reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@pyzunia86 tym bardziej życzę ci wszystkiego co najlepsze dla Ciebie oby szybko udalo sie z kruszynka :happy:
@NeSSi imiona piękne tersz tylko wybrac to najbardziej odpowiednie moze jak juz zobaczysz przytulisz to wtedy padnie ta decyzja u mnie wlasnie tak bylo zobaczylam małą i powoedzialam witaj Martunia a imion mialam kilka byla Natalia ,Weronika,Anastazja, Zuzia :happy:
:happy2:

reklama
@pyzunia86 przykre doświadczenie i straszna choroba .

Dziewczyny może komuś się przyda
Screenshot_20170502-204907.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170502-204907.jpg
    Screenshot_20170502-204907.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 239
@Gosiek90 wysłałam priv[emoji6]

@oczekiwanie ja wpływ poszczególnych witamin na nasienie to chyba na pamięć już znam...tylko czemu nam te witaminki nie pomogł??
Czemu M trzyma się od zawsze tych "wytycznych" a propo nie przegrzewania,sportu,prawidłowej diety i życia bez nałogów a one są jakie są?[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

witam wieczornie :)

@MoKa super ze juz po a teraz zaciskam kciuki zeby tak wszytsko dobrze zadzialalo :)

Ja tez sie staram o drugie i w sumie tez troche z tym czekaalm bo mlody juz 5 lat ma. No i to co mowicie najgorsze jak ludzie nie sa w stanie nawet wyobrazic sobie co niektorzy musza przejsc aby miec dziecko! Moj m ma trzy siostry jedna ma juz 3 dzieci druga dwojke i tylko ja poronilam! A lepszy jest jeszcze jego kuzyn co slub bral dwa miesiace po nas urodzila z miesiac temu piatego chlopaka!!

Teraz to już luz blues :) Imię to dylemat, na chwilę obecną mówimy Becia :D Ale tak w formie żartu bo chyba nie lubi jak się do niej tak mówi, bo zaczyna mnie okładać :D
Amelia, Hania, Helena albo Rozalia. Chciałam Apololnia po pra babci, ale teraz same POLE na osiedlu ;D K chce Michalina bo mamy syna Michała, ale mi nie pasi [emoji14]
A Ty jak tam ? Czytałam, że w szpitalowie na IP byłaś, wszystko ok?
Hiehiehie mi się Pola zwyczajnie bardzo podooba :) moja mamaa ma naa.imię Blandyna.i.kiedyś ktoś do niej Becia mówił, tak się wkurzala, że szok heehe [emoji14] może Twoja też tak ma [emoji14]
Ja zadnych ruchów nadal :/ czuję się ok :) tylko ochota na przytulanko taka, że mmmm [emoji14] przeraża mnie to haaha:p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pyzunia sadzac po nicku jestem 4 lata starsza ;-) 35 skonczone. U mjie jest taki problem ze w miare szybko powinnam sie wyrobić zanim przeviwciala tsh zaczna rosnąć. wczoraj i dzisiaj cały dzien pobolewal mnie prawy jajnik ale teraz znowu zaczynają bolec piersi i juz sobie wkrecam ze nici z trgo cuklu bedzie. Dopiero z basenu wróciłam i moze od plywania mnie bolą . Eh boboseksow dzisiaj nie będzie bo chlop na nocce w pracy.

@Gosiek90 wysłałam priv[emoji6]

@oczekiwanie ja wpływ poszczególnych witamin na nasienie to chyba na pamięć już znam...tylko czemu nam te witaminki nie pomogł??
Czemu M trzyma się od zawsze tych "wytycznych" a propo nie przegrzewania,sportu,prawidłowej diety i życia bez nałogów a one są jakie są?[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile.jee brał? Bo najkrócej pod 3 miesiącach działają

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Joaszka z całym szacunkiem, zluzuj. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Każdy ma jakieś marzenia co do potomstwa. A dziewczyny próbują tylko pomóc matce naturze, która i tak zrobi co chce. Polecam przeczytać sąsiedni wątek i zobaczyć naprawdę jak dziewczyny do tego podchodzą. To nie kuźwa programowanie tylko loteria - tak czy siak. A nawet jak nie "wychodzi" to i tak kochają dzieci całym sercem, niezależnie od płci. I wiele z nich też nie ma z.górki, nie tylko Ty. Wiele dziewczyn z tego.wątku udziela się tam, albo go.czyta, w tym ja. I widzisz, jakoś żadna tam nie chodzi dumna jak paw bo "ustrzeliła syna w owu". Co, swoją.droga, zostało obalone x czasu temu.
Wszystkie w tym dziale forum staramy się o dziecko i zależy nam tak samo, Ale nie obrażaj innych bo robią coś, co ci się w.głowie nie mieści.

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tym śluzem? Niby powinien być ciągnący i przeźroczysty w dni płodne, tak? Jak białko z jajka, tak? Ja na przykład tego sporo teraz ale nie jest przezroczysty tylko taki lekko białawy i wcale się nie ciągnie... a owulacja we czwartek [emoji848] może mam jakiś niedobry śluz?[emoji848][emoji87][emoji87][emoji53]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry