reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem kochanie jak bardzo to boli :( ciągle sobie powtarzam, że pewnie się nie udało, że może następnym razem... A i tak jak widzę biel na teście to ryczę jak głupia...
Kochanie powiedz mi, czy temperatura zawsze po owulacji się podwyższa? Dwie noce nie mogę spać, budzę się ciągle i temperatura bardzo spadła :( czy niska temperatura zawsze oznacza że owulacji nie było?
Kochana i @Docia1975 w myślach zawsze Was mam żeby się udało. Może ciężki ten test cierpliwości, ale mam nadzieję, ze ostatecznie będzie szczęśliwy :*

reklama
@martuchna87, strasznie mi przykro [emoji17]. Powinno być dobrze mi spadła z ok 300 i wyglądało to jak normalny okres. Tak jak dziewczyny pisza, po krwawieniu do lekarza na kontrolę. Trzymaj się [emoji9]

@Sylwiaaa36 wszystkiego najlepszego [emoji512]

Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy wy byliście kiedyś u gina w czasie @? Mi kazał przyjść w 2 dc żeby sprawdzić czy możemy zacząć znowu zastrzyki.
Ja byłam. Poszłam co prawda tylko po receptę ale moja Pani gin. stwierdziła, że skoro już jestem to sprawdzimy czy wszystko ok.
I jeszcze coś ;)
Zobacz załącznik 805337 Zobacz załącznik 805338
I mamy nowego lokatora ;) ćwierka aż uszy puchną, bo szuka partnerki :D
Zobacz załącznik 805339

No niestety za tydzień musimy być w Łodzi. Moja Babcia Zosia ma 80 urodziny i imieniny...

No no ;) troszkę straszy, ale jest świetną graciarnią ;) i nie tylko :D

Też kiedyś chciałam, a teraz mi to bez różnicy. Moja kumpela (chrzestna Filipa) wzięła że swoim facetem ślub w październiku - mają jiz dwójkę dzieci, zrobili chrzest i ślub w jednym. Nie kupowała sukni ślubnej, tylko sukienkę jak do cywilnego, a później zaprosili rodzinę i świadków na obiad i tyle :) kościelny też mieli. Można tanim kosztem :) zauważyłam, że w moim otoczeniu coraz więcej osób tak robi, życie jest coraz droższe, są kredyty, ludziom szkoda już kilkudziesięciu tysięcy na wesele.

Wow, poznaliscie się jak miałaś 13 lat? :)

No i bardzo dobrze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Martuchna przykro mi baardzo :(

Ja mam tragiczny dzień, przyszło nam pismo od radcy prawnego w sprawie tej kretynki (niektóre wiedzą o czym mówię) i teraz z 1,5tys zrobiło się 7... musimy znaleźć dobrego radcę, ale mam dość!!! Kasy nam idziie multum na wszystko i jeszcze za radce płacić! :/ cała się trzęsę!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie koniec nadzieji, beta 6,20 spadła nie moge przestać płakać, nie wiem co mam teraz robić , na co czekać, czego sie spodziewać. Zatrzymalam samochód na poboczu , nogi mi się trzęsą, spodziewałam się tego ale nie wiedziałam że będzie aż tak bolało. Dziękuję za wsparcie , widocznie tak miało być.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie wiem co powiedzieć... To wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe :( Tulam Cię bardzo

Martuchna przykro mi baardzo :(

Ja mam tragiczny dzień, przyszło nam pismo od radcy prawnego w sprawie tej kretynki (niektóre wiedzą o czym mówię) i teraz z 1,5tys zrobiło się 7... musimy znaleźć dobrego radcę, ale mam dość!!! Kasy nam idziie multum na wszystko i jeszcze za radce płacić! :/ cała się trzęsę!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie!!! Myślałam, ze da sobie spokój wredne babsko... Może spróbujcie skorzystać z porady jakiegoś darmowego radcy prawnego. Często w urzędzie miasta lub gminy maja dyżury. Ech... no ręce mi opadły :/

reklama
@martuchna87 przykro mi, ale nie załamuj się, bądź silna. Wszystkie tu za Ciebie trzymamy kciuki

Weszłam na forum z nadzieją na dobre wieści, a tu wyszło coś zupełnie innego :(

Do góry