reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 przykro mi z powodu straty kochana .... :(
dobrze mimo wszystko ze masz taka silną wole walki o swoje marzenia !
❤️
Witam nowe dziewczynki czujcie się jak u siebie w domu:D:p
U mnie dziś 22dc /31 pogoda sie poprawila wiec i humorek lepszy ...
Pozdrawiam wszystkie staraczki,mamuski, i przyszle mamuski :happy::happy:
@Paraplu życzę dogadania sie ze swoja druga polóweczką ...uwazam ze kazdy problem mozna rozwiązać ale tylko wtedy gdy chca tego obydwie strony ...;-) ;)

reklama
Hej dziewczyny cały czas was podczytuje choć pisze rzadko cały czas mdłości mnie mecza dziś caly dzień przelezalam z czego polowe przespalam oj jeszcze mój m mnie wkurza jakby nie wierzył ze mogę trochę gorzej się czuć.
Co prawda pierwsza ciążę znosilam prawie cala bez objawów to teraz nawet pryszcze mnie nawiedzily .

@Paraplu musicie porozmawiać czemu on tak się zachowuje napewno sobie wyjasnicie i się poulkada

Która z nas nie wypychala sobie "piersi"? [emoji1]Nie sadzilam że tak szybko nadejdzie ten moment...
1493576593-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower tylko się nie gniewaj...
Ale jeśli rzeczywiście wcześniej nie miałaś ochoty,często odmawiałas to trochę rozumiem twojego faceta...
U mnie to zawsze ja napalona. Przed staraniami też. I wkurza mnie to. Zawsze lubiłam seks. Na początku związku widywalismy się w weekendy tylko i wtedy czasem 3 razy pod rząd. Po zamieszkaniu razem trochę mniej.
A teraz jak mam tą durną pracę zmianowa a M na jedną zmianę to jak ja wracam on śpi bo wstaje o 4 a jak wychodzi to ja jeszcze śpię...
Także dziecko praca zmęczenie i kicha. M ma ogolnie mniejsze potrzeby a prawda też taka że mimo że nie leżę jak kłoda to on więcej wysiłku musi włożyć
emoji6.png
a po treningu na silce to różnie bywa...a nie zabronie mu przecież. No i jest nstarszy o 8 lat...
Skomplikowane to.

Nie mam za co sie obrazac bo ja dobrze wiem ze tak jest! :) ale skoro On do tej pory chcial non stop, bo ja nawet nie moge w domu sie ruszyc zeby nie zostac obmacana i non stop rozmowa jest o sexie, kiedy bedzie a jak bedzie i czy bedzie i nawet jak juz wlasnie skonczymy sie przytulac to pada kolejne zdanie czy za chwile znowu bedzie albo czy jutro rano bedzie! Od samych tych rozmow mam juz dosc! wiec teraz jak ja chce to ja uwazam ze skoro ma taki poped i chce zawsze i wszedzie i non stop to powinien sie cieszyc ze zgadzam sie i inicjuje zamiast puszczac fochy. Dla mnie to wychodzi jakby na zlosc mi robil!

Rano K znow wielka obraza majestatu, juz nie wytrzymalam i sie strasznie z nim poklocilam. Pojechal do swojego ojca na reszte urlopu. Siedze i rycze, juz mnie glowa z tego placzu boli. Przepadl cykl, zniszczyl mi pobyt w domu i nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu. Nie wiem czemu jest takim burakiem tylko u mnie w domu :( normalnie to cydowny czlowiek! Nie rozumiem tej zmiany! On uwaza, ze zadnej zmiany w nim nie ma a ja ja widze i to ogromna! I to tylko u mnie w domu :(

Nie plakaj juz! Akurat to teraz nic nie zmieni. Przykro mi ze tak wyglada Twoj weekend, i najgorsze ze opinia o K u Twojej mamy jest taka a nie inna i nawet nie ma sie jej o to dziwic skoro tylko z takiej strony On sie jej pokazuje. Napij sie z mama winka i nie mysl dzis juz o tym a jutro zobaczysz ze jakos sie dogadacie! I moze w koncu jasnie Pan powie o co mu tak naprawde chodzi!

Witam serdecznie jestem mamą dwóch synów od maja zaczynamy się starać o 3 dziecko ponieważ na początku kwietnia odstawilam tabl a lek nakazał czekać miesiąc. Z racji płci męskiej przeważającej marzę o córeczce. ;)

witam i szybkiego zafasokowania :)

Dzięki @Lanvin :-*

Ja mam plamienie delikatniutkie takie brązowe, ale troszkę.
Nie wiem czy dla mnie dong coś zmienia moze te plamienia w tym cyklu sa nie tak wcześnie jak zawsze hmmm zobaczymy jutro i pojutrze.
Cycki mnie napotalaja jak szalone hehe :-)
Szkoda, ze tak mi sie cykle pochrzaniły bo teraz to nie wiem jak to i kiedy @

Któraś pytał mnie tez o donga czy wiedziałyśmy kiedy ta owu... ja nigdy nie wiem :-) od 2 cykli zawsze z początku cyklu mierze temp i wrzucam tutaj :-) dziewczyny mi zawsze podpowiadają kiedy owu i biorę tak 1 do 2 dni po jakby domniemanej owu :-)

A tak dziś u mnie wygląda tempka. Nawet udało się podziałać ;) Młoda auto odkurzała ;)
Pozdrawiam wszystkie nowe i stare staraczki. Miłego wypoczynku. :)
Czekam z utęsknieniem na pogodę. Zimno i nie fajnie... Ciężko idzie nam praca na działce :(
Aniu fajnie, że chęci wróciły , napisz mi czy masz może fuksja na ogrodzie?? Albo coś wiesz o nich?? Podobają mi się i bym sobie na tarasie postawiła.
@marc u mnie chyba dong też niczego nie zmienia. Poczekam do końca cyklu i wtedy się wypowiem, ale poza tym że pierwsze trzy dni pocilam się jak bobr nie zauważyłam zmian.

W końcu doczytałam. U mnie z rana słoneczko. Potem deszcz. Co do faceta. Mój były mąż nie szanował moich rodziców i w końcu tak samo zaczął traktować mnie. Facet powinien szanować wszystkie kobiety bez wyjątku bo tak będzie traktował swoją kobietę. Ja się na tym przejechałam. Nerwów mnie to dużo kosztowało. Nawet głupia dla niego z rodzicami się poklocilam bo myślałam że faktycznie coś źle robię ale to nie moja wina tylko jego. Nawet swoją mamę źle traktował i potem całą resztę. Ja tylko robie wszystko żeby mój synio taki nie był i uczę go szacunku. Oby mi się to udało.
A od kilku dni mam dola jakiegoś. Od 12 lutego 2017 roku mój tato jest w szpitalu po peknietym tetniaku na aorcie i udarze. Jest sparaliżowany. Raz jest lepiej raz gorzej i ciągle coś i normalnie odechciewa się wszystkiego.
No to po pisałam [emoji19]

f2wlj44juj75ukos.png

Aniu fajnie, że chęci wróciły , napisz mi czy masz może fuksja na ogrodzie?? Albo coś wiesz o nich?? Podobają mi się i bym sobie na tarasie postawiła.
@marc u mnie chyba dong też niczego nie zmienia. Poczekam do końca cyklu i wtedy się wypowiem, ale poza tym że pierwsze trzy dni pocilam się jak bobr nie zauważyłam zmian.

No wlasnie ..... pocenie to i ja tez miałam ....
U mnie tez cykl trochę sie wydłużył .... i teraz mam do wyboru, albo @ dostanę w 28 dniu, albo 29,30,32 :-)

W końcu doczytałam. U mnie z rana słoneczko. Potem deszcz. Co do faceta. Mój były mąż nie szanował moich rodziców i w końcu tak samo zaczął traktować mnie. Facet powinien szanować wszystkie kobiety bez wyjątku bo tak będzie traktował swoją kobietę. Ja się na tym przejechałam. Nerwów mnie to dużo kosztowało. Nawet głupia dla niego z rodzicami się poklocilam bo myślałam że faktycznie coś źle robię ale to nie moja wina tylko jego. Nawet swoją mamę źle traktował i potem całą resztę. Ja tylko robie wszystko żeby mój synio taki nie był i uczę go szacunku. Oby mi się to udało.
A od kilku dni mam dola jakiegoś. Od 12 lutego 2017 roku mój tato jest w szpitalu po peknietym tetniaku na aorcie i udarze. Jest sparaliżowany. Raz jest lepiej raz gorzej i ciągle coś i normalnie odechciewa się wszystkiego.
No to po pisałam [emoji19]

f2wlj44juj75ukos.png
Przykro mi z powodu twojego taty. Zdrowia dla Niego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 musisz zmienić lekarza. Zdecydowanie!
Ja na prolaktyne też biorę dostinex.
U mnie dziś również spadek o 0,2 więc @kotek87 razem czekamy a @
U mnie ładna słoneczna pogoda :) Miłej niedzieli kochane :)
Jestem:)
@ jeszcze nie przyszła a jak u Ciebie.
Leze juz w łóżeczku po grillu robilam dzis z okazji moich ur i 5 rocznicy ślubu.
Ale sie obżarłam.
Nic nie pilam bo maz mi zabronił bo stwierdził ze okresu nie dostałam to nie moge bo a noz jestem w ciazy ta...
Rano były bole okresowe ale przeszły pewnie rano przyjdzie....
@miffi jak u Ciebie :)
@Paraplu nie przejmuj sie przejdzie mu, korzystał z chwil spędzonych z mama :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry