reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin tak, mi moją pierwszą ginekolog też poleciła mama. Nie wiem, może do starszych osób miała inne podejście, bo mama była z niej zadowolona. Też taka byłam, nigdy nikomu nic nie odpowiedziałam, zawsze cicha i zamknięta. Dopiero z wiekiem zaczęłam się otwierać.
To tak jest, życie uczy stopniowo. Dzięki temu teraz wiesz jak postępować, żeby było dobrze ;)

Pewnie wielu rzeczy jeszcze nie wiem, ale na pewno się dowiem :) Bardzo się cieszę, że wtedy zaszłam w ciążę, bo bardzo mnie to otrzeźwiło i dzięki temu bardzo się zmieniłam :)

reklama
1494493749-aaaaaa.jpeg

Wpada któraś? [emoji12] moje ukochane brownie z czerwonej fasoli made by my son [emoji7] bo ja Wam nie pisałam chyba, że mój syn piecze lepiej ode mnie, serio [emoji12] mojej mamie ostatnio wyrobił ciasto drożdżowe tak, że nigdy jej takie nie urosło [emoji12] w sobotę zrobił ciasto z rabarbarem, w ten weekend też ma taki plan [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

1494493749-aaaaaa.jpeg

Wpada któraś? [emoji12] moje ukochane brownie z czerwonej fasoli made by my son [emoji7] bo ja Wam nie pisałam chyba, że mój syn piecze lepiej ode mnie, serio [emoji12] mojej mamie ostatnio wyrobił ciasto drożdżowe tak, że nigdy jej takie nie urosło [emoji12] w sobotę zrobił ciasto z rabarbarem, w ten weekend też ma taki plan [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja chętnie "wpadnę" ale nie na ciasto[emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

1494493749-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
Z czerwonej fasoli? [emoji15]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chętnie "wpadnę" ale nie na ciasto[emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszam, byle szybko, bo do wieczora może nic nie zostać :p

Z czerwonej fasoli? [emoji15]

Link do: Brownie z czerwonej fasoli (bez mąki i cukru)

Zanim zrobiłam, to nie sądziłam, że to może dobrze smakować, ale jest pyszne :) Bez mąki, bez cukru, samo zdrowie :p

PS. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła daty porodu :D 31 stycznia :p

Zapraszam, byle szybko, bo do wieczora może nic nie zostać [emoji14]

Link do: Brownie z czerwonej fasoli (bez mąki i cukru)

Zanim zrobiłam, to nie sądziłam, że to może dobrze smakować, ale jest pyszne :) Bez mąki, bez cukru, samo zdrowie [emoji14]

PS. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła daty porodu :D 31 stycznia :p
O jeeee, wygląda pycha ale nie wiem czy bym się odważyla zrobić i skosztować przede wszystkim [emoji14]

O jeeee, wygląda pycha ale nie wiem czy bym się odważyla zrobić i skosztować przede wszystkim [emoji14]

Czemu? [emoji12] ja nie lubię fasoli, ale ona tutaj zastępuje mąkę, w ogóle jej nie czuć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry