reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To może to dobry znak [emoji12] u Ciebie też chyba termin @ na weekend.
@MoKa też testujesz w weekend? Ja się boję testować [emoji12] czekam co temperatura pokaże. Zawsze mi spada na dzień przed @ więc poczekam.
Być może sobota ;) ale zero objawów typowych dla mnie na ciążę, których nie mam przed @ a już 5 ciąż za mną. Tylko to zimno, ale zwalam na pogodę i osłabienie organizmu. Ale nie pogniewam się, jeśli byłby to objaw hehe

To może to dobry znak [emoji12] u Ciebie też chyba termin @ na weekend.
@MoKa też testujesz w weekend? Ja się boję testować [emoji12] czekam co temperatura pokaże. Zawsze mi spada na dzień przed @ więc poczekam.

Ja dopiero w poniedziałek zatestuję no chyba że @ przyjedzie to będzie pozamiatane...
Powiedzieli, że mam w 14 dniu i jak wyjdzie negatywny to mam przerwać branie dupka i czekać na @
W sumie chyba w ogóle bym nie testowała gdyby to nie była kwestia odstawienia dupka... Normalnie mam mętlik w głowie...

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
Ooo nieee, kochana... [emoji24] [emoji24] to na pewno nie plamienia? Cholera jasna [emoji17] trzymaj się rybeńko...

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Aaa i gratulacje @siwa84 , normalnie serce mi skoczyło jak zobaczyłam te twoje krechy [emoji7] [emoji7] [emoji7] i koniecznie dawaj znać co i jak. Rosnijcie zdrowo Bąbelki [emoji110] [emoji11]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Do góry