Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co racja to racjamoja Ania też z wpadki
![]()
Kochanie luteinę mam podjęzykową![]()
Ja Storka też mogę podesłać lutke dopochwowa setke... mam zapasy, lekarz mi non stop wypisuje na nią recepty, jakbym nie wiem, jeść ją miała co najmniej [emoji14]To Ania koniecznie zmienić trzeba. Bo lepiej działa ta dowcipna. Masz lutka czy potrzebujesz? Bo zostały mi dwa op 100
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teoria w sensie co się z nią dzieje kiedy i jak [emoji4] bo nie wiem kiedy jest owulacja z temp.Teoria? Musisz mieć rano, po przebudzeniu, przynajmniej po 3-godzinnym spoczynku, najlepiej nie wstawać w nocy do toalety, bo to może zaburzyc pomiar, zaburzyć może też np. choroba lub nieprzespana noc. Dzień po owu temperatura jest wyższa i rośnie, pokaż swój wykresJa mierzę 3 cykl i w 1 temperatura bazowa była na wyższym poziomie, niż teraz jest.
Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]Teoria w sensie co się z nią dzieje kiedy i jak [emoji4] bo nie wiem kiedy jest owulacja z temp.![]()
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie o jedno miejsce?Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak to może być ze są różne zasady? [emoji4]Tutaj czerwona kreska wyznaczyła owu, bo to 3 dzień wyższych temperatur... u mnie jednak owu zawsze była zaraz przed skokiem temperatury, czyli tak jakby przesunąć kreskę czerwoną o dwa miejsca w lewo [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom