reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. Mam nieregularne miesiaczki. Nawet do 50 dni. Ostatnio robilam badania i wyszedl progesteron 0.54 duzo ponizej normy. Prawdopodobnie nie mam w ogole owulacji. Jestem na inofolicu narazie. Wizyte u lekarza mam za 7dni. Ktoras z was tez miala niski progesteron? Prolaktyne mam powyzej 10 w normie

Pisalam wcześniej ze zrobiłam i negatyw

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, wiem, najpierw wysłałam wiadomość a później zobaczyłam, że już po teście.
U mnie taka sytuacja na wykresie. Może owu idzie, że niziny?
Screenshot_20170502-130316.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170502-130316.jpg
    Screenshot_20170502-130316.jpg
    90,6 KB · Wyświetleń: 336
Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane dziewczyny:happy:
Siedzę w pracy i zasypiam!:oops:
Nie lubię takich dni, nic się nie dzieje a czas się ciągnieee masakrycznie.

Pyzunia86 nie jesteś sama w tym fiksowaniu:happy:, mi niestety też się włączyło zrobiłam nawet 2 testy ciążowe:oops: i oczywiście nic:sad:
Jutro powinnam dostać @ i lepiej niech już przychodzi bo takie czekanie jest denerwujące.

Spark śliczny brzuszek zazdroszczę figury, zgrabna mamusia z Ciebie:happy:

Ja to w pierwszej ciąży wyglądałam jak wieloryb, bo przytyłam dużo, teraz jestem pod opieką dietetyka, udało się schudnąć, ale do wagi sprzed ciąży jeszcze mi brakuje ok 7 kg.:(
W ciąży nie zamierzam się odchudzać ale zdrowiej i rozsądniej odżywiać i mam nadzieję że już nie utyję tak sporo.
No ale najpierw trzeba zajść, a niestety nie będzie to chyba takie łatwe.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:happy:

@Spark slodki brzusio rośniesz kochana i to jest najwazniejsze nie wazne czy bedzie to 10 czy tak jak w moim przypadku 16kg przy córce chociaz urodzila sie malutka bo miala 48cm i 2300 wazyla ...
U mnie pogoda znow na minus wczoraj slonko i grill a dzisiaj deszcz od rana...:crazy:
Ja rozumiem kwiecień plecie ...ale mamy juz maj :oo2:gdzie to slonko :huh:
Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna ...
@marc jak tam.twoja @@@ rozkrecila sie paskuda?
@NeSSi jak twoje samopoczucie kiedy kolejna wizyta ?

Nie... lekkie planienia...

Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane dziewczyny:happy:
Siedzę w pracy i zasypiam!:oops:
Nie lubię takich dni, nic się nie dzieje a czas się ciągnieee masakrycznie.

Pyzunia86 nie jesteś sama w tym fiksowaniu:happy:, mi niestety też się włączyło zrobiłam nawet 2 testy ciążowe:oops: i oczywiście nic:sad:
Jutro powinnam dostać @ i lepiej niech już przychodzi bo takie czekanie jest denerwujące.

Spark śliczny brzuszek zazdroszczę figury, zgrabna mamusia z Ciebie:happy:

Ja to w pierwszej ciąży wyglądałam jak wieloryb, bo przytyłam dużo, teraz jestem pod opieką dietetyka, udało się schudnąć, ale do wagi sprzed ciąży jeszcze mi brakuje ok 7 kg.:(
W ciąży nie zamierzam się odchudzać ale zdrowiej i rozsądniej odżywiać i mam nadzieję że już nie utyję tak sporo.
No ale najpierw trzeba zajść, a niestety nie będzie to chyba takie łatwe.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:happy:
Dziękuję :) choć wiesz, ostatnio na wizycie było -0,6kg a teraz 3 tygodnie od wizyty +1,2kg a do wizyty jeszcze 1,5 tyg [emoji14] także też może na koniec być "nieźle" [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :) choć wiesz, ostatnio na wizycie było -0,6kg a teraz 3 tygodnie od wizyty +1,2kg a do wizyty jeszcze 1,5 tyg [emoji14] także też może na koniec być "nieźle" [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze żebyś była zdrowa [emoji4] i niczym się nie martwiła! Później się zajmiesz kilogramami [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry