reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry witam się z kawką:)niemam czasu za bardzo bo na 11 rocznica syna a ja jeszcze nic nie zrobiłam :szok:
Mi kalendarz wyznaczył owulacje na dzisiaj.wczoraj nic nie było dziś jeszcze spróbuję zachęcić męża bo on zmęczony po pracy ostatnio:(ale dziś go skuszę :p
Miłego dnia kochane

reklama
Niee StorAnia nie zaczynaj od jutra bo Ci podwyższy temp. I nic nie będziemy wiedziały...
Poczekaj jeszcze jeden dzien czy nadal ponad linią i wtedy jak co to luteina :)

Przepraszam, wczorajj Was nadrobilam, ale nie miałam siły pisać...

Windy u mnie już prawie wszystkiee dzieci miały, wiiele po dwójce ale nie ma co patrzeć na innych i się dolowac, ważne, że Ty też będziesz miała (miejmy nadzieję już niebawem kochana :* )

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się :)

Czytam Was, ale jakoś nie mogę się wbić w żaden temat, sorry :( wczoraj od rana byliśmy w Obi i Castoramie, wybieralismy płytki do kuchni i łazienki, kabinę prysznicową i farby :) praktycznie wszystko mamy już dograne, teraz tylko kredyt...ble. A po południu pojechaliśmy na działkę :)

Nasza łazienka będzie zrobiona w tym stylu:

1494142950-aaaaaa.jpeg

Zaraz z młodym zabieram się za ciasto z rabarbarem i kruszonka. Taką miałam ochotę na rabarbar, że nie mogłam się wczoraj oprzeć na rynku [emoji12] a na obiad mały idzie do dziadków że strony ojca, a my mamy wolne popołudnie. Mam zamiar wyprasować moją sterte i czytać książki, ostatnio z okazji Dnia książki było -35% na aros.pl, więc zrobiłam taki zapas :)

1494143079-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam się :)

Czytam Was, ale jakoś nie mogę się wbić w żaden temat, sorry :( wczoraj od rana byliśmy w Obi i Castoramie, wybieralismy płytki do kuchni i łazienki, kabinę prysznicową i farby :) praktycznie wszystko mamy już dograne, teraz tylko kredyt...ble. A po południu pojechaliśmy na działkę :)

Nasza łazienka będzie zrobiona w tym stylu:

1494142950-aaaaaa.jpeg

Zaraz z młodym zabieram się za ciasto z rabarbarem i kruszonka. Taką miałam ochotę na rabarbar, że nie mogłam się wczoraj oprzeć na rynku [emoji12] a na obiad mały idzie do dziadków że strony ojca, a my mamy wolne popołudnie. Mam zamiar wyprasować moją sterte i czytać książki, ostatnio z okazji Dnia książki było -35% na aros.pl, więc zrobiłam taki zapas :)

1494143079-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
łazienka bardzo fajna :) miłej lektury

Właśnie zobaczyłam na fb, że moja koleżanka z klasy z liceum urodziła 2 dziecko... ma już synka A teraz córkę... zaczynam wysyłać złe czkary i myśli, zaczyna nie być dobrze... że tak powiem KUŹWA KUŹWA KUŹWA. [emoji24] [emoji24] [emoji24]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Ehh ciężki temat...wiemy że to "nieładnie" i w ogóle...ale czasem nie da się panować nad swoimi uczuciami...

A dziś czytam Link do: Zaszła w ciążę, pomimo spirali od popularnego producenta. To zdjęcie podbija sieć i se k...myślę-my tu wykresy testy seks w przed owu w trakcie owu i nic a tu udało się mimo spirali... (Sama kiedyś rozważałam mirene ale właśnie ze względu na ten 0,1 % się nie zdecydowałam. Czytałam kiedyś o dzieciach ze spirala w głowie...brrr)

Miłego dnia Staraczki[emoji6]
Ja mam kaca dziś ale wczoraj była fajna wycieczka i impreza w autokarze(jak za małolata[emoji6]).

Dziś już końcówka @,owu sobota/niedziela...i znów będę schizować pewnie mimo że sobie obiecuje że seks tylko wtedy gdy będzie ochota i "zapomnieć" że to te dni...ehh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie powoli się rozkręca @ tylko coś jej to powoli idzie. Wolałabym żeby dzisiaj się że mnie lało jak zawsze A nie jutro w pracy bo mam pracę chodzaca.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. U mnie powoli się rozkręca @ tylko coś jej to powoli idzie. Wolałabym żeby dzisiaj się że mnie lało jak zawsze A nie jutro w pracy bo mam pracę chodzaca.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja najgorzej nie lubię kiedy mam nocke w 2-3 dzień@...
Ale mam teraz tabsy od gina i zdecydowanie działają[emoji6]bo wcześniej to tampon najwieszy rozmiar wystarczal max. na godzinę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry