reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się :)

Czytam Was, ale jakoś nie mogę się wbić w żaden temat, sorry :( wczoraj od rana byliśmy w Obi i Castoramie, wybieralismy płytki do kuchni i łazienki, kabinę prysznicową i farby :) praktycznie wszystko mamy już dograne, teraz tylko kredyt...ble. A po południu pojechaliśmy na działkę :)

Nasza łazienka będzie zrobiona w tym stylu:

1494142950-aaaaaa.jpeg

Zaraz z młodym zabieram się za ciasto z rabarbarem i kruszonka. Taką miałam ochotę na rabarbar, że nie mogłam się wczoraj oprzeć na rynku [emoji12] a na obiad mały idzie do dziadków że strony ojca, a my mamy wolne popołudnie. Mam zamiar wyprasować moją sterte i czytać książki, ostatnio z okazji Dnia książki było -35% na aros.pl, więc zrobiłam taki zapas :)

1494143079-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurcze pamiętam jeszcze rok temu czułam jakbym mieszkała w sklepach budowlanych jak byliśmy na tam co kilka dni. Teraz juz prawie wszystko w mieszkaniu mamy zrobione ale ze mąż robi wszystko sam to trochę mu schodzi :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam niedzielnie :)

@Lanvin ładna łazienka, zazdroszczę że tak wszystko po swojemu możesz robić, ja planuje remont a raczej odświeżenie chociaż marzy mi się.nowa kuchnia i łazienka to kasy zawsze brak

Ja też właśnie leżę z książką póki młody śpi a potem muszę wydać obiad @)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Gratulacje [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

1494156708-aaaaaa.jpeg

Zwariuje...

Pewnie że Cię pamiętamy:)gratuluję Ci bardzo.trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!bedzie dobrze!!!faktycznie całkiem odpuscilas?zajelas się czymś czy jak?jak obstawiony cykl kochana?super jeszcze raz gratulacje!![/QUOTE]

Pewnie że Cię pamiętamy:)gratuluję Ci bardzo.trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!bedzie dobrze!!!faktycznie całkiem odpuscilas?zajelas się czymś czy jak?jak obstawiony cykl kochana?super jeszcze raz gratulacje!!
[/QUOTE]
Całkiem odpuściłam. Zaczęłam myśleć nas zmianą pracy i wzięłam się za dietę. Nawet nie zanotowała kiedy przytulanki były.wiem tylko że może że 3 razy w całym cyklu. [emoji4]

Witam się :)

Czytam Was, ale jakoś nie mogę się wbić w żaden temat, sorry :( wczoraj od rana byliśmy w Obi i Castoramie, wybieralismy płytki do kuchni i łazienki, kabinę prysznicową i farby :) praktycznie wszystko mamy już dograne, teraz tylko kredyt...ble. A po południu pojechaliśmy na działkę :)

Nasza łazienka będzie zrobiona w tym stylu:

1494142950-aaaaaa.jpeg

Zaraz z młodym zabieram się za ciasto z rabarbarem i kruszonka. Taką miałam ochotę na rabarbar, że nie mogłam się wczoraj oprzeć na rynku [emoji12] a na obiad mały idzie do dziadków że strony ojca, a my mamy wolne popołudnie. Mam zamiar wyprasować moją sterte i czytać książki, ostatnio z okazji Dnia książki było -35% na aros.pl, więc zrobiłam taki zapas :)

1494143079-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
Łazienka świetna!uwielbiam taki styl.będzie napewno pieknie:)

reklama
Całkiem odpuściłam. Zaczęłam myśleć nas zmianą pracy i wzięłam się za dietę. Nawet nie zanotowała kiedy przytulanki były.wiem tylko że może że 3 razy w całym cyklu. [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

To super.czyli w dalszym ciągu prawda jest taka zebto wina naszej głowy:)

Do góry