reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia jednej mojej koleżance udało się zajść po 15 latach. Przez 14 lat nic, aż doprowadziło to do rozpadu małżeństwa. Potem poznała nowego partnera i pyk.....ciąża!!! Pewnie dlatego że odpuściła, dała sobie spokój i chyba organizm się odblokował, albo może to z jej eks było coś nie tak (chociaż ponoć oboje się badali i wsio było z nimi ok a dzidzi i tak nie było)

Za to druga tez dłuuugo się starała, tez ponad 10 lat aż w końcu udało się dzięki in-vitro. Urodziła śliczne bliźniaki.....

Kochana nie trać nadziei! Może wyluzuj tylko bardziej, nie myśl o testach, badaniach, ciąży, owulacjach etc...może jak się tak całkiem odprężysz to w końcu organizm zaskoczy i będzie bobasek :) Z całego serca ci tego życzę :)

reklama
@StorAnia o matko . Tak trzymalam kciuki żeby się udało. Ehh przytulam mocno.
@ flower masz rację mało trochę tych kreseczek ostatnio. Bardzo to dolujace jest ze tyle par ma problem z zajściem w ciaze.

Ja się boję nie powiem że nie. Niby jeszcze nie mam czego bo to dopiero był pierwszy cykl, ale mój lekarz nie raz podkreślał że będzie ciężko. W pierwszą ciążę dość szybko zaszłam ale byłam po rozległej operacji gdzie wszystko mi dokładnie wyczyscili. To było 4 lata temu i boję się że może znowu mam jakieś zrosty i się nie uda. Moje nastawienie też mi nie pomaga bo się stresuje a nie powinnam przynajmniej na razie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem :/

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
:(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
Nie kochana nie wierzę [emoji22] miało się udać!!!! Jestem zła na te życie cholerne niesprawiedliwe!!![emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
A może to tylko plamienie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Stor...:/ powiedz ginie o tak krótkiej lutelanej!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też już tracę nadzieję :( Temperatura dziś znowu w dół... Jeszcze do kreski nie doszła ale w takim tępię jak będzie spadać to za dwa dni dojdzie do krechy. W ogóle w tym cyklu wkur.... mnie ta tempka. Po owu 38,0 - 39,5 potem spadek do 37,4 potem 36,7 a teraz 36,6 :(

Do góry