reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Wonderful tez podoba mi się ta w kwiaty ... szkoda ze nie mozemy ich zobaczyc na tobie pewnie efekt inny by byl :-D
@NeSSi piekny brzusio... rosniecie w oczach kochana i to pieknie rosniecie życzę ci bezstresowych tych jeszcze paru miesiecy :-* :-)
@Lanvin jak sytuacja u Ciebie kochana bo ja bardzo bardzo mocno trzymam &&&& za CIEBIE
U mnie dzis 7dc staranka zaczęte od dwóch dni @@@ spodziewam sie za 21 dni bo cykl 28 dniowy pewnie -
Zobaczymy czy bedzie szczesliwy moze dla ktores z Nas ten maj bedzie owocny dziołuszki musi byc !!!! :-D

4 września, ale zapowiada się CC chociażby ze wzgl.na aniołka (2 oddzielne łożyska) no i teraz jeszcze to łożysko przodujące.
Obstawiam sierpień :)
StorAnia - jeśli masz możliwość zmiany pracy to ja bym się odważyła :) To samo ....
Paraplu trzymam kciuki chociaż wiem, że to nie lada wyzwanie :)
judytka777
- trzymam kciuki za testowanie :) Pamiętam, że te 7 dni przed terminem było najgorsze w czekaniu :) Bo i blisko i daleko :)
Joaszka - piękna gwiazdeczka :)
mfifi04 - jak tam u Ciebie żabcia ?
U mnie jakoś leci powoli. 23 mają mam wizytę u profesora. Mam nadzieję że da jakiś plan działania.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi cudny brzuszek! StorAnua tak to juz jest ze my baby ciągle mamy jakies zagwozdki do rozwiązania. Zmiana pracy wiazalaby sie z przerwą w staraniach?
MoKa czekamy na Twoje dwie kreseczki na dniach i pozniej tasmowo poleci :-)
Oczekiwanie robiłam ten czulszy test. Ale teraz już wczesniej niz @ nie zrobie. U mnie taki problem dodatkowo jest ze gdy tylko sie dowiem ze jestem w ciazy musze jak najszybciej zrobic badanie hormonów. Ale chyba tak szybko to nie będzie.
Jakie hormony będziesz robiła???
@Joaszka piękna niunia.
@NeSSi kiedy macie wizytę?? Czy wiesz co się stanie z waszym aniolkiem?? Decyzja należy do was?? Co lekarz powiedział o tym lozysku, jakie szansę na to że się zmieni?? Trzymam kciuki żeby szybciutko &&&&.
@Wonderful zdecydowanie pierwsza , inne przegrały.

Jakie hormony będziesz robiła???
@Joaszka piękna niunia.
@NeSSi kiedy macie wizytę?? Czy wiesz co się stanie z waszym aniolkiem?? Decyzja należy do was?? Co lekarz powiedział o tym lozysku, jakie szansę na to że się zmieni?? Trzymam kciuki żeby szybciutko &&&&.
@Wonderful zdecydowanie pierwsza , inne przegrały.
Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwraca :( Ale będziemy jeszcze ten temat poruszać bo nie ukrywam, że chciałabym prawnie to uregulować z szacunku i miłości do tego maleństwa.
Co do łożyska istnieje szansa, że do 30 tc może się jeszcze podnieść ...

reklama
Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwraca :( Ale będziemy jeszcze ten temat poruszać bo nie ukrywam, że chciałabym prawnie to uregulować z szacunku i miłości do tego maleństwa.
Co do łożyska istnieje szansa, że do 30 tc może się jeszcze podnieść ...
No to oby się łożysko nie buntowalo. A z aniolkiem napewno jest to trudne . Ale ten czas leci. Niedawno widzialysmy 2 kreski a tu tyle brzuszków na forum .

Do góry