reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@pyzunia86 tym bardziej życzę ci wszystkiego co najlepsze dla Ciebie oby szybko udalo sie z kruszynka :happy:
@NeSSi imiona piękne tersz tylko wybrac to najbardziej odpowiednie moze jak juz zobaczysz przytulisz to wtedy padnie ta decyzja u mnie wlasnie tak bylo zobaczylam małą i powoedzialam witaj Martunia a imion mialam kilka byla Natalia ,Weronika,Anastazja, Zuzia :happy:
:happy2:

reklama
@pyzunia86 przykre doświadczenie i straszna choroba .

Dziewczyny może komuś się przyda
Screenshot_20170502-204907.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170502-204907.jpg
    Screenshot_20170502-204907.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 241
@Gosiek90 wysłałam priv[emoji6]

@oczekiwanie ja wpływ poszczególnych witamin na nasienie to chyba na pamięć już znam...tylko czemu nam te witaminki nie pomogł??
Czemu M trzyma się od zawsze tych "wytycznych" a propo nie przegrzewania,sportu,prawidłowej diety i życia bez nałogów a one są jakie są?[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

witam wieczornie :)

@MoKa super ze juz po a teraz zaciskam kciuki zeby tak wszytsko dobrze zadzialalo :)

Ja tez sie staram o drugie i w sumie tez troche z tym czekaalm bo mlody juz 5 lat ma. No i to co mowicie najgorsze jak ludzie nie sa w stanie nawet wyobrazic sobie co niektorzy musza przejsc aby miec dziecko! Moj m ma trzy siostry jedna ma juz 3 dzieci druga dwojke i tylko ja poronilam! A lepszy jest jeszcze jego kuzyn co slub bral dwa miesiace po nas urodzila z miesiac temu piatego chlopaka!!

Teraz to już luz blues :) Imię to dylemat, na chwilę obecną mówimy Becia :D Ale tak w formie żartu bo chyba nie lubi jak się do niej tak mówi, bo zaczyna mnie okładać :D
Amelia, Hania, Helena albo Rozalia. Chciałam Apololnia po pra babci, ale teraz same POLE na osiedlu ;D K chce Michalina bo mamy syna Michała, ale mi nie pasi [emoji14]
A Ty jak tam ? Czytałam, że w szpitalowie na IP byłaś, wszystko ok?
Hiehiehie mi się Pola zwyczajnie bardzo podooba :) moja mamaa ma naa.imię Blandyna.i.kiedyś ktoś do niej Becia mówił, tak się wkurzala, że szok heehe [emoji14] może Twoja też tak ma [emoji14]
Ja zadnych ruchów nadal :/ czuję się ok :) tylko ochota na przytulanko taka, że mmmm [emoji14] przeraża mnie to haaha:p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pyzunia sadzac po nicku jestem 4 lata starsza ;-) 35 skonczone. U mjie jest taki problem ze w miare szybko powinnam sie wyrobić zanim przeviwciala tsh zaczna rosnąć. wczoraj i dzisiaj cały dzien pobolewal mnie prawy jajnik ale teraz znowu zaczynają bolec piersi i juz sobie wkrecam ze nici z trgo cuklu bedzie. Dopiero z basenu wróciłam i moze od plywania mnie bolą . Eh boboseksow dzisiaj nie będzie bo chlop na nocce w pracy.

@Gosiek90 wysłałam priv[emoji6]

@oczekiwanie ja wpływ poszczególnych witamin na nasienie to chyba na pamięć już znam...tylko czemu nam te witaminki nie pomogł??
Czemu M trzyma się od zawsze tych "wytycznych" a propo nie przegrzewania,sportu,prawidłowej diety i życia bez nałogów a one są jakie są?[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile.jee brał? Bo najkrócej pod 3 miesiącach działają

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Joaszka z całym szacunkiem, zluzuj. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Każdy ma jakieś marzenia co do potomstwa. A dziewczyny próbują tylko pomóc matce naturze, która i tak zrobi co chce. Polecam przeczytać sąsiedni wątek i zobaczyć naprawdę jak dziewczyny do tego podchodzą. To nie kuźwa programowanie tylko loteria - tak czy siak. A nawet jak nie "wychodzi" to i tak kochają dzieci całym sercem, niezależnie od płci. I wiele z nich też nie ma z.górki, nie tylko Ty. Wiele dziewczyn z tego.wątku udziela się tam, albo go.czyta, w tym ja. I widzisz, jakoś żadna tam nie chodzi dumna jak paw bo "ustrzeliła syna w owu". Co, swoją.droga, zostało obalone x czasu temu.
Wszystkie w tym dziale forum staramy się o dziecko i zależy nam tak samo, Ale nie obrażaj innych bo robią coś, co ci się w.głowie nie mieści.

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tym śluzem? Niby powinien być ciągnący i przeźroczysty w dni płodne, tak? Jak białko z jajka, tak? Ja na przykład tego sporo teraz ale nie jest przezroczysty tylko taki lekko białawy i wcale się nie ciągnie... a owulacja we czwartek [emoji848] może mam jakiś niedobry śluz?[emoji848][emoji87][emoji87][emoji53]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry