reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Spark może nie jak łóżko, Ale poduchy pewnie wygodne [emoji23] [emoji23]

@Lanvin to naprawdę jest jakaś sekta... moja koleżanka wychowuje tak trójkę dzieci. Jedno w chuscie, drugie w nosidle a trzecie za rękę. W wózku jeździć nie będą, bo to zuo. Żadnych kar bo to rujnuje poczucie własnej wartości, żadnych nagród bo przecież nie na tym życie polega. Jak się z nią widujemy to boję się podchodzić do tych dzieci, bo kij wie co."wolno" i żeby potem afery nie było...
A co do disco polo... nikt nie zna, wszyscy się krzywą i zarzekają ze to wieśniackie, a jak przychodzi do.wesela albo imprezy to wszyscy znają tekst [emoji23] trochę zenona nie.zaszkodzi [emoji1] chociaż czytałam kiedyś artykuł, który.faktycznie mówił o wpływie takiej.muzy na dziecko. Tak samo jak niby.klasyczna w życiu płodowym... No ale kurde, pomyslmy logicznie. Gdyby muzyka takiego zenka albo Bacha decydowała o tym czy dziecko będzie inteligentne czy durne, to po świecie popitalaliby sami geniusze i debile [emoji23] na szczęście to trochę bardziej skomplikowane, ja tam czasem sobie puszcze a jakaś wybitną kretynka nie jestem [emoji1]
Tylko czasem dla dobra sprawy [emoji23]

Ostatnia edycja:
No i piątka! Mój za disco polo nie przepada, ale sam stwierdził wczoraj, że przecież disco polo jest rytmiczne i każdy tego słuchał jak był mały, na rytmice łatwiej dzieciom załapać ćwiczenia do takiej muzyki :)

Ciekawe przy czym te panie bawią się na weselach, bo przeciez w głównej mierze disco polo na weselu puszczaja czy spiewają :)

@Spark może nie jak łóżko, Ale poduchy pewnie wygodne [emoji23] [emoji23]

@Lanvin to naprawdę jest jakaś sekta... moja koleżanka wychowuje tak trójkę dzieci. Jedno w chuscie, drugie w nosidle a trzecie za rękę. W wózku jeździć nie będą, bo to zuo. Żadnych kar bo to rujnuje poczucie własnej wartości, żadnych nagród bo przecież nie na tym życie polega. Jak się z nią widujemy to boję się podchodzić do tych dzieci, bo kij wie co."wolno" i żeby potem afery nie było...
A co do disco polo... nikt nie zna, wszyscy się krzywą i zarzekają ze to wieśniackie, a jak przychodzi do.wesela albo imprezy to wszyscy znają tekst [emoji23] trochę zenona nie.zaszkodzi [emoji1] chociaż czytałam kiedyś artykuł, który.faktycznie mówił o wpływie takiej.muzy na dziecko. Tak samo jak niby.klasyczna w życiu płodowym... No ale kurde, pomyslmy logicznie. Gdyby muzyka takiego zenka albo Bacha decydowała o tym czy dziecko będzie inteligentne czy durne, to po świecie popitalaliby sami geniusze i debile [emoji23] na szczęście to trochę bardziej skomplikowane, ja tam czasem sobie puszcze a jakaś wybitną kretynka nie jestem [emoji1]
Tylko czasem dla dobra sprawy [emoji23]
Taaa, z moim rozmiarem to jaakby na desce leżała [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki pytanko przykładowo : np jeżeli jest test o czułości 25 i moze na nim cos było by widać to luteinę trzeba brać ? Czy co

To jest pytanie ogólne. Bo ciekawi mnie czy kobiety biorą coś na podtrzymanie czy co hehrhrhr tak sobie leżę i myśle ;-) jak to jest

Aaa, to Wy już teraz macie lUl! Nie ogarnelam, że to już! To trzymam mocno kciuki :)

A to Tobie nie płacą mamy tych dzieciaczków? Nie rozumiem trochę jak to wygląda... Co do in vitro, to naprawdę super warunki :) gdyby w Polsce było za darmo...mam nadzieję, że szybko znajdziecie odpowiedniego lekarza i procedura się rozpocznie ;)

No nie zgodziłyśmy się :| W życiu, jak ona zaczęła mówić, że takie prezenty, do tego kwiaty, jakiś duży poczęstunek, coś tam, a ja z jedną z mam patrzymy na siebie głupimi minami i myślę sobie "po*ebało?". Dlatego stanęło na tym, że zrzucimy się po 50zl, za to kupimy te bony, 3 bukiety dla każdej z Pan, i 3 małe bukiety dla siostry od religii, pani od rytmiki i pani dyrektor. Prócz tego mamy jeszcze zrobić dla każdej Pani album pamiątkowy, każde dziecko będzie miało swoją stronę, mamy wywołać jakieś zdjęcia i przy zdjęciu dzieci mają coś narysować lub napisać dla Pań:) i starczy :)

Dobrze, że dzialacie! Działajcie cały czas, bo martwilaś się, że w święta owu wypadnie, a tu się udało :)

Spadek spory, więc implantacja jest możliwa :) zobaczymy jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Cześć łaski [emoji2]
@Lanvin my dawaliśmy też kwiaty i albumy. Też uważam, że takie prezenty to lekka przesada. W końcu wykonują swoją pracę i dostają za to wynagrodzenie. To ma być tylko miły gest w ramach podziękowania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co ja pracuje w przedszkolu i na 25 dzieci na koniec roku dostałyśmy kwiaty od 2 dzieciaczków :-D :-D bardzo fajne podziękowanie .....:-(

reklama
Do góry