Lanvin
Fanka BB :)
Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę
A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo
Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.ale chyba w tak wczesnym stadium nie szkodzi
ogólnie to pije bo chce szybko wyzdrowieć bo meczy mnie siedzenie w pracy i leci z nosa non stop...wyglądam jak renifer a za tydzień komunia u siostry wiec trzeba jakos wyglądać.
Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.
A mi serducho szaleje i się poce jak maps.
Ale miejsce złamania paskudne
Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się
Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.
Ja właśnie pije drugie śniadanko
Czyli 5
Biorę!! Kiedy wizyta??Cześć babeczki,
wpadłam przesłać trochę fluidków ciążowych. Czy ktoś testuje na dniach ?
ja się czuję mega dobrze, zero objawów, żadnych mdłości, znużenia. Mam taki power, że mogę obdarowywać chętnych. Nawet pogoda mi nie przeszkadza.
Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wynikinie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...