reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No i już po :) Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie :) Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni
Czekamy na 2 kreski[emoji8]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam nadzieje ze każda doczeka się upragnionego dzidziusia.
Powiem wam ze bratowa mecze zostawiła męża i 3 letniego synka bo jej się odmieniło i wolność zachcialo.teraz podobno znowu jest w ciąży tylko km coś tam ma innego i ciekawe jak długo tu będzie mamusia.niewiem jak można zostawić dziecko takie male i zero kontaktu nic .dodam ze to była ukochana synowa ideał gospodyni ogólnie gwiazda wsi

A jak się czujesz kochana? Imię jakieś już maciee? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to już luz blues :) Imię to dylemat, na chwilę obecną mówimy Becia :D Ale tak w formie żartu bo chyba nie lubi jak się do niej tak mówi, bo zaczyna mnie okładać :D
Amelia, Hania, Helena albo Rozalia. Chciałam Apololnia po pra babci, ale teraz same POLE na osiedlu ;D K chce Michalina bo mamy syna Michała, ale mi nie pasi :p
A Ty jak tam ? Czytałam, że w szpitalowie na IP byłaś, wszystko ok?

No i już po :) Nie powiem żeby to przyjemne było ale dla dzidzi wszystko! Miałam dwa dorodne pęcherzyki 23 i 24 mm, jeden po prawej a drugi po lewej stronie :) Endometrium 10 - lekarka mówiła że bardzo ładne.
Z zaleceń to zero gorących kąpieli i najlepiej prysznic, odpada oczywiście sauna, solarium. Mam też sobie siłownię i sporty odpuścić oraz noszenie ciężkich rzeczy i unikać stresu.
Za dwa dni kontrolne USG czy pęcherzyki pękły (o to się boję) i wtedy decyzja czy jakieś leki.
Testowanie za 14 dni
No to kciuki mocno zaciskamy. Niech się maluchy tam postarają
No to jesteśmy w tym samym wieku i dzieci w tym samym mamy[emoji6]
U mnie M starszy 8 lat więc też czas nie jest naszym przyjacielem...

Moj ode mnie młodszy i tym się pocieszam, ale w czerwcu wysyłam go na badanie nasienia .

Pyzunia ale lat masz mniej[emoji6]bynajmniej sądząc po nicku...
Ja niedługo idę w odwiedziny do koleżanki. Właśnie 3 urodziła...ot tak.za 1 razem. Facet pali i piwka nie unika...ona tylko rok młodsza...no i cieszę się i zazdroszczę i zła jestem. Takie sprzeczne uczucia. Albo znajoma -w szoku że w ciąży,załamana bo 2 nie chciała...no to się kurna zabezpiecza. Z seksu są dzieci. Na ogół...

Tak kochana lat mniej mam niz niektore z Was ale dosc duzo chorowalam. Jesli jedna z chorob mi sie nawroci to bede musiala zapomniec o potomstwie. Moglam wrocic do staran bo cofla mi sie choroba ktora uposledza mowe i sraszny bol jest przy tym mialam 1 rzut tylko i wyszlam z tego kolejny jak bedzie to moze sie skonczyc skomplikowana operacja w okolicy potylicy ktora nie jest refundowana.
Po drugie mam czestoskurcze serca czyli zespol wpw non stop kontrola kardiologa narazie jest ok jestem po 2 operacjach.
Do tego zeby bylo malo moj maz ma cukrzyce i nadcisnienie samoistne ktorego nie idzie wyleczyc nawet jakby byl chudy jak szczypiorek.
Wiec kolorowo tez nie mam niestety

Tak kochana lat mniej mam niz niektore z Was ale dosc duzo chorowalam. Jesli jedna z chorob mi sie nawroci to bede musiala zapomniec o potomstwie. Moglam wrocic do staran bo cofla mi sie choroba ktora uposledza mowe i sraszny bol jest przy tym mialam 1 rzut tylko i wyszlam z tego kolejny jak bedzie to moze sie skonczyc skomplikowana operacja w okolicy potylicy ktora nie jest refundowana.
Po drugie mam czestoskurcze serca czyli zespol wpw non stop kontrola kardiologa narazie jest ok jestem po 2 operacjach.
Do tego zeby bylo malo moj maz ma cukrzyce i nadcisnienie samoistne ktorego nie idzie wyleczyc nawet jakby byl chudy jak szczypiorek.
No to życie też cię nie rozpieszcza . Czy nawrót choroby jest od czegoś uzależniony? Czy przychodzi samoistnie?? Można się jakoś przed tym uchronić???

Teraz to już luz blues :) Imię to dylemat, na chwilę obecną mówimy Becia :D Ale tak w formie żartu bo chyba nie lubi jak się do niej tak mówi, bo zaczyna mnie okładać :D
Amelia, Hania, Helena albo Rozalia. Chciałam Apololnia po pra babci, ale teraz same POLE na osiedlu ;D K chce Michalina bo mamy syna Michała, ale mi nie pasi [emoji14]
A Ty jak tam ? Czytałam, że w szpitalowie na IP byłaś, wszystko ok?
Helena[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No to życie też cię nie rozpieszcza . Czy nawrót choroby jest od czegoś uzależniony? Czy przychodzi samoistnie?? Można się jakoś przed tym uchronić???
Niestety nie da rady sie przed tym uchronic. To jest neuralgia nerwu trojdzielnego twarzy. Poki co po tamtym rzucie zostal mi tylko delikatnie opadajacy kacik ust i czasem mi slina ucieka. Mialam wielkie szczescie.
A bol to ponoz x10 bol zeba i dodaj do tego x 10 bol ucha.
Nawet najwiekszemu wrogowi tego nie zycze.
Leczy sie to tabletkami na padaczke i to nawet nie leczy tylko podlecza badz usypia.

Zycie nie jest uslane rozami dlatego biore je jakie jest. Dziekuje za to co mam.

reklama
Ehh...ciężki temat. Faktycznie trochę tego jest...

Czytam teraz na fb mamy ginekolog o planowaniu płci...i kur...se myśle jak wiele kobiet nie ma pojęcia co to problemy z owulacja,zdrowiem że sobie "wybierają" płeć i dumne jak pawie że mają rację że w owu chłopiec bo im się udało...

Do góry