

@marc dzialajcie! :D kciuki!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, która leczy za wysoką prolaktyne?? Jakie leki i ile trzeba brać żeby spadła??? Mam nadzieję, że będzie to szybciej niż obniżanie tsh. Letrox biorę 3 miesiące i poniżej 2 nie mogę zejść.

Ja wiem, że się zdarzają... wszystko się może zdarzyć, ale nie koniecznie mnie...
Aniu wejdź na wykresy na ovu i zobacz ile tam ciężarówek w naszym przedziale wiekowym, ja sobie na pocieszenie zaglądam . A jaka miałaś prolaktyne przed i teraz jaka?? No i jaka dawkę bromergonu bierzesz? Ja na tsh mam teraz 5×50 i 2×25 letroxu.

Niestety.... :( ku...wa jak ja tego wszystkiego nienawidzę.... Odmawiam leki i czekam na @

reklama
Do góry