reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze no nawet nie tak duzo, najwiekszym problemem sa pieniadze. Remont to pozeracz kasy [emoji33]

Samej elektryki to jeszcze jeden wlacznik w korytarzu i wlacznik w kuchni.
Moja robota to polozenie gladzi na dziury i odmalowanie tych scian.
Kolejna duza robota to nowa podloga o lacznej powierzchni ok. 50m.kw. ale na to potrzeba okolo 1000 euro (izolacja, podloga i listwy). [emoji87][emoji86][emoji85]
Pomalowanie i zawieszenie polek w 2 szafach wnekowych.

To by bylo tyle jesli chodzi stricte o remont ale musimy pokupowac zyrandole, firanki, zaslony, dywany. Mase mebli bo wszystko co mamy to taka zbieranina od znajomych starych mebli. Ciezkie, zniszczone i brzydkie, stylem kompletnie nie moje klimaty.

O kuchni nie wspomne bo tam poki co nic nie robimy a jest tyle do zrobienia, ze w glowie mi sie kreci ale kuchnie zostawiamy na samiutki koniec.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No fakt koszta mega zwłaszcza jak jeszcze dochodzi elektryka, i podłogi. a na szczęście okien nie musicie wymieniać ? Zdolna dziewczyna :) szpachlować będzie sama ... respekt!
Powolutku, powolutku zrobicie wszystko :) I bardziej docenicie to co macie poprzez włożoną pracę własną :)

reklama
No fakt koszta mega zwłaszcza jak jeszcze dochodzi elektryka, i podłogi. a na szczęście okien nie musicie wymieniać ? Zdolna dziewczyna :) szpachlować będzie sama ... respekt!
Powolutku, powolutku zrobicie wszystko :) I bardziej docenicie to co macie poprzez włożoną pracę własną :)

Okna sa w dobrym stanie ale nawet gdyby byly w zlym to koszt ich wymiany na szczescie spoczywa na spoldzielni, tzn w czynszu mamy wliczony pakiet remontowy.

Ahh ja sie tak nie moge doczekac jak juz bedzie wszystko gotowe [emoji120] nie dosc, ze odetchniemy finansowo to i psychicznie bo brak listw przypodlogowych doprowadza mnie do szalu. A moj szal z kolei doprowadza do szalu mojego K [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.

Którą wybrać?
Ja bym wybrała 1

1usavcqgt1dml95x.png

Ja się trochę podlamalam bo dowiedziałam się że bratowa męża będzie miała córkę A termin na na września. A ja tak bardzo chciałabym mieć córkę ;(
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się porannie [emoji846]
Ja dzisiaj znów komunijnie, tym razem chrześniak męża.
Temperatura pikuje w dół dosłownie. Z 36,87 na 36,48 prawie do kreski. Także ten... powitam jutro @ i w tym cyklu zaczynam clo. Coraz mniej wierzę, że się uda...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam elegancka ale dziewczeca klasyke i dlatego dla mnie nr 2 jak i @mfifi04 :)

Ale to ocenian tylko kiecke. Na Tobie moga inaczej wygladac i mozliwe ze wybralabym inna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No dzięki ;) myślałam że mam inny gust

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana :)

Młody dzisiaj wstał lewą nogą i siedzę z bólem głowy...wczoraj byliśmy do wieczora na działce, pojadlam kiełbasek, boczku, karkowki, mniam ;)

@NeSSi piękny brzunio :)

@Paraplu już coraz bliżej celu, pięknie ogarniacie mieszkanie :)

@Joaszka, córka boska [emoji7]

Nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać [emoji33]

U mnie dzisiaj takie cuda:

1494739618-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

Młody dzisiaj wstał lewą nogą i siedzę z bólem głowy...wczoraj byliśmy do wieczora na działce, pojadlam kiełbasek, boczku, karkowki, mniam ;)

@NeSSi piękny brzunio :)

@Paraplu już coraz bliżej celu, pięknie ogarniacie mieszkanie :)

@Joaszka, córka boska [emoji7]

Nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać [emoji33]

U mnie dzisiaj takie cuda:

1494739618-aaaaaa.png
1494739619-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Czyzby spadek implantacyjny? :) trzymam kciukasy ;)
Milej niedzieli Dziewczynki ;)

reklama
Dzień dobry[emoji6]
Nadaję z pracy. Wczorajszy ślub i imprezka po -udany. Ja świadkowałam. Koleżanka po 3 latach konkubinatu postanowiła dać się zaobrączkować[emoji6]
Oczywiście na ślubie -kobieta w ciąży...okazało się dopiero wczoraj tz.wszyscy wczoraj się dowiedzieli jak powiedziała że nie pije...

Ja teoretycznie wczoraj owu ale w tym cyklu nic nie czułam...więc nie wiem
Udannych imprez i miłego dnia[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry