Dariana
Fanka BB :)
Ładny skok, trzymam kciuki kiedy zamierzasz testować?
Dziękuję
U mnie dziś spadek do 36.37 i @ się rozkręca.
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny skok, trzymam kciuki kiedy zamierzasz testować?
Dziękuję
No lipa. Ja owu mam 12 dc. To jeśli szybciej to nawet @ mi się nie zdąży skończyć...Ja mogę tylko na drugie pomóc i odpowiedzieć Ja miałam CLO mimo normalnej owulacji bo gin chciał, żeby były dwa duże pęcherzyki a nie tylko jeden jak zawsze. Mi CLO w ogóle nie pomogło i ja niestety dużo ubocznych miałam efektów (chyba połowę tego co na ulotce wypisano). Te tabletki przepisał mi normalny gin.
W klinice zdecydowanie mi je odradzono. CLO niestety upośledza endometrium (dlatego biorąc go trzeba koniecznie brać jeszcze jeden lek właśnie na wzrost endometrium), pogarsza też śluz co nie pomaga plemnikom. No i owu jest dużo szybciej - ja już miałam chyba w 9 dc a zawsze mam w 14 dc. Dlatego teraz miałam zastrzyki z gonadotropinami. Są niestety dużo droższe ale też dużo podobno lepsze. Lekarz mówił, że po nich nic się nie dzieje negatywnego ze śluzem czy endometrium i podobno powoduje też, że pęcherzyki jakościowo są lepsze.
No i to tyle co wiem
@MoKa a nie były bolesne? Dziwne że tak poskrecane nie dawały żadnych objawów...Ja zawsze miałam mega regularne a mimo to były zatkane.