reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My dzisiaj od rana na nogach, o 9 poszliśmy do parku na hulajnogę i na plac zabaw, później na zakupy i młody pojechał z dziadkami na działkę, a my dojedziemy :) robimy grilla, wpadną znajomi z córą, jest cieplutko, trzeba korzystać :)

Az zazdroszcze :) Mlody nadal na antybiotyku wiec caly dzien kolejny w domu :( tyle moje co sobie wieczorem pobiegam!

Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)

Ale slicznie wygladasz! Piekny brzuszek i oby to lozysko jednak sie podnioslo!

okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.

Którą wybrać?

zdecydowanie 1 :)

reklama
Oczekiwanie musze zrobic tsh i ft4. Ciągle biore thyrozol na GB. Ciaza ma taki wplyw na nadczynnosc ze choroba wycisza sie. Biore min dawke taka bezpieczną ale wiadomo ze calkiem bez lekow byloby najlepiej. I zeby nie wpaść w niedoczynność.

Ostatnia edycja:
Uwielbiam elegancka ale dziewczeca klasyke i dlatego dla mnie nr 2 jak i @mfifi04 :)

Ale to ocenian tylko kiecke. Na Tobie moga inaczej wygladac i mozliwe ze wybralabym inna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
Slicznie wygladasz kochana

@NeSSi my pracujemy dzisiaj ciezko [emoji14]

Elektryka w korytarzu i pokoju dla dzidziusia :)
A pyl w caly mieszkaniu [emoji33][emoji85][emoji31]

1494708675-aaaaaa.jpeg

1494708683-aaaaaa.jpeg

1494708702-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Ekstra ...napatrzeć się nie mogę - moje klimaty jasno :) Nawet z dziurami na elektrykę :D
Dużo Wam jeszcze tego remontu zostało ?:)

Kurcze no nawet nie tak duzo, najwiekszym problemem sa pieniadze. Remont to pozeracz kasy [emoji33]

Samej elektryki to jeszcze jeden wlacznik w korytarzu i wlacznik w kuchni.
Moja robota to polozenie gladzi na dziury i odmalowanie tych scian.
Kolejna duza robota to nowa podloga o lacznej powierzchni ok. 50m.kw. ale na to potrzeba okolo 1000 euro (izolacja, podloga i listwy). [emoji87][emoji86][emoji85]
Pomalowanie i zawieszenie polek w 2 szafach wnekowych.

To by bylo tyle jesli chodzi stricte o remont ale musimy pokupowac zyrandole, firanki, zaslony, dywany. Mase mebli bo wszystko co mamy to taka zbieranina od znajomych starych mebli. Ciezkie, zniszczone i brzydkie, stylem kompletnie nie moje klimaty.

O kuchni nie wspomne bo tam poki co nic nie robimy a jest tyle do zrobienia, ze w glowie mi sie kreci ale kuchnie zostawiamy na samiutki koniec.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry