przykro miCóż u mnie już rozpoczęło sie małe plamienia ... @ się rozkręca
reklama
Spark
Fanka BB :)
Cóż u mnie już rozpoczęło sie małe plamienia ... @ się rozkręca
Wielka szkoda...
Szkoda u mnie własnie wczoraj tak bylo a dzisiaj masakra ..Cóż u mnie już rozpoczęło sie małe plamienia ... @ się rozkręca
anulka_p
Przykro mi. [emoji17] Dzidziuś chce być dzidziusiem wiosennym nie zimowym. [emoji6]Cóż u mnie już rozpoczęło sie małe plamienia ... @ się rozkręca
Ojjj.. tulam mocno! !!! Kochana Marcowki będą wasze!Bry.. Jedna kreseczka, brzusio zaczyna bolec miediaczkowo, wiec dzisiaj zacznie sie nowy cykl.
Elenna niestety nie dołącze do Ciebie na lutowkach, ale moze marzec będzie moj
To przesyłam troszkę pozytywnej energi!!!!!Cześć dziewczyny, ja właśnie w drodze do pracy, a jestem padnieta...to będzie ciężki dzień...
Tulam mocno i trzymam kciuki za następny cykl!Cóż u mnie już rozpoczęło sie małe plamienia ... @ się rozkręca
U nas paskudna pogoda nic się nie chce. Wczoraj zrobiliśmy sobie grilla. .. i chyba zaraz na 2 śniadanko zjem sobie odgrzewane pierś z kurki
Spark
Dzięki Fabi a Ty jak się czujesz??Ojjj.. tulam mocno! !!! Kochana Marcowki będą wasze!
To przesyłam troszkę pozytywnej energi!!!!!
Tulam mocno i trzymam kciuki za następny cykl!
U nas paskudna pogoda nic się nie chce. Wczoraj zrobiliśmy sobie grilla. .. i chyba zaraz na 2 śniadanko zjem sobie odgrzewane pierś z kurki
Witam serdecznie dziewczyny. Chciałbym dołączyć do grona staraczek na 2017. Dziewczyny z wątku Starania po straconej ciąży już mnie znają. Pozwólcie że się przedstawię i opowiem moją historię. Na imię mam Ola 32 lata i 6 letniego synka. Mieszkam w De.W grudniu postanowiliśmy z mężem rozpocząć starania o drugiego dzidziusia. W lutym zaskoczyło ale niestety poronilam. Ciąża biochemiczna. W poprzednim cyklu padlam ofiarą strasznej pomyłki. Pomylili mi wyniki bety w laboratorium i mój lekarz zadzwonił do mnie z radosną nowina że jestem w ciąży. Euforia trwała 3 dni. 26 maja dostałam @. Wtedy wyjaśniło się że wynik bety był nie mój. Teraz jestem na etapie starań. Prawdopodobnie wczoraj była owulka ale jeszcze postaramy się dzisiaj dla pewności.
Mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie bo bardzo brakuje mi bratnich duszyczek które rozumieją i przeżywają to co ja. Mam nadzieję również że uda nam się wszystkim zostać mamusiami w 2017.
Pozdrawiam [emoji8]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie bo bardzo brakuje mi bratnich duszyczek które rozumieją i przeżywają to co ja. Mam nadzieję również że uda nam się wszystkim zostać mamusiami w 2017.
Pozdrawiam [emoji8]
Witaj siwa84. Kiedy następna @?Witam serdecznie dziewczyny. Chciałbym dołączyć do grona staraczek na 2017. Dziewczyny z wątku Starania po straconej ciąży już mnie znają. Pozwólcie że się przedstawię i opowiem moją historię. Na imię mam Ola 32 lata i 6 letniego synka. Mieszkam w De.W grudniu postanowiliśmy z mężem rozpocząć starania o drugiego dzidziusia. W lutym zaskoczyło ale niestety poronilam. Ciąża biochemiczna. W poprzednim cyklu padlam ofiarą strasznej pomyłki. Pomylili mi wyniki bety w laboratorium i mój lekarz zadzwonił do mnie z radosną nowina że jestem w ciąży. Euforia trwała 3 dni. 26 maja dostałam @. Wtedy wyjaśniło się że wynik bety był nie mój. Teraz jestem na etapie starań. Prawdopodobnie wczoraj była owulka ale jeszcze postaramy się dzisiaj dla pewności.
Pozdrawiam [emoji8]
reklama
Ja też zamówiłam 20[emoji1] o czułości 10 miu/ml. Zobaczymy.No dziewczyny w tym miesiącu będę ostro testować hehe. Zamowilam 20testow hahaha. Obiecałam sobie ze nici z wcześniejszego testowania ale to jest silniejsze odemnie. W poniedziałek mają już przyjść