reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]

ale chyba w tak wczesnym stadium nie szkodzi :)
ogólnie to pije bo chce szybko wyzdrowieć bo meczy mnie siedzenie w pracy i leci z nosa non stop...wyglądam jak renifer a za tydzień komunia u siostry wiec trzeba jakos wyglądać.
Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.

Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.

A mi serducho szaleje i się poce jak maps.

Ale miejsce złamania paskudne

Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się

Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.
Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]

Ja właśnie pije drugie śniadanko :)

1493373046-aaaaaa.jpeg

4+1

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli 5 :)

Cześć babeczki,

wpadłam przesłać trochę fluidków ciążowych. Czy ktoś testuje na dniach ?

ja się czuję mega dobrze, zero objawów, żadnych mdłości, znużenia. Mam taki power, że mogę obdarowywać chętnych. Nawet pogoda mi nie przeszkadza.
Biorę!! Kiedy wizyta?? :)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...
Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.

A mi serducho szaleje i się poce jak maps.

Ale miejsce złamania paskudne

Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się

Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.

To Ci zazdroszczę :-) ja zaraz piec odpalę chyba :-) tylko u Nas tak ciągnie gaz, ze masakra :/

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...

Będzie dobrze! Zobaczysz! Kiedy masz wyniki?

Nie dziwie sie, ze nie czaisz :p mam to samo [emoji23] chociaz dzieki ogladaniu wykresow i opisow dziewczyn bardziej obeznanych ogarniam juz temperatury wyzsze i nizsze. [emoji23] i to tyle [emoji23]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana czemu tak zimno masz?!
Az poszlam sprawdzic u siebie, 22st C.

Moja owulka chyba taka kochana byla i postanowila poczekac az K przyjedzie [emoji7] patrzac na test to owu nie wczesniej jak w niedziele raczej bedzie. Idealnie! Od jutra bede K balamucic [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Kurde ..... bo my juz piec wylaczylismy.... ale No muszę go włączyć bo serio zamarznę inaczej ;-) moj m w pracy, a co ja mam cierpieć z zimna :p co nie :-)

Pyśka nie zamartwiaj sie. Tez mialam kolposkopie i biopsje zmiany na szyjce. Pewnie to nic strasznego jak u mnie. Do kontrolowania pewnie bedziesz miala zmiane.

O wlasnie moj gin. polecil mi pojscie do doktora o specjalizacji mi niewiadomej, znam poki co nazwisko tegoz lekarza. A polecil mi zrobienie dokladniejszych badan tej zmiany na szyjce by dowiedziec sie co ja powoduje bo to podobno pomaga w ocenie ryzyka tej zmiany. Chyba sie skusze ale to juz przy nastepnej wizycie w PL bo teraz juz nie raczej nie zdarze.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Przyjezdza jutro i juz zostaje ze mna, takze mamy czas
emoji1377.png
oł jea!
emoji92.png
emoji92.png
emoji92.png

Hmm a masz to kulkowe poidelko? U mnie nie bylo z nimi nigdy problemu.

emoji33.png
67,7kg ---> 57kg ---> 52kg
emoji7.png
Tak takie z kuleczka do Lizanua, może jakieś badziewie u nas do zoologa przywoza. Ck miesiąc nowe kupujemy.
Mój mix nie wygląda ciekawie
20170428_115529.jpg

Załączniki

• 20170428_115529.jpg
    20170428_115529.jpg
    555,8 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]

Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.

Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]

Ja właśnie pije drugie śniadanko :)

1493373046-aaaaaa.jpeg

Czyli 5 :)

Biorę!! Kiedy wizyta?? :)

Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mniam :-D ja wczoraj kupiłam 1kg truskawek i z jogurtem wcinalam ;-)

Do góry