reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aaa i gratulacje @siwa84 , normalnie serce mi skoczyło jak zobaczyłam te twoje krechy [emoji7] [emoji7] [emoji7] i koniecznie dawaj znać co i jak. Rosnijcie zdrowo Bąbelki [emoji110] [emoji11]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
[emoji8][emoji8][emoji8]będę dawać znać. Dzięki. Za Ciebie trzymam kciuki [emoji10]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
Nawet chyba nie będę szła na hsg, przecież to nie ma sensu :( przepraszam, ale nie mam siły na nic... Z wieloma przerwami od 10 lat walczę o dziecko. Chyba dziś przyszedł czas pożegnać marzenia.
Faza lutealna 4-5 dni... idę popłakać...
Kochanie bardzo mi przykro:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
Nawet chyba nie będę szła na hsg, przecież to nie ma sensu :( przepraszam, ale nie mam siły na nic... Z wieloma przerwami od 10 lat walczę o dziecko. Chyba dziś przyszedł czas pożegnać marzenia.
Biedna Ty, Kochana, współczuje :(

:( Tule Kochana.
Wierzę jednak w przewrotność losu i że Cię zaskoczy w tej rezygnacji :) ja tam trzymam kciuki i wierzę za Ciebie, dla Ciebie

Kochana wiem dobrze że to wszystko jest cholernie niesprawiedliwe. Nie ogarniam dlaczego tak się dzieje :( Tulam Cię z całego serca. Nie poddawaj się!!!

Jesli czujesz, ze to juz czas zeby zaprzestac starania, to tak zrob... Obserwuje, ze kazde niepowodzenie coraz bardziej Cie doluje... Bardzo mi przykro, chcialabym aby Ci sie udalo :-(

Wszystkie byśmy chciały żeby @StorAnia zobaczyła w końcu dwie kreseczki :( Kochana nie znam Twojej historii leczenia więc też nie mogę nic doradzać ale kurde musi być jakieś rozwiązanie :(

reklama
Hey dziewczyny!

Wybaczcie mi że tak się nie odzywam, wiem miałam zajrzeć w majówkę, ale byłam tak wykończona robotą że 1 i 3 maja praktycznie spałam (bo 2 niestety w robocie byłam). W ogóle mam straszny zapieprz w robocie....i boję się że nawet jak mi się uda zaciążyć to poronię....bo tyle ton dziennie się naprzerzucam i nanoszę :(

Dziś byłam u ginki. Mam OWU z lewego jajnika, wypościł dwa jajeczka ale ginka powiedziała że tylko jedno wygląda jak gotowe do zapłodnienia....

Liczę mocno na to że w ramach rocznicy ślubnej zmajstrujemy sobie dziś bobaska (albo już zmajstrowaliśmy bo i przedwczoraj wieczorem i dziś rano był seksik)

Jutro do 16 jestem sama w domu więc na spokojnie Was podczytam i nadrobię co mnie ominęło :) Bo później idziemy do kina a od piątku znowu maraton w robocie.

Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za te co wyczekują dwóch kresek teraz i za pozostałe tez :D A co, każdej z was trzymanie kciuków się przyda :)

Do góry