reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To może to dobry znak [emoji12] u Ciebie też chyba termin @ na weekend.
@MoKa też testujesz w weekend? Ja się boję testować [emoji12] czekam co temperatura pokaże. Zawsze mi spada na dzień przed @ więc poczekam.
Być może sobota ;) ale zero objawów typowych dla mnie na ciążę, których nie mam przed @ a już 5 ciąż za mną. Tylko to zimno, ale zwalam na pogodę i osłabienie organizmu. Ale nie pogniewam się, jeśli byłby to objaw hehe

To może to dobry znak [emoji12] u Ciebie też chyba termin @ na weekend.
@MoKa też testujesz w weekend? Ja się boję testować [emoji12] czekam co temperatura pokaże. Zawsze mi spada na dzień przed @ więc poczekam.

Ja dopiero w poniedziałek zatestuję no chyba że @ przyjedzie to będzie pozamiatane...
Powiedzieli, że mam w 14 dniu i jak wyjdzie negatywny to mam przerwać branie dupka i czekać na @
W sumie chyba w ogóle bym nie testowała gdyby to nie była kwestia odstawienia dupka... Normalnie mam mętlik w głowie...

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
Ooo nieee, kochana... [emoji24] [emoji24] to na pewno nie plamienia? Cholera jasna [emoji17] trzymaj się rybeńko...

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Aaa i gratulacje @siwa84 , normalnie serce mi skoczyło jak zobaczyłam te twoje krechy [emoji7] [emoji7] [emoji7] i koniecznie dawaj znać co i jak. Rosnijcie zdrowo Bąbelki [emoji110] [emoji11]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Do góry