reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc Dziewczyny

Dlugi weekend dobiega konca i pora wrocic do pracy jutro :(

@gabrika fajnie ze do Nas wrocilas, mam nadzieje ze @ szybko przyjdzie a potem rownie szybko zniknie na dlugo czas :)

@MoKa trzymam kciuki za owu zeby pieknie peklo i znalazl sie jeden odwazny plemior co nie boi sie wyzwan i dotrze do celu :)

@mfifi04 napewno zmien lekarza, porob na spokojnie badania i akurat ten czas czekania na @ minie, przepraszam ze zapytam ale mialas lyzeczkowanie czy obylo sie bez?

@MartaBarbaraWeronika podziwiam Twojego samozapracia w robieniu testów ja zawsze mam taki plan ale jeszcze nie udalo mi sie wyczekac z testowaniem jak tylko byly w cyklu jakies staranka :)

@Lanvin halo halo gdzie jestes? :) chyba ten dlugi weekend Nam Cie stad zabral :)

@Paraplu a co u Ciebie i jak tam sytuacja z K??
Kochana wszystko samo poszło do WC[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower nic trudnego wystarczy po prostu zająć glowe czyms innym i omijac apteki z daleka:laugh2::laugh2:

Hehehe no takie proste a tak torudno to zrobic :laugh2::laugh2:

Kochana wszystko samo poszło do WC
emoji26.png

W takiej sytuacji to chyba lepiej, ja mialam takiego gin ze tydzien chodzilam do pracy jak ze mnie sie lało bo nie dostalam zwolnienia a potem i tak zabieg w szpitalu i dwa dni na poloznictwie z kobietami w ciazy :no:

Też tak mam [emoji6] nie kupuje testów bo mi szkoda kasy[emoji12] czym człowiek się dłużej stara tym trochę inaczej do tego podchodzi ( przynajmniej w moim przypadku) kiedyś było wkurzenie i niedowierzanie, że jak to się nie udało? A teraz byłabym w szoku jakby się udało [emoji12] wiadomo.. smutek jest zawsze ale trzeba walczyć dalej [emoji6] pytałam bo tak mi się wydawało że mamy @ w podobnych terminach [emoji6] moja ma mnie nawiedzić 11.05

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja 10.05 ewentualnie 7.05 bo ten cykl byl 31 dniowy poprzedni a tak zawsze mialam 28dni wiec nie wiem czy spodziewac się @@@ wczesniej czy później tak czy tak bez różnicy ... wiesz co do testów to mi się po prostu wydaje że nic mi to nie da czy zrobie go dwa dni przed @@@ czy dwa dni po nawet chyba bardziej pozniej wiekszy stres czy @@@ nie przyjdzie w terminie mimo 2 kreski ... no ale kazdy ma jakies swoje upodobania jesli chodzi o testowanie poaztym nudno by bylo jakbysmy wszystkie przestaly testy robić :-) :-) a tak to dzięki tym mniej niecierpliwym dziewczyną My możemy wraz z nimi przeżywać te wszystkie emocje :happy::happy2:

Hehehe no takie proste a tak torudno to zrobic :laugh2::laugh2:

W takiej sytuacji to chyba lepiej, ja mialam takiego gin ze tydzien chodzilam do pracy jak ze mnie sie lało bo nie dostalam zwolnienia a potem i tak zabieg w szpitalu i dwa dni na poloznictwie z kobietami w ciazy :no:
Ale to było straszne jak to wszystko leciało. Skrzepy [emoji26] całe szczęście po wszystkim

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry