reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja zawsze myślałam że mam jeszcze mnóstwo czasu... A tu dupa. Czasu może i mam bo rezerwa jajnikowa na fajnym poziomie ale co z tego jak się jajowody sypią...

Ja mam przerwe juz 12 lat a wy martwicie sie ze macie 7 he he.
Mnie tez trafia szlag jak wszyscy naokolo maja wiecej dzieci.
Przyklad w rodzinie moj brat ma 5. Teraz w rodzinie tez jest jedna w ciazy i do tego mialysmy miec ten sam miejwiecej termin porodu. Tylko ze ja stracilam bliźniacza ciaze a u niej ok.
W robocie 2 w ciazy tez podobne terminy co ja mialam miec.
Tylko siasc i wyc do ksiezyca pozostaje. Mi tez czas ucieka bo jak mi sie nawroci moja choroba to juz bede mogla zapomniec o dziecku badz dzieciach

Ja mam przerwe juz 12 lat a wy martwicie sie ze macie 7 he he.
Mnie tez trafia szlag jak wszyscy naokolo maja wiecej dzieci.
Przyklad w rodzinie moj brat ma 5. Teraz w rodzinie tez jest jedna w ciazy i do tego mialysmy miec ten sam miejwiecej termin porodu. Tylko ze ja stracilam bliźniacza ciaze a u niej ok.
W robocie 2 w ciazy tez podobne terminy co ja mialam miec.
Tylko siasc i wyc do ksiezyca pozostaje. Mi tez czas ucieka bo jak mi sie nawroci moja choroba to juz bede mogla zapomniec o dziecku badz dzieciach
Pyzunia ale lat masz mniej[emoji6]bynajmniej sądząc po nicku...
Ja niedługo idę w odwiedziny do koleżanki. Właśnie 3 urodziła...ot tak.za 1 razem. Facet pali i piwka nie unika...ona tylko rok młodsza...no i cieszę się i zazdroszczę i zła jestem. Takie sprzeczne uczucia. Albo znajoma -w szoku że w ciąży,załamana bo 2 nie chciała...no to się kurna zabezpiecza. Z seksu są dzieci. Na ogół...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

MoKa Twój mąż ma niezłe poczucie humoru:D a Panie musiały mieć niezły ubaw:-D trzymam kciuki!
Widzę że nie tylko ja czekałam z decyzją o drugim dziecku. U nas będzie niecałe 7 lat różnicy o ile w tym roku nam się uda zajść w ciążę.

No i już po :) Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie :) Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni

reklama
No i już po :) Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie :) Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni

[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry