reklama
Wonderful
Fanka BB :)
Chyba będzie ciepło, marynarkę też bioreWonderful zalezy od pogody jaka u Was zapowiadaja ale kiecusia 1 jest super. Ja dzisiaj bylam na komunii i nez marynarki ani rusz
ketsurui
Cześć laski [emoji846]
Ja po komunii młodszego. Nie mam siły. Czuję się jakbym przebiegła maraton. @Wonderful ja też stawiam na pierwszą. Jest śliczna [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po komunii młodszego. Nie mam siły. Czuję się jakbym przebiegła maraton. @Wonderful ja też stawiam na pierwszą. Jest śliczna [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Wonderful stanowczo 1
Ja w koncu dostalam @. Myslalam ze juz nigdy nie przyjdzie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w koncu dostalam @. Myslalam ze juz nigdy nie przyjdzie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
MartaBarbaraWeronika
@Wonderful tez podoba mi się ta w kwiaty ... szkoda ze nie mozemy ich zobaczyc na tobie pewnie efekt inny by byl
@NeSSi piekny brzusio... rosniecie w oczach kochana i to pieknie rosniecie życzę ci bezstresowych tych jeszcze paru miesiecy :-* :-)
@Lanvin jak sytuacja u Ciebie kochana bo ja bardzo bardzo mocno trzymam &&&& za CIEBIE
U mnie dzis 7dc staranka zaczęte od dwóch dni @@@ spodziewam sie za 21 dni bo cykl 28 dniowy pewnie -
Zobaczymy czy bedzie szczesliwy moze dla ktores z Nas ten maj bedzie owocny dziołuszki musi byc !!!!
@NeSSi piekny brzusio... rosniecie w oczach kochana i to pieknie rosniecie życzę ci bezstresowych tych jeszcze paru miesiecy :-* :-)
@Lanvin jak sytuacja u Ciebie kochana bo ja bardzo bardzo mocno trzymam &&&& za CIEBIE
U mnie dzis 7dc staranka zaczęte od dwóch dni @@@ spodziewam sie za 21 dni bo cykl 28 dniowy pewnie -
Zobaczymy czy bedzie szczesliwy moze dla ktores z Nas ten maj bedzie owocny dziołuszki musi byc !!!!
U mnie jakoś leci powoli. 23 mają mam wizytę u profesora. Mam nadzieję że da jakiś plan działania.4 września, ale zapowiada się CC chociażby ze wzgl.na aniołka (2 oddzielne łożyska) no i teraz jeszcze to łożysko przodujące.
Obstawiam sierpień
StorAnia - jeśli masz możliwość zmiany pracy to ja bym się odważyła To samo ....
Paraplu trzymam kciuki chociaż wiem, że to nie lada wyzwanie
judytka777 - trzymam kciuki za testowanie Pamiętam, że te 7 dni przed terminem było najgorsze w czekaniu Bo i blisko i daleko
Joaszka - piękna gwiazdeczka
mfifi04 - jak tam u Ciebie żabcia ?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Numer 2okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.
Którą wybrać?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Jakie hormony będziesz robiła???Nessi cudny brzuszek! StorAnua tak to juz jest ze my baby ciągle mamy jakies zagwozdki do rozwiązania. Zmiana pracy wiazalaby sie z przerwą w staraniach?
MoKa czekamy na Twoje dwie kreseczki na dniach i pozniej tasmowo poleci :-)
Oczekiwanie robiłam ten czulszy test. Ale teraz już wczesniej niz @ nie zrobie. U mnie taki problem dodatkowo jest ze gdy tylko sie dowiem ze jestem w ciazy musze jak najszybciej zrobic badanie hormonów. Ale chyba tak szybko to nie będzie.
@Joaszka piękna niunia.
@NeSSi kiedy macie wizytę?? Czy wiesz co się stanie z waszym aniolkiem?? Decyzja należy do was?? Co lekarz powiedział o tym lozysku, jakie szansę na to że się zmieni?? Trzymam kciuki żeby szybciutko &&&&.
@Wonderful zdecydowanie pierwsza , inne przegrały.
NeSSi
Moderatorka
Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwraca Ale będziemy jeszcze ten temat poruszać bo nie ukrywam, że chciałabym prawnie to uregulować z szacunku i miłości do tego maleństwa.Jakie hormony będziesz robiła???
@Joaszka piękna niunia.
@NeSSi kiedy macie wizytę?? Czy wiesz co się stanie z waszym aniolkiem?? Decyzja należy do was?? Co lekarz powiedział o tym lozysku, jakie szansę na to że się zmieni?? Trzymam kciuki żeby szybciutko &&&&.
@Wonderful zdecydowanie pierwsza , inne przegrały.
Co do łożyska istnieje szansa, że do 30 tc może się jeszcze podnieść ...
reklama
oczekiwanie
No to oby się łożysko nie buntowalo. A z aniolkiem napewno jest to trudne . Ale ten czas leci. Niedawno widzialysmy 2 kreski a tu tyle brzuszków na forum .Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwraca Ale będziemy jeszcze ten temat poruszać bo nie ukrywam, że chciałabym prawnie to uregulować z szacunku i miłości do tego maleństwa.
Co do łożyska istnieje szansa, że do 30 tc może się jeszcze podnieść ...