reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@MoKa a nie były bolesne? Dziwne że tak poskrecane nie dawały żadnych objawów...

Powodzenia dziś o 17.30![emoji110]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to jest dla wszystkich mega dziwne. Lekarz też twierdzi, że to niemożliwe. Koleżanka mówi, że to przez to, że ja taka twarda jestem i olewam ból i pewnie nie zwróciłam uwagi ale serio miesiączek nigdy nie miałam jakiś bolesnych specjalnie. Nigdy nie brałam podczas okresu tabletek przeciwbólowych. Nie miałam żadnych oznak, które by wskazywały że coś jest nie tak.

No właśnie to jest dla wszystkich mega dziwne. Lekarz też twierdzi, że to niemożliwe. Koleżanka mówi, że to przez to, że ja taka twarda jestem i olewam ból i pewnie nie zwróciłam uwagi ale serio miesiączek nigdy nie miałam jakiś bolesnych specjalnie. Nigdy nie brałam podczas okresu tabletek przeciwbólowych. Nie miałam żadnych oznak, które by wskazywały że coś jest nie tak.
Powodznia i trzymam kciuki :)

reklama
Tak :)
Wczoraj temp. 36,61 dzis 36,9 29 dc

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Rob ten test
Witam. U mnie 25 dc, tem z rana 36,6. Zrobiłam test Ale negatywny. @ na być w piątek Ale nie mam żadnych objawów na nią. No cóż zobaczę co będzie w piątek

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze za wcześnie na test. Ilu dniowe masz cykle??
No lipa. Ja owu mam 12 dc. To jeśli szybciej to nawet @ mi się nie zdąży skończyć...
Akurat endometrium mam dość grube -15mm.

Sama nie wiem czy tym mnie chce stymulować. Wydaje mi się że mówiło o clo...
Najpierw miała być sprawdzana drożność a w następnym cyklu stymulacja...

Muszę iść chyba jednak wcześniej na wizytę i dokładnie wszystko omówić. Dam sobie jeszcze 3 mce. Muszę teraz w pracy trochę się spiąć bo koniec roku szkolnego powoli i już dyrektorka jeczy że za mało zaangażowania z mojej strony.
No może i tak bo teraz coś innego pochłania moją uwagę...i w sumie mam jakiś kryzys...Strasznie zaczyna mnie męczyć ten tryb pracy od 12 do 22 i powrót do domu o 23 lub na nockę. Jak wracam M śpi bo o 4 wstaje,jak on wychodzi ja śpię.
Córka rano do przedszkola,ja do pracy na 12 i jak wracam to już śpi...ok są dni wolne,wakacje...Ale jednak chciałabym wieczorami być w domu z rodziną...Wiedziałam na co się decyduje ale też jak zaczynałam to M miał inne zmiany. I córka nie chodziła jeszcze do przedszkola więc do południa byłyśmy razem. A teraz po 5 latach jakiś kryzys mnie dopadł. Zwłaszcza że taki tryb życia mocno nam utrudnia starania...

Dziś lecimy do kina z córką a jutro już na nocke w pracy[emoji20]
Miłego dnia[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie ciężko, ja też lubię spędzać dużo czasu z moim synkiem. Nie myślałaś żeby zmienić pracę???

Do góry