reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry panie! U mnie dzisiaj 10dc, przewiduje owulacje na czwartek także trzeba brać się do roboty! Może tym razem coś z tego będzie, tak bardzo bym chciała! :) niniejszym życzę wszystkim miłego dnia i wybieram się do pracy :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Cześć Rybeńki [emoji11] jak tam.majówka, nie przemarzły wam te zgrabne tyłeczki?

@Spark cudny brzusio [emoji7] Ja mam 3 razy taki i to.Tylko z obiadem w środku [emoji23]

Powiem wam ze mierzenie temp dało mi bardzo dużo, wiem że i ja i apki źle wyliczały mi owu... nie powiem, nadzieje na ten cykl trochę mam, może słabo obstawiony, Ale nie z takich seksów dzieci wychodziły [emoji28] także u mnie chyba już po owu [emoji7] wczoraj wzrost o 0,1 dzisiaj już więcej [emoji16] [emoji110]

1493706967-aaaaaa.png

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Witam się z rana. Wyjątkowo w tym roku też mam wolne. Ale siedzę w domu ze swoim synem i jeżdżę do szpitala do taty. Dziś dla odmiany siostra zostawia mi swoje 2 dziewczyny 2 i 5 lat do tego mój 6 latek i znowu calutki dzień zleci jsk i cala majówka.
Ja tez czekam na @ u mnie na spokojnie bez starań w tym cyklu. Od 5 dc zaczynam clo i tez zastanawiam się kiedy owu się po tym pojawi skoro piszecie że dużo szybciej.

f2wlj44juj75ukos.png

dzś 29 dc
wstawam Wam wykres żeby lepiej zobrazować.
@Dariana nie mam pojęcia kiedy będę testować i wogołe czy będę może to tylko jednorazowy skok a i przy takiej temp. @ też możę przyjść.
dokładnie też nie wiem kiedy była owu.

upload_2017-5-2_9-20-27.png

Załączniki

• upload_2017-5-2_9-20-27.png
    upload_2017-5-2_9-20-27.png
    74,6 KB · Wyświetleń: 197
Hellooo kobiti witam o poranku!
Ja już od 6:00 nie śpię - jakoś tak chyba przed tą IUI mam stresa. Chciałabym być już po a tak to myślę co będzie jak będzie no i kiedy pękną pęcherzyki. Lekarz mówił, że to zastrzyku to nie jest tak że pęka od razu ale pomiędzy 36 a 48 godziną, tak też jest na ulotce. Mam nadzieję, że tak będzie i nie pęknie za szybko

Ja mogę tylko na drugie pomóc i odpowiedzieć :) Ja miałam CLO mimo normalnej owulacji bo gin chciał, żeby były dwa duże pęcherzyki a nie tylko jeden jak zawsze. Mi CLO w ogóle nie pomogło i ja niestety dużo ubocznych miałam efektów (chyba połowę tego co na ulotce wypisano). Te tabletki przepisał mi normalny gin.
W klinice zdecydowanie mi je odradzono. CLO niestety upośledza endometrium (dlatego biorąc go trzeba koniecznie brać jeszcze jeden lek właśnie na wzrost endometrium), pogarsza też śluz co nie pomaga plemnikom. No i owu jest dużo szybciej - ja już miałam chyba w 9 dc a zawsze mam w 14 dc. Dlatego teraz miałam zastrzyki z gonadotropinami. Są niestety dużo droższe ale też dużo podobno lepsze. Lekarz mówił, że po nich nic się nie dzieje negatywnego ze śluzem czy endometrium i podobno powoduje też, że pęcherzyki jakościowo są lepsze.
No i to tyle co wiem
No lipa. Ja owu mam 12 dc. To jeśli szybciej to nawet @ mi się nie zdąży skończyć...
Akurat endometrium mam dość grube -15mm.

Sama nie wiem czy tym mnie chce stymulować. Wydaje mi się że mówiło o clo...
Najpierw miała być sprawdzana drożność a w następnym cyklu stymulacja...

Muszę iść chyba jednak wcześniej na wizytę i dokładnie wszystko omówić. Dam sobie jeszcze 3 mce. Muszę teraz w pracy trochę się spiąć bo koniec roku szkolnego powoli i już dyrektorka jeczy że za mało zaangażowania z mojej strony.
No może i tak bo teraz coś innego pochłania moją uwagę...i w sumie mam jakiś kryzys...Strasznie zaczyna mnie męczyć ten tryb pracy od 12 do 22 i powrót do domu o 23 lub na nockę. Jak wracam M śpi bo o 4 wstaje,jak on wychodzi ja śpię.
Córka rano do przedszkola,ja do pracy na 12 i jak wracam to już śpi...ok są dni wolne,wakacje...Ale jednak chciałabym wieczorami być w domu z rodziną...Wiedziałam na co się decyduje ale też jak zaczynałam to M miał inne zmiany. I córka nie chodziła jeszcze do przedszkola więc do południa byłyśmy razem. A teraz po 5 latach jakiś kryzys mnie dopadł. Zwłaszcza że taki tryb życia mocno nam utrudnia starania...

Dziś lecimy do kina z córką a jutro już na nocke w pracy[emoji20]

Miłego dnia[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry