reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Plemniki nie ok. I oprócz witaminek nic się nie da zrobić...a witaminki to g...działają.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No to skok w bok indeed[emoji16] a na poważnie to niech się chłop rusza, dobrze odżywia, nie przegrzewa. Suple też złe nie są. Pestki dyni, orzechy, sezam... Nie da się tego naprawić??

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to skok w bok indeed[emoji16] a na poważnie to niech się chłop rusza, dobrze odżywia, nie przegrzewa. Suple też złe nie są. Pestki dyni, orzechy, sezam... Nie da się tego naprawić??

Kur...mąż 3 razy w tyg ćwiczy. Nie pije nie pali. Jaj nie grzeje. Na chłodni pracuje. I zdrowe jedzenie...i co? Dupa. I gdzie tu sprawiedliwość?? Cpaja piją palą i dzieci na potęgę plodza
A witaminki i orzechy brazylijskie wcinal 3 mce przed badaniem...
Ilość i ruchliwość ok. Morfologia do dupy. I tu nie bardzo da się polepszyć...

No mało śmieszne.

Poza tym mamy jedno dziecko. Więc niby jestem w lepszej sytuacji niż ktoś kto stara się o pierwsze a jednak kur...niektórzy 5 mają! Albo nie chcą i mają...zabijają...i wk..
Mnie ta cholerna niesprawiedliwość!

Sorry, je chciałam Cię urazić. To był tylko żart. Mnie tam bawi ale nie każdy musi chwytać czarny humor. Cóż wiec, życzę powodzenia [emoji106]

[emoji64]

No mało śmieszne.

Poza tym mamy jedno dziecko. Więc niby jestem w lepszej sytuacji niż ktoś kto stara się o pierwsze a jednak kur...niektórzy 5 mają! Albo nie chcą i mają...zabijają...i wk..
Mnie ta cholerna niesprawiedliwość!

No prawda, ale nic nam do tego. My musimy pozytywnie myśleć i działać. Cuda się zdarzają! [emoji4] nawet jak się nie uda tym razem to przynajmniej będzie przyjemnie [emoji6]

No prawda, ale nic nam do tego. My musimy pozytywnie myśleć i działać. Cuda się zdarzają! [emoji4] nawet jak się nie uda tym razem to przynajmniej będzie przyjemnie [emoji6]

Sęk w tym że ja już tą przyjemność straciłam chyba...ehh @ idzie więc i nastrój do dupy
Zresztą nigdy nie byłam optymistką

No dobra jesteśmy od godziny w klinice i nie wiem czy nas zaraz alkomatem nie zbadają albo nie odmówią iui ze względu na nasz stan psychiczny.
Mój kochany mąż sprawił, że się popłakałam... ze śmiechu. Pani w rejestracji też się śmiała cały czas z nas. Hasła mojego męża "przez wypełnianie tych druków już mi się odechciało, para uleciała i ciężko będzie strzelać" albo na pytanie Pani o ilość dni abstynencji (seksualnej) zapytał "mojej czy żony" idt. Cały czas generalnie jeden wielki rechot. Za to go kocham bo normalnie jakbym sama była to tylko bym histeryzowała i się stresowała a tak to uśmiech jest :)

No dobra jesteśmy od godziny w klinice i nie wiem czy nas zaraz alkomatem nie zbadają albo nie odmówią iui ze względu na nasz stan psychiczny.
Mój kochany mąż sprawił, że się popłakałam... ze śmiechu. Pani w rejestracji też się śmiała cały czas z nas. Hasła mojego męża "przez wypełnianie tych druków już mi się odechciało, para uleciała i ciężko będzie strzelać" albo na pytanie Pani o ilość dni abstynencji (seksualnej) zapytał "mojej czy żony" idt. Cały czas generalnie jeden wielki rechot. Za to go kocham bo normalnie jakbym sama była to tylko bym histeryzowała i się stresowała a tak to uśmiech jest :)

Trzymam kciuki, uda się! Będą z tego dzieci :)

[emoji64]

Joaszka chęć posiadania drugiego dziecka nie jest mniejsza od pierwszego. Przynajmniej u mnie tak jest. I zgadzam się co do niesprawiedliwości, wiele rodzin zapewniłoby max miłości, czasu a mają problem z zajściem w ciążę.

Super ze macie taku humor przynajmniej mniej stresu :)

A u mnie a nadal nie ma no niech juz przychodzi.
Jedyne co to śluz troszkę kolorze bladego różu. Ale tylko w środku. Na wkładce nic.
Brzuch nie boli.
Jedyne co mam narazie to biegunkę ale u mnie to standard po obiedzie...

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joaszka chęć posiadania drugiego dziecka nie jest mniejsza od pierwszego. Przynajmniej u mnie tak jest. I zgadzam się co do niesprawiedliwości, wiele rodzin zapewniłoby max miłości, czasu a mają problem z zajściem w ciążę.
Szkoda tylko że ta chęć naszła nas dopiero po 7 latach...gdzie zaraz bliżej mi do menopauzy niż rodzenia dzieci...

Do góry