reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(
Kochana uspokoi się. Książka, relaksujaca muzyka. Internet out. Jak będziesz myślała, ze się nie uda to się nie uda. Więcej wiary. Musi się udać!!!

reklama
Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
17dc pozytyw. Mocna krecha. Chociaż 15dc też podejrzany. Kurczę ja nie używałam tych facelle. A jakieś inne oznaki na owu były?

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(

Bulbasek dobrze prawi [emoji846] wyłącz neta, przeczytaj książkę, obejrzyj jakiś lekki film [emoji846] Będzie dobrze [emoji8] Na pewno [emoji3] Tyle nas tu trzyma kciuki [emoji3]

@Bulbasek ochow i achow mi zabralko! [emoji7] niesamowite, ze to juz 18tc! Kiedy to zlecialo?! [emoji33]
Rosnijcie dlugo i zdrowo [emoji8]

Dorwalam neta w maku [emoji1377] wlasnie wyszlam z lipolizy. Doktor przesympatyczny, obsluga na najwyzszym poziomie, sam zabieg moge miec codziennie. Uklucie komara gorzej boli, ze nie wspomne o woskowaniu kuciamby po ktorym do tej pory mam koszmary i zespol stresu pourazowego [emoji23] teraz czuje ciepelko, lekkie pieczenie i klucie. Mam masowac uda i zobaczymy za jakies 2 tygodnie czy jest jakikolwiek efekt.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

O maj ja takie miałam cały czas po zastrzyku na pęknięcie ale nie tak bez niczego... stawiałabym jednak na 17 dc :)

@oczekiwanie właśnie słyszałam, że miejsce złamania nieciekawe.
@Paraplu gips miałam zdjęty już 11 dnia. Mam orteze- stabilizator i pelny zakres ruchu, narazie moja rehabilitacja to zginanie i prostowanie, ale szczególnie do wyprostu sporo brakuje... no i skrętne ruchy reka są bardzo kiepskie. Mam nadzieję że to kiedyś wróci do normy. Przypuszczam że na kolejnej wizycie ortopeda zapoda mi jakąś konkretną rehabilitację.

Witam dzioluszki moje kochane ❤❤️
@auslanderka odpocznij i wracaj do nas ...:happy:

U mnie od rana leje i sa juz podtopienia masakra do tego jeszcze remont maly w domku robimy i to tym bardziej dobijajace tym bardziej ze dwa razy zalalo nam juz kotlownie i bylo trzeba pompowac by woda nie podeszla pod piec ...ja juz chce prawdziwa wiosne nie lubie takiej ponurej deszczowej pogody :huh::hmm:
Jesli chodzi o inne sprawy to u mnie dzis 20 dc/31 chyba bo sama nie wiem na jak.dlugi cykl sie nastawiac bo byl 28 a ostatni wyskoczyl 31 dni :eek: tak czy tak.czuje ze znow czeka mnie najdluzsze 11dni :baffled:
Nie lubie tego czasu oczekiwania na @@@@ dla mnie to wieczność

reklama
Do góry