Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co racja to racja moja Ania też z wpadki
Kochanie luteinę mam podjęzykową
Ja Storka też mogę podesłać lutke dopochwowa setke... mam zapasy, lekarz mi non stop wypisuje na nią recepty, jakbym nie wiem, jeść ją miała co najmniej [emoji14]To Ania koniecznie zmienić trzeba. Bo lepiej działa ta dowcipna. Masz lutka czy potrzebujesz? Bo zostały mi dwa op 100
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teoria w sensie co się z nią dzieje kiedy i jak [emoji4] bo nie wiem kiedy jest owulacja z temp.Teoria? Musisz mieć rano, po przebudzeniu, przynajmniej po 3-godzinnym spoczynku, najlepiej nie wstawać w nocy do toalety, bo to może zaburzyc pomiar, zaburzyć może też np. choroba lub nieprzespana noc. Dzień po owu temperatura jest wyższa i rośnie, pokaż swój wykres Ja mierzę 3 cykl i w 1 temperatura bazowa była na wyższym poziomie, niż teraz jest.
Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]Teoria w sensie co się z nią dzieje kiedy i jak [emoji4] bo nie wiem kiedy jest owulacja z temp.
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie o jedno miejsce?Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak to może być ze są różne zasady? [emoji4]Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom