reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I tak w sumie dobrze ze nie dalej bo im dalej w las tym gorzej się pogodzić. Moja kuzynka poroniła w 20 tyg i musiała już takie dzieciątko urodzic. Chociaż każda strata boli tak samo. Bardzo mi przykro @mfifi04 że musiałaś to przechodzić po raz drugi. To jest straszne przeżycie i nikomu tego nie życzę. Nie ważne czy w 5 czy 20 tyg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde. Ale już wszystko za nami. Teraz czas leczenia i badań. Muszą być same dobre wiadomości;)

No wlasnie po prostu MUSI byc dobrze! Ja mam tego dobry przyklad do tego juz piecioletni :)
Tylko najgorsze ze to jest tak czeste w tych czasach! Wiec strach bedzie ale zobaczycie bedziemy mialy swoje skarby juz niedlugo kolo siebie :)

@M2b @mfifi04 dziewczynki kochane, błagam nie dołujcie się wspomnieniami. Niestety już nic nie odwróci biegu rzeczy. Trzeba iść do przodu, nie patrząc wstecz. Ból nie minie, ale będzie mniej odczuwalny...
@M2b jak dieta? U mnie dieta cud, będzie cud jak schudnę. Cały dzień zapierd... w ogródku, a od 18 wpieprzanie ;)
Masz rację nie ma tego co rozpamietywać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia a dieta ok do przodu. Chcę zacząć ćwiczyć ale jakoś nie mogę czasu na to znaleźć. W domu może ale jakoś tak nie lubię w samotności. Chyba jestem towarzyskim zwierzem za bardzo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana przy 10 stopniach na dworze i wietrze, że mało łba nie urwie, kąpiel była hardcorowa :D ale daliśmy radę ;) szron na dupie i cheja ;)
Nawet szopa zaliczona i szybki sexik na stojąco ;) nie było wygodnie, ale co tam... pewnie owu dziś lub jutro, chociaż z tempki nie wynika nic...Ale jajnik lewy napiernicza jak diabli... pewnie clo spowodowało, że się obudziły moje jajca... ciekawe z jakim skutkiem....
Z tego musi byc"hardcorowy" dzidziuś &&&&& :-) :-) :-)

Kochana przy 10 stopniach na dworze i wietrze, że mało łba nie urwie, kąpiel była hardcorowa :D ale daliśmy radę ;) szron na dupie i cheja ;)
Nawet szopa zaliczona i szybki sexik na stojąco ;) nie było wygodnie, ale co tam... pewnie owu dziś lub jutro, chociaż z tempki nie wynika nic...Ale jajnik lewy napiernicza jak diabli... pewnie clo spowodowało, że się obudziły moje jajca... ciekawe z jakim skutkiem....
Jak ja Tobie zazdroszczę takiego szybkiego na łonie natury;) szczerze mówiąc zawsze w domu;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Obyś miała rację! Wtedy ten ból z uśmiechem mogę znosić
Ojj gdzieś czytałam, że po zastrzyku owu może być bardziej bolesna. Także trzymaj się dzielnie i teraz te ciężkie kilkanaście dni. Oby Wam się udało. Pierwsi w maju super. Tego z całego serducha życzę.

Ja mam mega dola przez ten cały wekend. Tyle zaplanowałam i nie zrobiłam nic . Raz dzieciaki raz szpital i tak wolne zleciało. I jeszcze zła jestem na swojego chłopa. Do niczego to głupie życie. Wiecznie pod górkę

f2wlj44juj75ukos.png

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Jak tam? Już po weekendzie majowym czy ma któraś jeszcze wolne? Ja w zasadzie nie brałam wolnego.. wczoraj byłam w pracy i jutro też idę. Pogoda nie nastraja pozytywnie.. syn dzisiaj marudny, a mnie już drugi raz dzisiaj dokuczają zawroty głowy.. Teraz oglądamy bajki i wcinamy popcorn [emoji12]
Joaszka, przykro mi, że @ przyszła [emoji53]
Marc, a badałaś progesteron?
Gabrika, fajnie, że napisałaś [emoji6] i dobre nastawienie! Trzymam za was kciuki, żeby maleństwo jak najszybciej bo was wróciło! [emoji110]️
Arow, oby po tym zabiegu szybko wam się udało zobaczyć dwie kreseczki! [emoji6]
Moka, może to ze stresu? Połóż się i wypocznij [emoji6]wszystko będzie dobrze, jestem pewna,że pecherzyki już pięknie pękły!
Windy, jak u ciebie? Już po owu? Łapiesz się jeszcze na styczeń?
MartaBarbara,kiedy testujesz??
Lanvin, co tam u ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie Kochana.... pójdę teraz do dobrej gibekolozki i zobaczymy co tam zleci :-)

Do góry