reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@basia89 spokojnie kochana, na chłopów to.wieczny nerw. Lody sobie zjedz czy coś, jak przegłodnieją to będą.mili [emoji23]

@Docia1975 [emoji20]
@arrow92 może mierzenie temp?

A u nas lato, 25 stopni i pełne słońce [emoji7] kij że w czwartek ma być całe 8...[emoji33] [emoji36] [emoji36] U mnie teoretycznie 5dpo... Miałam sprawdzać czy temp dzisiaj nadal będzie rosła, ale budzik mnie nie obudził i wstałam o 10 [emoji23] także ten... [emoji16]

Czekam aż pranie mi się skończy, robię pastę jajeczną i idziemy leżeć na trawce w parku Skaryszewskim [emoji7] [emoji274][emoji274]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Raz próbowałam, ale pracuje na różne zmiany, różnie chodzę spać i o rożnej godzinie wstaje i moja temperatura szaleje...:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@StorAnia przecudowne to Wasze miejsce. My mamy działkę, na razie skromnie, bo czasu brak i złodziejstwo :/ balkon spory, czas ukwiecić. Wczoraj sadziłam na nim bambusy- mam nadzieję, że 1-3lata i stworzą piękną osłonę od sąsiadów

dziś moja najlepsza przyjaciółka powiedziała mi o ciąży, bardzo dobra koleżanka właśnie urodziła, a siostrze już mocno widać brzuch. Jakie to dziwne uczucie, gdy człowiek szczerze cieszy się cudzym szczęściem, a w środku jednocześnie rozpada na milion kawałków a serce wyje z poczucia hmmm niesprawności? to złe słowo i zawsze takie cudze szczęścia przy moich tragediach

@StorAnia cudne zazdroszcze my w bloku się kiszimy wiec mogę o takich cudach pomarzyc.

Dziewczyny jakoś cały czas do was zagladam i mimo ze nie często się udzielalam to zzylam się zvwami i jak mam chwile zagladam.
Dziś byłam na wizycie widziałam serduszko i założona mam kartę ciąży.
Przesylam fluidy i zarazam myślę ze niedługo posypia się pozytywy

witam wieczornie

wlasnie wrocilam z biegania, wykapalam sie i leze w lozku , zaraz jakis serial poogladam

Piekne te Wasze roslinki, moj balkon w tym roku jeszcze nie zrobiony bo zawias od drzwi balkonowych nam sie polamal i czekam na naprawde wiec balkon nieczynny :(

Dzis u mnie ladna pogoda mielismy na grilla na dzialke isc ale mlodego zaczego ucho bolec i weekend w domu :( Mam tylko nadzieje ze mu przejdzie i oby to nie bylo znowu zapalenie.

@Lanvin jakos cos ostanio zadko zagladasz tu, jak tak nastroj??

@Paraplu a Ty juz chyba przeginasz! :wink::-pTyle czasu sie do nas nie odezwac! Juz nas nie kochasz??? :-) :):laugh2::-) :):laugh2:

witam wieczornie

wlasnie wrocilam z biegania, wykapalam sie i leze w lozku , zaraz jakis serial poogladam

Piekne te Wasze roslinki, moj balkon w tym roku jeszcze nie zrobiony bo zawias od drzwi balkonowych nam sie polamal i czekam na naprawde wiec balkon nieczynny :(

Dzis u mnie ladna pogoda mielismy na grilla na dzialke isc ale mlodego zaczego ucho bolec i weekend w domu :( Mam tylko nadzieje ze mu przejdzie i oby to nie bylo znowu zapalenie.

@Lanvin jakos cos ostanio zadko zagladasz tu, jak tak nastroj??

@Paraplu a Ty juz chyba przeginasz! :wink::-pTyle czasu sie do nas nie odezwac! Juz nas nie kochasz??? :-) :):laugh2::-) :):laugh2:

Kochom kochom! [emoji176]

Dopiero co do domu w Wiatrakowie dotralismy.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry