reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

witam wieczornie

wlasnie wrocilam z biegania, wykapalam sie i leze w lozku , zaraz jakis serial poogladam

Piekne te Wasze roslinki, moj balkon w tym roku jeszcze nie zrobiony bo zawias od drzwi balkonowych nam sie polamal i czekam na naprawde wiec balkon nieczynny :(

Dzis u mnie ladna pogoda mielismy na grilla na dzialke isc ale mlodego zaczego ucho bolec i weekend w domu :( Mam tylko nadzieje ze mu przejdzie i oby to nie bylo znowu zapalenie.

@Lanvin jakos cos ostanio zadko zagladasz tu, jak tak nastroj??

@Paraplu a Ty juz chyba przeginasz! :wink::-pTyle czasu sie do nas nie odezwac! Juz nas nie kochasz??? :-) :):laugh2::-) :):laugh2:
Nasza parasolka jutro się odezwie dziś dopiero wróciła. Jest cała i zdrowa;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze moj organizm plata mi figle chyba. Dzis 20 dc /29. Wczoraj popoludniu mnie mdlilo dzis powtorka z rozrywki tylko ze dopiero teraz istna masakra.
A i do tego dzis mi slabo sie zrobilo.
Nie wiem co mam o tym myslec. Chyba najlepiej nic i czekac do terminu @.

Ostatnia edycja:
@StorAnia przecudowne to Wasze miejsce. My mamy działkę, na razie skromnie, bo czasu brak i złodziejstwo :/ balkon spory, czas ukwiecić. Wczoraj sadziłam na nim bambusy- mam nadzieję, że 1-3lata i stworzą piękną osłonę od sąsiadów

dziś moja najlepsza przyjaciółka powiedziała mi o ciąży, bardzo dobra koleżanka właśnie urodziła, a siostrze już mocno widać brzuch. Jakie to dziwne uczucie, gdy człowiek szczerze cieszy się cudzym szczęściem, a w środku jednocześnie rozpada na milion kawałków a serce wyje z poczucia hmmm niesprawności? to złe słowo i zawsze takie cudze szczęścia przy moich tragediach

Doskonale Cię rozumiem. Ja wracam w poniedziałek do pracy po długim l4 (po tych laparoskopiach) i tam w moim pokoju jest dziewczyna, która wpadła. Nienawidzi dzieci, nigdy ich nie chciała mieć dzieci. Zawsze mówiła że to bachory niszczące życie i kur...a wpadła i jest w ciąży. I teraz dzień w dzień będę to oglądać i słuchać o tym jak to dziecko jej życie utrudni i jaka jest biedna...

Kurcze moj organizm plata mi figle chyba. Dzis 20 dc /29. Wczoraj popoludniu mnie mdlilo dzis powtorka z rozrywki tylko ze dopiero teraz istna masakra.
A i do tego dzis mi slabo sie zrobilo.
Nie wiem co mam o tym myslec. Chyba najlepiej nic i czekac do terminu @.

Niestety ja już przestałam wierzyć w takie wczesne oznaki ciąży. W jednym cyklu miałam wszystko i mdłości i wymioty i zawroty głowy no i nic.... Tylko głowa figle mi płatała... Mam nadzieję że u Ciebie to nie omamy :)

@StorAnia pięknie tam.macie [emoji7] my też marzymy o działce, a najlepiej o domku [emoji1] Ale na razie zostaje mi mizerny balkon i 38m2 [emoji6] Ale balkon będzie zalesiony, jak mi się zioła ogarną to będę mieć dżunglę [emoji1]

@Paraplu halo dzień dobry [emoji1] gdyby nie instagram to myslalabym ze cie pochłoneło...[emoji1]

Dziewczyny u mnie dzisiaj masakra... Moja piesa nienawidzi kąpieli i panicznie boi się burzy. Nie wiem dlaczego... No ale tak jest i przy kaŻdym wyładowaniu czy pomruku jest tragedia. Trzęsie się, jezor na wierzchu, wytrzeszcz i panika. Wchodzenie za łóżko, do spiżarni, raz nawet do wanny wyskoczyła. Dramat... A u nas dzisiaj od 16 do21 waliły pioruny nad blokiem... aż tak, że nam się podłoga trzesła... Jestem wykończona, serio... A jak mi jejszkoda.... A poza tym łeb mi już pękał od tego huku. Dawno czegoś takiego nie przeżyłam...
Do tego okno w kuchni było uchylone i dostałam gradem w twarz [emoji23] [emoji23] takie cuda.

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Właśnie zobaczyłam na fb, że moja koleżanka z klasy z liceum urodziła 2 dziecko... ma już synka A teraz córkę... zaczynam wysyłać złe czkary i myśli, zaczyna nie być dobrze... że tak powiem KUŹWA KUŹWA KUŹWA. [emoji24] [emoji24] [emoji24]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Do góry