reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Rob ten test

Jeszcze za wcześnie na test. Ilu dniowe masz cykle??

No to faktycznie ciężko, ja też lubię spędzać dużo czasu z moim synkiem. Nie myślałaś żeby zmienić pracę???
Pracuję jako wychowawca w internacie. Umowa na czas nieokreślonyNo i nie oszukujmy się - 2 tyś to niby nie dużo ale więcej niż w sklepie...i zaczynać znów od zera? Bujać się po szkołach i co roku martwić czy będą dzieci i etat..

Samą pracę z młodzieżą lubię. Tylko te godziny pracy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciezko zdecydować sie na ziane pracy ale godziny pracy to masz ciężkie. Przed ciaza zmieniac prace to tez nie bardzo bo nikt nie da umowy od razu na czas nieokreślony. A tak to fajnie po macierzynskim jest miec gdzie wrocic. Ja w srodku cyklu wiec dzialamy ;-)

Ciezko zdecydować sie na ziane pracy ale godziny pracy to masz ciężkie. Przed ciaza zmieniac prace to tez nie bardzo bo nikt nie da umowy od razu na czas nieokreślony. A tak to fajnie po macierzynskim jest miec gdzie wrocic. Ja w srodku cyklu wiec dzialamy ;-)
Czy przed ciąża czy po ciąży to nie oszukujmy się - o pracę ciężko. A zwłaszcza w moim zawodzie...także o ile mnie nie wyrzuca albo internatu nie zlikwiduja będę tam kiblowac do emerytury...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark slodki brzusio rośniesz kochana i to jest najwazniejsze nie wazne czy bedzie to 10 czy tak jak w moim przypadku 16kg przy córce chociaz urodzila sie malutka bo miala 48cm i 2300 wazyla ...
U mnie pogoda znow na minus wczoraj slonko i grill a dzisiaj deszcz od rana...:crazy:
Ja rozumiem kwiecień plecie ...ale mamy juz maj :oo2:gdzie to slonko :huh:
Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna ...
@marc jak tam.twoja @@@ rozkrecila sie paskuda?
@NeSSi jak twoje samopoczucie kiedy kolejna wizyta ?

reklama
Hej .
Dziewczyny u mnie dzis 16 dc. Od rana czuje w podbrzuszu chocbym miala pilke tenisowa w okolicy lewego jajnika. Nie boli ale czuje ja.
Chyba zaczynam fiksowac przez chec zajscia w ciaze.

Do góry