reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]

ale chyba w tak wczesnym stadium nie szkodzi :)
ogólnie to pije bo chce szybko wyzdrowieć bo meczy mnie siedzenie w pracy i leci z nosa non stop...wyglądam jak renifer a za tydzień komunia u siostry wiec trzeba jakos wyglądać.
Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.

Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.

A mi serducho szaleje i się poce jak maps.

Ale miejsce złamania paskudne

Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się

Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.
Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]

Ja właśnie pije drugie śniadanko :)

1493373046-aaaaaa.jpeg

4+1

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli 5 :)

Cześć babeczki,

wpadłam przesłać trochę fluidków ciążowych. Czy ktoś testuje na dniach ?

ja się czuję mega dobrze, zero objawów, żadnych mdłości, znużenia. Mam taki power, że mogę obdarowywać chętnych. Nawet pogoda mi nie przeszkadza.
Biorę!! Kiedy wizyta?? :)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...
Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.

A mi serducho szaleje i się poce jak maps.

Ale miejsce złamania paskudne

Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się

Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.

To Ci zazdroszczę :-) ja zaraz piec odpalę chyba :-) tylko u Nas tak ciągnie gaz, ze masakra :/

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...

Będzie dobrze! Zobaczysz! Kiedy masz wyniki?

Nie dziwie sie, ze nie czaisz :p mam to samo [emoji23] chociaz dzieki ogladaniu wykresow i opisow dziewczyn bardziej obeznanych ogarniam juz temperatury wyzsze i nizsze. [emoji23] i to tyle [emoji23]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana czemu tak zimno masz?!
Az poszlam sprawdzic u siebie, 22st C.

Moja owulka chyba taka kochana byla i postanowila poczekac az K przyjedzie [emoji7] patrzac na test to owu nie wczesniej jak w niedziele raczej bedzie. Idealnie! Od jutra bede K balamucic [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Kurde ..... bo my juz piec wylaczylismy.... ale No muszę go włączyć bo serio zamarznę inaczej ;-) moj m w pracy, a co ja mam cierpieć z zimna :p co nie :-)

Pyśka nie zamartwiaj sie. Tez mialam kolposkopie i biopsje zmiany na szyjce. Pewnie to nic strasznego jak u mnie. Do kontrolowania pewnie bedziesz miala zmiane.

O wlasnie moj gin. polecil mi pojscie do doktora o specjalizacji mi niewiadomej, znam poki co nazwisko tegoz lekarza. A polecil mi zrobienie dokladniejszych badan tej zmiany na szyjce by dowiedziec sie co ja powoduje bo to podobno pomaga w ocenie ryzyka tej zmiany. Chyba sie skusze ale to juz przy nastepnej wizycie w PL bo teraz juz nie raczej nie zdarze.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Przyjezdza jutro i juz zostaje ze mna, takze mamy czas
emoji1377.png
oł jea!
emoji92.png
emoji92.png
emoji92.png

Hmm a masz to kulkowe poidelko? U mnie nie bylo z nimi nigdy problemu.

emoji33.png
67,7kg ---> 57kg ---> 52kg
emoji7.png
Tak takie z kuleczka do Lizanua, może jakieś badziewie u nas do zoologa przywoza. Ck miesiąc nowe kupujemy.
Mój mix nie wygląda ciekawie
20170428_115529.jpg

Załączniki

• 20170428_115529.jpg
    20170428_115529.jpg
    555,8 KB · Wyświetleń: 224
reklama
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]

Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.

Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]

Ja właśnie pije drugie śniadanko :)

1493373046-aaaaaa.jpeg

Czyli 5 :)

Biorę!! Kiedy wizyta?? :)

Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mniam :-D ja wczoraj kupiłam 1kg truskawek i z jogurtem wcinalam ;-)

Do góry