reklama
martuchna87
Zaciekawiona BB
@Lanvine nie chce zapeszać, oby właśnie tak było , jutro powtarzam bete zobaczyny czy wzrośnie. Według moich to powinien być 5 tydzień więc wynik jest za niski wczoraj było 11,5 , chyba ze owulacji sie opoznila. Nie mogę sobie miejsca znaleźć [emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
26.05. Proszę wpisać. 2 aniołki[emoji72] starania narazie odłożone.Pokaż wykres
@gabrika, no właśnie, cieszę się, że wróciłaś widzę, że post, który wcześniej napisałam się nie dodał, a to raczej epopeja była i się nie dodało chcecie przed wakacjami się jednak starać, czy nie? Prawda jest taka, że jak coś ma się stać, to się stanie, czy będziesz zagranicą, czy nie, tak mi się wydaje
Ja słyszałam, że max do 2,3, tak też ostatnio miałam, ale to też się szybko zmienia.
Ja też, ale po odstawieniu anty u mnie się pojawiły w niektórych cyklach, raz są, raz nie
Dziewczyny, widzę że w tabeli mocne tyły. Proszę o aktualizację: @Martaldz @mfifi04 @bertha - wydawało mi się, czy odpoczywasz od forum? @auslanderka @martuchna87 - czy jednak ciąża? @kotek87 @marc @Dariana @renia200
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wonderful
Fanka BB :)
Witam się i ja po przerwie. Majówka była cuuuudowna Najpierw Kraków na szybko w jeden dzień, Wawel - piękny do zwiedzania, sukiennice i Stare miasto, później Praga. Zakochałam się w niej, magiczne i cudowne miasto, chodziliśmy od rana do wieczora, kilometrów na trzaskane równo, piękne budowle, zabytki, dużo zieleni. Pogoda dopisała, ciepło i słonecznie było. Plan zwiedzania wykonany w 100 %, hotel też mieliśmy super, blisko do metra, którym można dojechać wszędzie. polecam każdemu taką wycieczkę.
U mnie wczoraj ostatnia luteina i czekamy oto kilka zdjęć.
U mnie wczoraj ostatnia luteina i czekamy oto kilka zdjęć.
Załączniki
-
SAM_4342.JPG229,5 KB · Wyświetleń: 305
-
SAM_4345.JPG247,5 KB · Wyświetleń: 319
-
20170502_131849-1.jpg756,6 KB · Wyświetleń: 323
-
SAM_4410.JPG311,5 KB · Wyświetleń: 307
-
SAM_4542.JPG250,9 KB · Wyświetleń: 326
-
SAM_4556.JPG231,7 KB · Wyświetleń: 297
-
SAM_4589.JPG298,9 KB · Wyświetleń: 307
-
SAM_4591.JPG269,4 KB · Wyświetleń: 292
-
SAM_4601.JPG196,4 KB · Wyświetleń: 307
Ja też mam dziecko, bez żadnych problemów, zdrowe. Zobaczymy co pokażą wyniki. Zmienić może o tyle że można brać coś na to jak się wykryje...No ale u mnie 1 dziecko jest. Zupełnie bez problemu przed w trakcie i w ciąży...gdybym miała to chyba bo były jakieś problemy...objawy
Tylko zastanawiam się czy mogło się zmienic...niemały koszt...jakby człowiek ma wszystko miał się badać...
Skoro lekarz nic nie mówił to chyba nie widzi wskazań...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Zjarana
Zaangażowana w BB
U mnie 15 tydzień i po usg genetycznym wyszło że synek teraz wizyta dopiero 23 majaWitam Was dziewczynki po długiej nieobecności. Już powinnam być na bieżąco, gdyż w końcu się doczekałam nowej komory
Obiecałam, że wstawię zdjęcie mojego dzieciątka, więc proszę
U mnie już 14tc a z usg to już prawie 15 a mdłości ciąg dalszy. Mam nadzieję, że "kiedys" odpuszcza
Dziewczyny, czy któraś z Was brała kiedyś Lutenyl? Gin przepisał mi po laparoskopii, żeby mi się macica oczyściła (cokolwiek to oznacza).
Na ulotce jest napisane, żeby go brać od 16 do 25 dnia cyklu. Ja byłam u lekarza w 18dc i kazał brać do końca 10 tabletek. W dodatku na ulotce zaznaczyli że hamuje owulację... trochę mnie to zmroziło bo raczej chodzi mi o odwrotny efekt...
Myślicie, że Lutenyl bardzo mi rozreguluje wszystko? Do tej pory miałam @ jak w zegarku i nawet tydzień po laparoskopii normalnie dostałam...
Na ulotce jest napisane, żeby go brać od 16 do 25 dnia cyklu. Ja byłam u lekarza w 18dc i kazał brać do końca 10 tabletek. W dodatku na ulotce zaznaczyli że hamuje owulację... trochę mnie to zmroziło bo raczej chodzi mi o odwrotny efekt...
Myślicie, że Lutenyl bardzo mi rozreguluje wszystko? Do tej pory miałam @ jak w zegarku i nawet tydzień po laparoskopii normalnie dostałam...
Daj koniecznie znać jak Ci wyszły wyniki! [emoji4]Ja dziś robiłam dokładnie to samo tyle ze lokalnie mi pobrali. Postanowiłam sprawdzić tak na wszelki wypadek żeby się jakby co uspokoić. Albo w najgorszym wypadku dowiedzieć ze coś nie tak.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marc
Fanka BB :)
Pokaż wykres
@gabrika, no właśnie, cieszę się, że wróciłaś widzę, że post, który wcześniej napisałam się nie dodał, a to raczej epopeja była i się nie dodało chcecie przed wakacjami się jednak starać, czy nie? Prawda jest taka, że jak coś ma się stać, to się stanie, czy będziesz zagranicą, czy nie, tak mi się wydaje
Ja słyszałam, że max do 2,3, tak też ostatnio miałam, ale to też się szybko zmienia.
Ja też, ale po odstawieniu anty u mnie się pojawiły w niektórych cyklach, raz są, raz nie
Dziewczyny, widzę że w tabeli mocne tyły. Proszę o aktualizację: @Martaldz @mfifi04 @bertha - wydawało mi się, czy odpoczywasz od forum? @auslanderka @martuchna87 - czy jednak ciąża? @kotek87 @marc @Dariana @renia200
No u mnie nici :-( kolejna @ 3 czerwca...