Gdzie kupujecie owu testy? Na necie? Planuje zakupic takie na kolejny cykl. Wskoczylam pod kocyk bo cos spanie mnie łapie i opadlam z sil do tego pobolewa mnie od rana lolo prawego jaknika ni to na @ ni na nie wiem co. Chyba jakas nospe musze łyknac.
Rossmann Facelle są dobre
Ja mam przeważnie cykle 28 to wtedy faktycznie owu w 14dniu. Teraz przy staraniach zdarzają mi się cykle 26 i 29 dniowe ale wtedy owu w 12 i 15 dniu cyklu. @ zawsze po 14 dniu po owu
Witaj [emoji6]życzę powodzenia i jak najszybciej zobaczenia dwóch kresek [emoji6]
@Lanvin, trzymam kciuki bo obiecująco wyglada twój wykres
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji8] piersi tak mnie bolą, zw szok, choć dziś dopiero 5dpo. Nie pamiętam kiedy ostatni raz mnie tak bolaly, są jak kamienie, nie mogę ich dotknąć.
Ale się nuuuuudzę. Masakra. Od 11 siedzimy w knajpie na komunii i końca nie widać. Katastrofa. A Wy jak na złość mało piszecie [emoji12]
Forum BabyBoom
Niezła impreza, prawie jak wesele
my komunię mamy za 3 lata, już się boję....
No długa. Właśnie udało nam się urwać [emoji2][emoji2][emoji2] wczoraj miałam mojego młodszego komunię i w restauracji byliśmy tylko trzy godziny, wszyscy goście zadowoleni bo krótko, a dzisiaj katorga [emoji33]
Forum BabyBoom
To co tak przedłużają?
Hej hej, melduję dziewczyny zakończenie starań. Testu nie zdążyłam zrobić bo dostałam okres.
Byłam od czasu operacji na kilku badaniach - zgodnie z poleceniem mojej ginekolog i nie wygląda to obiecująco - za długo by wymieniać wszystkie parametry. Jeśli podjęła bym decyzję o leczeniu to oczywiście doczekała bym się ciąży, ale podjęłam decyzję o nie faszerowaniu się wszystkim w imię płodności ;-) najważniejszym argumentem są jednak moje przeciwciała antyTPO, które są bardzo wysokie bo ponad 1300 (przechodzą przez łożysko) - endokrynolog mi wytłumaczył że przy takiej ilości ryzyko chorej tarczycy u noworodka wynosi 70 procent - więc nie mogę sobie pozwolić na takie ryzyko. W drugiej ciąży miałam tych przeciwciał dużo mniej i też było ryzyko ale małe i córcię badali po urodzeniu i tarczycę ma zdrową.
Mam dwoje zdrowych i fajnych dzieci wiec na pewno dlatego z łatwością przyszło mi podjęcie takiej decyzji. Mówi się trudno ale rozsądek bierze górę.
@MoKa trzymam kciuki !!!!!
Bardzo mi przykro
Ty masz już dwójkę dzieci, tak?
Mój młody dzisiaj był u swojego taty. Rano poszłam z nim do parku i jak usłyszał, że ma już iść to się prawie biedny popłakał. Ja przyszłam do domu i sama płakałam, że poszedł, choć nie chciał
na szczęście wrócił zadowolony. Krzywda mu się tam nie dzieje na pewno, myślę że może jest zazdrosny o przyrodniego brata, on ma 4 lata. Jak usłyszał, że za tydzień tata sam go zabierze na dwie godziny bez brata, to się ucieszył, może w tym tkwi problem... W dodatku wrócił dziś z prezentami od zajączka, bo się nie widzieli ponad miesiąc... Dostał jakiegoś robota z Lego Star Wars, pizame Batmana i dwie koszulki. A dzisiaj jeszcze kupili mu nowy kask i zegarek z AM
M, to mu się akurat przyda, choć kasy wydali sporo... Mówiłam, żeby nie szaleli na przyszłość z prezentami, bo to kupę kasy, żeby się nie przyzwyczaił. Na szczęście dostaje coś raz na jakiś czas. Dzisiaj mi jeszcze powiedzieli, że kupią mu tornister, worek na buty i piórnik, więc chociaż ten wydatek mi odejdzie