NIE NIE NIE!!!!!!Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NIE NIE NIE!!!!!!Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
[emoji8][emoji8][emoji8]będę dawać znać. Dzięki. Za Ciebie trzymam kciuki [emoji10]Aaa i gratulacje @siwa84 , normalnie serce mi skoczyło jak zobaczyłam te twoje krechy [emoji7] [emoji7] [emoji7] i koniecznie dawaj znać co i jak. Rosnijcie zdrowo Bąbelki [emoji110] [emoji11]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
Kochanie bardzo mi przykro:/@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
Nawet chyba nie będę szła na hsg, przecież to nie ma sensu przepraszam, ale nie mam siły na nic... Z wieloma przerwami od 10 lat walczę o dziecko. Chyba dziś przyszedł czas pożegnać marzenia.
Faza lutealna 4-5 dni... idę popłakać...
Biedna Ty, Kochana, współczuje@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
Nawet chyba nie będę szła na hsg, przecież to nie ma sensu przepraszam, ale nie mam siły na nic... Z wieloma przerwami od 10 lat walczę o dziecko. Chyba dziś przyszedł czas pożegnać marzenia.
Tule Kochana.@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...
@mfifi04 @Windy91 @Emzilka @MoKa pierwszy miesiąc od niepamiętnych czasów kiedy bankowo miałam owulację i znowu przez progesteron dooopa...