reklama
[emoji173]️ gratulacje! [emoji4]Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia mój Stas. :*:*
Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe.
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Fanka BB :)
Mam nadzieję, ze będzie taki slodziak jak Twój :*Gratuluję!!! [emoji8][emoji8]
Wierzymy że się uda trzymam mocnoDziewczyny ja chyba oszaleję.... Im bliżej IUI tym większego mam stresa, jutro monitoring, zobaczymy czy te dwa pęcherzyki rosną... kurde z dnia na dzień coraz bardziej się schizuję. Koszmarnie boję się kolejnej porażki
Małopolskie padaDziewczyny gdzie w polsce nie pada i slonko jest ??
Jesli jest tak gdzies zbieram sie w nocy i rano juz tam bede
Może to nic groźnego. Kiedy będziesz wiedzieć coś konkretnego?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
badanie robiłam w zeszłą sobotę, gdzie pobrali mi wycinki...Lekarz nie mógł ocenić zmian i pobrał wycinki..powiedzieli, ze albo za dwa tygodnie(wtedy już za tydzień bym znała wynik) albo za 3 tygodnie( czyli wynik za dwa tygodnie). Chciałabym bardzo aby nie było to nic poważnego, ale jak myślałam pozytywnie o mamie czy mężu to potem okazywało się że rak.. Chce mi się tylko ryczeć...staram się nie płakać przy mężu...ale brakuje mi sił...
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]
Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.
Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]
Ja właśnie pije drugie śniadanko
Czyli 5
Biorę!! Kiedy wizyta??
Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki
Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak
Będzie dobrze! Zobaczysz! Kiedy masz wyniki?
wynik albo za tydzień albo za dwa..(bo mówią ,ze od 2 do 3 tygodni trzeba czekać), a jutro mija tydzień od pobrania...strasznie się boje...
Pyśka nie zamartwiaj sie. Tez mialam kolposkopie i biopsje zmiany na szyjce. Pewnie to nic strasznego jak u mnie. Do kontrolowania pewnie bedziesz miala zmiane.
O wlasnie moj gin. polecil mi pojscie do doktora o specjalizacji mi niewiadomej, znam poki co nazwisko tegoz lekarza. A polecil mi zrobienie dokladniejszych badan tej zmiany na szyjce by dowiedziec sie co ja powoduje bo to podobno pomaga w ocenie ryzyka tej zmiany. Chyba sie skusze ale to juz przy nastepnej wizycie w PL bo teraz juz nie raczej nie zdarze.
A jakie dokładniejsze badanie jeszcze można zrobić aby to ocenic oprócz kolposkopi...byłabym wdzięczna za info jakie to badanie i jak nazywa się lekarz
Dziękuje za wsparcie..ostatnio dużo przeszłam dlatego juz nie mam siły i chce mi się tylko płakać
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
reklama
O matulu, już chcę go zobaczyć [emoji7] [emoji7] [emoji188]Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia mój Stas. :*:*
Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe.
Na pewno nie u mnie [emoji1] [emoji299]Dziewczyny gdzie w polsce nie pada i slonko jest ??
Jesli jest tak gdzies zbieram sie w nocy i rano juz tam bede
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]