reklama
zgryźliwabasia
Fanka BB :)
A ja zawsze myślałam że mam jeszcze mnóstwo czasu... A tu dupa. Czasu może i mam bo rezerwa jajnikowa na fajnym poziomie ale co z tego jak się jajowody sypią...
Jeszcze będziesz na mecze ze swoją drużyną piłkarską jeździć
[emoji64]
pyzunia86
Ja mam przerwe juz 12 lat a wy martwicie sie ze macie 7 he he.
Mnie tez trafia szlag jak wszyscy naokolo maja wiecej dzieci.
Przyklad w rodzinie moj brat ma 5. Teraz w rodzinie tez jest jedna w ciazy i do tego mialysmy miec ten sam miejwiecej termin porodu. Tylko ze ja stracilam bliźniacza ciaze a u niej ok.
W robocie 2 w ciazy tez podobne terminy co ja mialam miec.
Tylko siasc i wyc do ksiezyca pozostaje. Mi tez czas ucieka bo jak mi sie nawroci moja choroba to juz bede mogla zapomniec o dziecku badz dzieciach
Przyklad w rodzinie moj brat ma 5. Teraz w rodzinie tez jest jedna w ciazy i do tego mialysmy miec ten sam miejwiecej termin porodu. Tylko ze ja stracilam bliźniacza ciaze a u niej ok.
Tylko siasc i wyc do ksiezyca pozostaje. Mi tez czas ucieka bo jak mi sie nawroci moja choroba to juz bede mogla zapomniec o dziecku badz dzieciach
oczekiwanie
U nas TaK samo. Młody zaraz 7 lat , ja 37 i się dzieci zachciało. No ale trzeba walczyć o marzeniaTo dokładnie tak jak u nas. Młody skończył 7 lat a mój zegar biologiczny przyspieszył.
Joaszka
Pyzunia ale lat masz mniej[emoji6]bynajmniej sądząc po nicku...Ja mam przerwe juz 12 lat a wy martwicie sie ze macie 7 he he.
Ja niedługo idę w odwiedziny do koleżanki. Właśnie 3 urodziła...ot tak.za 1 razem. Facet pali i piwka nie unika...ona tylko rok młodsza...no i cieszę się i zazdroszczę i zła jestem. Takie sprzeczne uczucia. Albo znajoma -w szoku że w ciąży,załamana bo 2 nie chciała...no to się kurna zabezpiecza. Z seksu są dzieci. Na ogół...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwiaaa36
Początkująca w BB
MoKa Twój mąż ma niezłe poczucie humoru a Panie musiały mieć niezły ubaw trzymam kciuki!
Widzę że nie tylko ja czekałam z decyzją o drugim dziecku. U nas będzie niecałe 7 lat różnicy o ile w tym roku nam się uda zajść w ciążę.
Widzę że nie tylko ja czekałam z decyzją o drugim dziecku. U nas będzie niecałe 7 lat różnicy o ile w tym roku nam się uda zajść w ciążę.
MoKa
No i już po Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni
reklama
No i już po Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Testowanie za 14 dni
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom