reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My dzisiaj od rana na nogach, o 9 poszliśmy do parku na hulajnogę i na plac zabaw, później na zakupy i młody pojechał z dziadkami na działkę, a my dojedziemy :) robimy grilla, wpadną znajomi z córą, jest cieplutko, trzeba korzystać :)

Az zazdroszcze :) Mlody nadal na antybiotyku wiec caly dzien kolejny w domu :( tyle moje co sobie wieczorem pobiegam!

Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)

Ale slicznie wygladasz! Piekny brzuszek i oby to lozysko jednak sie podnioslo!

okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.

Którą wybrać?

zdecydowanie 1 :)

reklama
Oczekiwanie musze zrobic tsh i ft4. Ciągle biore thyrozol na GB. Ciaza ma taki wplyw na nadczynnosc ze choroba wycisza sie. Biore min dawke taka bezpieczną ale wiadomo ze calkiem bez lekow byloby najlepiej. I zeby nie wpaść w niedoczynność.

Ostatnia edycja:
Uwielbiam elegancka ale dziewczeca klasyke i dlatego dla mnie nr 2 jak i @mfifi04 :)

Ale to ocenian tylko kiecke. Na Tobie moga inaczej wygladac i mozliwe ze wybralabym inna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
Slicznie wygladasz kochana

@NeSSi my pracujemy dzisiaj ciezko [emoji14]

Elektryka w korytarzu i pokoju dla dzidziusia :)
A pyl w caly mieszkaniu [emoji33][emoji85][emoji31]

1494708675-aaaaaa.jpeg

1494708683-aaaaaa.jpeg

1494708702-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Ekstra ...napatrzeć się nie mogę - moje klimaty jasno :) Nawet z dziurami na elektrykę :D
Dużo Wam jeszcze tego remontu zostało ?:)

Kurcze no nawet nie tak duzo, najwiekszym problemem sa pieniadze. Remont to pozeracz kasy [emoji33]

Samej elektryki to jeszcze jeden wlacznik w korytarzu i wlacznik w kuchni.
Moja robota to polozenie gladzi na dziury i odmalowanie tych scian.
Kolejna duza robota to nowa podloga o lacznej powierzchni ok. 50m.kw. ale na to potrzeba okolo 1000 euro (izolacja, podloga i listwy). [emoji87][emoji86][emoji85]
Pomalowanie i zawieszenie polek w 2 szafach wnekowych.

To by bylo tyle jesli chodzi stricte o remont ale musimy pokupowac zyrandole, firanki, zaslony, dywany. Mase mebli bo wszystko co mamy to taka zbieranina od znajomych starych mebli. Ciezkie, zniszczone i brzydkie, stylem kompletnie nie moje klimaty.

O kuchni nie wspomne bo tam poki co nic nie robimy a jest tyle do zrobienia, ze w glowie mi sie kreci ale kuchnie zostawiamy na samiutki koniec.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry