reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

witam wieczornie

wlasnie wrocilam z biegania, wykapalam sie i leze w lozku , zaraz jakis serial poogladam

Piekne te Wasze roslinki, moj balkon w tym roku jeszcze nie zrobiony bo zawias od drzwi balkonowych nam sie polamal i czekam na naprawde wiec balkon nieczynny :(

Dzis u mnie ladna pogoda mielismy na grilla na dzialke isc ale mlodego zaczego ucho bolec i weekend w domu :( Mam tylko nadzieje ze mu przejdzie i oby to nie bylo znowu zapalenie.

@Lanvin jakos cos ostanio zadko zagladasz tu, jak tak nastroj??

@Paraplu a Ty juz chyba przeginasz! :wink::-pTyle czasu sie do nas nie odezwac! Juz nas nie kochasz??? :-) :):laugh2::-) :):laugh2:
Nasza parasolka jutro się odezwie dziś dopiero wróciła. Jest cała i zdrowa;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze moj organizm plata mi figle chyba. Dzis 20 dc /29. Wczoraj popoludniu mnie mdlilo dzis powtorka z rozrywki tylko ze dopiero teraz istna masakra.
A i do tego dzis mi slabo sie zrobilo.
Nie wiem co mam o tym myslec. Chyba najlepiej nic i czekac do terminu @.

Ostatnia edycja:
@StorAnia przecudowne to Wasze miejsce. My mamy działkę, na razie skromnie, bo czasu brak i złodziejstwo :/ balkon spory, czas ukwiecić. Wczoraj sadziłam na nim bambusy- mam nadzieję, że 1-3lata i stworzą piękną osłonę od sąsiadów

dziś moja najlepsza przyjaciółka powiedziała mi o ciąży, bardzo dobra koleżanka właśnie urodziła, a siostrze już mocno widać brzuch. Jakie to dziwne uczucie, gdy człowiek szczerze cieszy się cudzym szczęściem, a w środku jednocześnie rozpada na milion kawałków a serce wyje z poczucia hmmm niesprawności? to złe słowo i zawsze takie cudze szczęścia przy moich tragediach

Doskonale Cię rozumiem. Ja wracam w poniedziałek do pracy po długim l4 (po tych laparoskopiach) i tam w moim pokoju jest dziewczyna, która wpadła. Nienawidzi dzieci, nigdy ich nie chciała mieć dzieci. Zawsze mówiła że to bachory niszczące życie i kur...a wpadła i jest w ciąży. I teraz dzień w dzień będę to oglądać i słuchać o tym jak to dziecko jej życie utrudni i jaka jest biedna...

Kurcze moj organizm plata mi figle chyba. Dzis 20 dc /29. Wczoraj popoludniu mnie mdlilo dzis powtorka z rozrywki tylko ze dopiero teraz istna masakra.
A i do tego dzis mi slabo sie zrobilo.
Nie wiem co mam o tym myslec. Chyba najlepiej nic i czekac do terminu @.

Niestety ja już przestałam wierzyć w takie wczesne oznaki ciąży. W jednym cyklu miałam wszystko i mdłości i wymioty i zawroty głowy no i nic.... Tylko głowa figle mi płatała... Mam nadzieję że u Ciebie to nie omamy :)

@StorAnia pięknie tam.macie [emoji7] my też marzymy o działce, a najlepiej o domku [emoji1] Ale na razie zostaje mi mizerny balkon i 38m2 [emoji6] Ale balkon będzie zalesiony, jak mi się zioła ogarną to będę mieć dżunglę [emoji1]

@Paraplu halo dzień dobry [emoji1] gdyby nie instagram to myslalabym ze cie pochłoneło...[emoji1]

Dziewczyny u mnie dzisiaj masakra... Moja piesa nienawidzi kąpieli i panicznie boi się burzy. Nie wiem dlaczego... No ale tak jest i przy kaŻdym wyładowaniu czy pomruku jest tragedia. Trzęsie się, jezor na wierzchu, wytrzeszcz i panika. Wchodzenie za łóżko, do spiżarni, raz nawet do wanny wyskoczyła. Dramat... A u nas dzisiaj od 16 do21 waliły pioruny nad blokiem... aż tak, że nam się podłoga trzesła... Jestem wykończona, serio... A jak mi jejszkoda.... A poza tym łeb mi już pękał od tego huku. Dawno czegoś takiego nie przeżyłam...
Do tego okno w kuchni było uchylone i dostałam gradem w twarz [emoji23] [emoji23] takie cuda.

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Właśnie zobaczyłam na fb, że moja koleżanka z klasy z liceum urodziła 2 dziecko... ma już synka A teraz córkę... zaczynam wysyłać złe czkary i myśli, zaczyna nie być dobrze... że tak powiem KUŹWA KUŹWA KUŹWA. [emoji24] [emoji24] [emoji24]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Do góry