reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się trochę podlamalam bo dowiedziałam się że bratowa męża będzie miała córkę A termin na na września. A ja tak bardzo chciałabym mieć córkę ;(
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym celowaniem na płeć według owu czy przed owu to tak bez gwarancji. Wiele kobiet ma z owu córki a z przed-syna...mówią że czasem facet ma "formę" na określoną płeć[emoji1]szanse zawsze są 50 na 50 -albo chłopak albo dziewczyna...

Poza tym- czy plemniki przeżyją 3 dni? Bo niby nawet do 7dni mogą ale raczej 3 to taki max i to w korzystnych warunkach...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
Jeszcze się może podnieść :) moje się podniosło. Jedyne co, to CC przy tym typie łożyska w 37tc

@Lanvin to czekamy na jutrzejszą temperaturę. Ja czekam na @, nie idę jutro na betę. Stwierdziłam, że szkoda kasy. Niczego to nie zmieni. Jak przyjdzie @ to zadzwonię do gina i ustali mi co brać na prolaktyne, czy robić jeszcze raz z obciążeniem. Może w tym cyklu uda mi się iść na monitoring.
@StorAnia jak tam przemyślenia??
@Paraplu biorę cie do siebie, muszę pokój odświeżyć i potrzebuje Pomocnika bo mój niechętny .
U nas dzisiaj piękna pogoda. Młody jutro a zdjęcia do tablo w przedszkolu. Niedługo koniec najlepszego czasu dzieciństwa. Szkoda będzie opuszczać to przedszkole, ale taka kolej rzeczy.
Miłego dnia kobietki.
Ja siadam i planuje podworko przed domem, sama sobie zrobię projekt. M będzie kopal dziury hehe.

Ja jeszcze w łóżku, okno otwarte- słychać ptaki i czuć kwiaty rzepaku. Krzyż mnie napierdziela od @
Zaraz śniadanie i lecimy na działkę- koszenie, itp plus grill- trzeba korzystać póki pogoda cudna

Wczoraj sobie uświadomiłam, że to prawie 2lata starań- za dużo

Witajcie
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam, że w końcu się odezwę. Staramy się z mężem o dzieciątko. Ale może od początku. W listopadzie podjelismy decyzję, że zaczynamy starać się o dzidziusia. Przytulanka były regularne i w grudniu ku mojemu zaskoczeniu na teście ukazały się 2 kreski. Jaka była nasza radość. Niestety nie trwała zbyt długo ponieważ dzień po świętach Bożego Narodzenia zaczęłam krwawić i następnego dnia przeszłam zabieg łeżyczkowania początki były bardzo trudne. Teraz jest już znacznie lepiej. Po badaniach lekarz dał nam zielone światło po pierwszej miesiaczce jednak wizyta była już po dniach płodnych więc ponowne starania rozpoczęlismy w marcu. Teraz jestem w 3 cyklu starań i mam dni płodne. Ten miesiąc obstawilismy regularnymi przytulankami więc mam nadzieje że może to będzie ten szczęśliwy cykl
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie. A teraz uciekam szykować się na komunię

@Lanvin to czekamy na jutrzejszą temperaturę. Ja czekam na @, nie idę jutro na betę. Stwierdziłam, że szkoda kasy. Niczego to nie zmieni. Jak przyjdzie @ to zadzwonię do gina i ustali mi co brać na prolaktyne, czy robić jeszcze raz z obciążeniem. Może w tym cyklu uda mi się iść na monitoring.
@StorAnia jak tam przemyślenia??
@Paraplu biorę cie do siebie, muszę pokój odświeżyć i potrzebuje Pomocnika bo mój niechętny .
U nas dzisiaj piękna pogoda. Młody jutro a zdjęcia do tablo w przedszkolu. Niedługo koniec najlepszego czasu dzieciństwa. Szkoda będzie opuszczać to przedszkole, ale taka kolej rzeczy.
Miłego dnia kobietki.
Ja siadam i planuje podworko przed domem, sama sobie zrobię projekt. M będzie kopal dziury hehe.
Mi też jest szkoda, że musi iść do szkoły, takie fajne to nasze przedszkole :(

Witajcie
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam, że w końcu się odezwę. Staramy się z mężem o dzieciątko. Ale może od początku. W listopadzie podjelismy decyzję, że zaczynamy starać się o dzidziusia. Przytulanka były regularne i w grudniu ku mojemu zaskoczeniu na teście ukazały się 2 kreski. Jaka była nasza radość. Niestety nie trwała zbyt długo ponieważ dzień po świętach Bożego Narodzenia zaczęłam krwawić i następnego dnia przeszłam zabieg łeżyczkowania początki były bardzo trudne. Teraz jest już znacznie lepiej. Po badaniach lekarz dał nam zielone światło po pierwszej miesiaczce jednak wizyta była już po dniach płodnych więc ponowne starania rozpoczęlismy w marcu. Teraz jestem w 3 cyklu starań i mam dni płodne. Ten miesiąc obstawilismy regularnymi przytulankami więc mam nadzieje że może to będzie ten szczęśliwy cykl
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie. A teraz uciekam szykować się na komunię
Witaj :) życzę powodzenia, na pewno znajdziesz tutaj dużo wsparcia, dziewczyny dają czadu, jeśli o to chodzi :) rozumiem, że to będzie Wasze pierwsze dziecko? Skąd jesteś?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hey dziewczyny kochane - ja dziś w pracy i chyba do 20:00 MASAKRA.
Jutro nie zrobię jednak testu - głupia sprawa ale kurde po prostu fizycznie go nie mam. Dziś byłam pod 3 aptekami ale zamknięte a teraz w pracy do wieczora więc lipa. W poniedziałek dopiero kupię no ale, że już będzie lipa z porannym moczem :( Więc pozostanie mi czekać do wtorku...
Na dodatek dziś jakoś tak brzuch mnie jak na @ boli a może nie jak na @ - sama nie wiem dziwny ten ból. Dobra wiadomość jest taka, że wciąż śluzu dużo, krzyż nie boli a zawsze na @ mnie bolał no i wczoraj byliśmy u sąsiadów na grillu no i stwierdziłam, że napiję się kochanego piwka małego (uwielbiam piwo) bo nie mogę żyć wiecznie myśląc, że może jestem w ciąży. No i ku memu zdziwieniu w ogóle mi nie wchodziło... cały wieczór je męczyłam gdy normalnie na takiej imprezie to spokojnie 4 jak nie więcej wciągnę hymmmm.... mam nadzieję, że to też dobry znak...

@mati30 witaj w naszym gronie :)

Hey dziewczyny kochane - ja dziś w pracy i chyba do 20:00 MASAKRA.
Jutro nie zrobię jednak testu - głupia sprawa ale kurde po prostu fizycznie go nie mam. Dziś byłam pod 3 aptekami ale zamknięte a teraz w pracy do wieczora więc lipa. W poniedziałek dopiero kupię no ale, że już będzie lipa z porannym moczem :( Więc pozostanie mi czekać do wtorku...
Na dodatek dziś jakoś tak brzuch mnie jak na @ boli a może nie jak na @ - sama nie wiem dziwny ten ból. Dobra wiadomość jest taka, że wciąż śluzu dużo, krzyż nie boli a zawsze na @ mnie bolał no i wczoraj byliśmy u sąsiadów na grillu no i stwierdziłam, że napiję się kochanego piwka małego (uwielbiam piwo) bo nie mogę żyć wiecznie myśląc, że może jestem w ciąży. No i ku memu zdziwieniu w ogóle mi nie wchodziło... cały wieczór je męczyłam gdy normalnie na takiej imprezie to spokojnie 4 jak nie więcej wciągnę hymmmm.... mam nadzieję, że to też dobry znak...

@mati30 witaj w naszym gronie :)
Kup dwa testy, i zrób po 4 godzinnym trzymaniu moczu . Muszą być 2 krechy
Mati witamy.

reklama
Do góry